- 10 Ekim 2014
- 32.230
- 144.829
- 798
Iyi geceler kizlar gecenlerde bir konu acmistim esim ben kv kp ailemin yasadigi sehre ailemi ziyarete gitmistik orda kv kp beni deli etti neyse onlar donduler biz kaldik ailemin evinde ruyamda daha uzun zamandir gormedigim kisileri gorup ulasmaya calistim bana sirt cevirdi hepsi esimse beni istemiyordu diger ruyalarimda kv aramizi bozuyordu vs niyeyse etkisinde cok kaldim sonra bizde ailemin yanindan ayrilip oturdugumuz sehre donduk sonra kv ve kp ile beni sinir eden konu hakkinda konusmaya calistim ters tepkiler gormustum esimde ailesiyle buyuzden cok kotu tartisti ikimizde konusmuyoruz ailesiyle ogunden beridir ama icimde bir sikinti var sanki kadin birsey yapacak gibi hele ogunde gercek yuzunu ve neler yapabilecegini az bucuk ucundan gordum cok fena bi kadin ruyalarinda etkisiyle hala birsey yapacak aramizi bozacak diye hissediyorum aslı var midir yoksa olanlardan fazla mi etkilendim bilmiyorum muhtemelen sizlerde bilemeyeceksiniz kesin olarak ama bisekilde rahatlamam gerektigini dusunuyorum bazen hislerim beni yanilmaz bazense hissettigim oyle cikmaz oyuzden hic bi fikrim yok tesekkurler