Rüyamda 2 kere hamile olduğumu gördüm. :( Testim negatif çıktı bana destek olun lütfen

BEly34

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2024
117
84
23
Merhaba arkadaşlar 1 senelik evliyim. Pcos dolayısıyla gebelik yaşayamadım bu gece 2 kere üst üste test yaptım gebeydim. O hışımla kalktım yaptım ama negatif 2 temmuz da adet oldum. 9 temmuzda bitti. Bazen geç oluyorum bazen erken. Çok üzüldüm. Rüyama girmesii nedeni bilinç altım sanırım. Ama o kadar mutluydum ki rüyamda. Bir gün bende buraya yazacağım değil mi her ay negatig görmekten bunaldım.

Bu kadar stres yüklemeyin kendinize. Bu işin psikolojik tarafı da var. Bu kadar düşünmek stres olmak bile engelliyor bazen. Doktora gidiyor musunuz?

İnan bende o durumdayım kendimi rüyamda hamile olarak karnım büyümüş gördüğümde uyanınca bir boşluğa düşüyorum bende çocuk istiyorum deniyoruz 1 yık olucak ama nasip hala olmadı inşallah buraya yazacağız endişelenme biz ne desekte pozitifi görmedikçe içimiz rahatlamayacak maalesef kalbinden geçeni Allah nasip etsin kucaklıyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…