Rüya Yorumları Ruyam beni cok Etkiledi (yorumlayabilirmisiniz)

Gokkusagi_1988

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2008
211
1
Gece ruyamda hic tanimadigim birisiyle karsilasiyorduk genc yakisikli bebek yuzlu tatli bir erkek tam olarak nerde ne yapiyorduk hatirlamiyorum bilmiyorumkismile ama sanirim kafe gibi okul gibi bir yerdi emin degilim o kisi ruyamda beni baya baya etkiledi aslinda cok sacma gelebilir size ama neyse o kisiyle aramizda kisa bi konusma geciyo daha sonra bana bisi vermek istiyo takvim yapragi gibi bisi ve uzerine bir not yazmis oluyo "gülüsünü seveyim" diye bu not beni baya etkiliyo ruyamda ve uyandiimdada etkisi bi turlu gitmedi sizce ne olabilir bunun :asigim:

evlenme çağındaysan rüyanda genç erkek görmen normaldir
eğer çok zorlama yorum yapmamı istersen hayatına girecek eş erkek arkadaş yada sadece arkadaş gibi biriyle (aynı tipteki aynı kişiyle) o dediğin kafe gibi yerde karşılaşacaksın
ama bence asıl önemli nokta rüyalarda takvimdir keşke takvimle ilgili başka şeyler söyleseydin mesela bir ay yada gün yazıyor muydu

"çocukluğunza inmek lazım, sanırım orda ciddi problemler olmuş olmalı ki bu tarz şeylerle ergenlik çağında karşılaşıyorsunuz" sempatiksalakcinni dermişiiiiiiiim.... psikologların klasik lafları olur ya hani :roflol:

bende pek bir şey diyemeyeceişm ama romantik bir rüyaymış a.s

Cok tsk ederim ya yinede zaman ayirip bisiler yazdigin icin evet keske baska bisiler daha gorseydim merak ediyorum su gunlerde kahve fali falan bilen olsa baktiricam :) hayirlisi olsun artik :)

valla cocukluumda bole bisiler yasamadim malesef yasim 22 ama hala bi soyle istedigim gibi bir beraberligimde olmadi yada olamadi bunlardan dolayimi bilmiyorum :) evet romantikdi baya etkisinden cikamadim cok buyu bir sey olmus gibi:)

X