Rüyam ne anlama gelir

jun_jandi

İllede Sen
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
2.690
518
28
Merhaba 2020 de birine aşıktım avukat benden iki yaş büyüktü biraz egoluydu başta konuştuk sonra istemedi çok acılar yaşadım o zamanlar bu arada onunla ortak bir gruptayz ve bu sene Ankara gezisine o grupla gittik o da vardı ben kaldım akrabalarmda dönmedim ve ikamet alıp bir süre kuzenimde kalırken çalıştım evlerine yakın Alnıaçıklar diye AVM de ve oraya benden bir ay önce giren reyoncu biriyle nişanlandım şu an sakaryadaym ailemle evlilik hazırlığı yapıyorum yavaştan birikim filan yapıyoruz neyse bu avukat başkanlığa adaydi ben karşı adayı destekledim çok samimi olduğum bir abimi ve bizim aday başkan oldu baya fark ile 210 oy alarak avukat ise 98 oy aldı başka bayan bir abla da 43 oy aldı ve rüyamda bir kafede avukatı görüyorum sonra orası birden bire uçurum oluyor ağlıyor sessiz sessiz sonra da bana bakıyor elimi tutuyor ben çok pişmanım egoluydim bencildim seni üzdüm şimdi kimse yok yanımda çok pişmanım siyasetten de ismim silindi hep bu egom yaptı sen de yoksun diyor fakat ben soğuk duruyorm ona ve hislerim yok sana ben nisanliym diyorum onunla çok mutluyum diyorum... belki bilinçaltı diyenler olabilir fakat gerçekten umrumda olmuyor artık sıradan birisi benim için sadece merak ettiğim aklımda yer almayan kişi neden rüyamda ?

Umurunuzda ki bilinç altınızda. Siz sadece umurunuzda olmadığına inandırmışsınız kendinizi..

Hirs yapmissiniz. Pisman olup geri donse kosa kosa gidersiniz. Bu ruyalar da onun gostergesi

Gitmem çünkü benimle bir kaç kere selamlaşma ya çalıştı 2022 2021 arasi yüz vermedim hiç egolu insanları sevmiyorum ama rüyamda aşk olarak değil her konuda çok caresizdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…