Rüyalarr

Altagracia_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2018
1.514
3.919
133
Uyuduğum her vakit rüya görüyorum rüya görmeden uyanmak nasıl birşey bilmıyorum sık kalktığım için sürekli bi atraksiyondan uyanıyorum ve bu rüyalar hiç iyi olmuyor. Ya kavga ediyorum ya köpekler saldırıyor ya boğuluyorum yada bildiğiniz savaş filminin içindeyim. Yönetebiliyorum birde.
Okadar çok yoruluyorum ki zaten 2-3saatte bir emziriyorum uykumdan yorgun uyanıyorum bu durum yıllardır böyle canım sıkkın olunca daha sık oluyor.
Psikolog demeyin okadar zengin değilim belki 2-3 seans kesin çözüm olsa gidebilirim

O da bişey mi , ben rüya görüyorum uyanıyorum sonra uyuyorum film gibi rüyama kaldığım yerden devam ediyorum , çok sık olmuyo ama tuhaf bi duygu :)
Bu çoğu kişide olan bir bişe
Benim rüyasız geçen uykum yok ve sürekli olumsuzlukların içindeyim uyandıgımda hayattan nefret ederek uyanıyorum.

bebeğiniz var sanırım. o sebepten vereceğim öneriyi uygulamak sizi biraz zorlayabilir ama olabildiğince sakinleşip uyumaya çalışın. su sesi veya doğa sesleri dinleyerek uyumayı deneyebilirsiniz. ben de kafam çok dolu olduğunda atraksiyonlu rüyalar görüp çok yorgun uyanabiliyorum. bebeğiniz çok küçük değilse bir veya iki gün anneannesine veya babannesine bırakıp kafanızı dinleyin. mutlu anne mutlu bebek demek. gerektiğinde bebeğiniz için kendinizi daha ön planda tutmanız gerekiyor. kafanızı dinleyip, stresi atıp rahat bir uykuya dalabilirsiniz

Malesef bende ayni durumdayim.son bi kac yildir yalnizca bir kere cok guzel ruya gordum ruyamda yataq odamin penceresinden bakiyordum ve cok guzel bir orman vardi disarida selaleler akiyordu daglar vardi cok guzel goruntuler vardi.ama ilk ve son oldu :( hep cinsel ruyalar hep korkunc ruyalar.ne apsam bilemedim

Evlenmeden önce sürekli karabasan tarzı rüyalar görürdüm kendi kendimi uyandırmaya çalıştığım cebelleştiğim tuhaf sesler çıkardığım. Çok şükür evlendikten sonra olmamıştı. Şimdi eşim seyahete çıktı bi kaç günlüğüne annemlerdeyim eski yatağımda yatıyorum ve dün gece yine aynı şey oldu sanırım yatak yatağın bulunduğu yer ce yastıktan oluyo

Sağlıklı ve derin uyku sonrası görülen rüyaların çoğu hatırlanmaz , ama senin gibi çok yorgun olan , sık sık uyanan biri derin uyumuyordur ondan bu durumu yaşıyorsun , bu rüyanda gördüklerinde bilinc altın çok dolu veya günlük hayatında bazi seyleri kafana fazla takiyorsundur... birde bebeğin olduğu icin tasalı uyuyorsun ondan yani.. gece lambası kullaniyorsan eğer rengini değiştirebilirsin yada hiç kullanma..!!

neredeyse saat başı kalktığın için normal bir durum.. 2 saat sonra kalkacaksın diye hemen uykuya dalmaya çalışıyorsun, beyin de aksiyon moduna geliyordur :) emzirme dönemi bitince sakinleşirsiniz, o zamana kadar sütü kesmezse papatya çayı içip hafif bir müzikle uyuyun..

bebeğiniz var sanırım. o sebepten vereceğim öneriyi uygulamak sizi biraz zorlayabilir ama olabildiğince sakinleşip uyumaya çalışın. su sesi veya doğa sesleri dinleyerek uyumayı deneyebilirsiniz. ben de kafam çok dolu olduğunda atraksiyonlu rüyalar görüp çok yorgun uyanabiliyorum. bebeğiniz çok küçük değilse bir veya iki gün anneannesine veya babannesine bırakıp kafanızı dinleyin. mutlu anne mutlu bebek demek. gerektiğinde bebeğiniz için kendinizi daha ön planda tutmanız gerekiyor. kafanızı dinleyip, stresi atıp rahat bir uykuya dalabilirsiniz
Teşekkür ederim öneriler için ama bu durum günlük,aylık ,anlık bir durum değil yıllardır böyle ben artık yıldım. Herzaman böyle ama canım sıkkınken cok daha fazla oluyor bu gece 5-6 kez kalktım herseferinde bi kaostan uyandım 5 dakıka dalsam bile savaştan çıkıyorum

neredeyse saat başı kalktığın için normal bir durum.. 2 saat sonra kalkacaksın diye hemen uykuya dalmaya çalışıyorsun, beyin de aksiyon moduna geliyordur :) emzirme dönemi bitince sakinleşirsiniz, o zamana kadar sütü kesmezse papatya çayı içip hafif bir müzikle uyuyun..
Hayır office emzırme ile alakalı değil bebegım 4 aylık bu durum yıllardır var. Papatya çayını yıllar önce denemiştim iyi gelmısmıydı hatırlamıyorum.Denicem teşekkür ederim

Sağlıklı ve derin uyku sonrası görülen rüyaların çoğu hatırlanmaz , ama senin gibi çok yorgun olan , sık sık uyanan biri derin uyumuyordur ondan bu durumu yaşıyorsun , bu rüyanda gördüklerinde bilinc altın çok dolu veya günlük hayatında bazi seyleri kafana fazla takiyorsundur... birde bebeğin olduğu icin tasalı uyuyorsun ondan yani.. gece lambası kullaniyorsan eğer rengini değiştirebilirsin yada hiç kullanma..!!
Çok takıntılıyım malesef lohusalıgımda kv beni biçti gitti hala atlatamadım sürekli bunu düşünüyorum. Birşeyleri takınca çok daha fazlalasıyor.Lamba kullanmıyorum dışardan gelen hafıf bir ışık var onunla yatıyoruz

Teşekkür ederim öneriler için ama bu durum günlük,aylık ,anlık bir durum değil yıllardır böyle ben artık yıldım. Herzaman böyle ama canım sıkkınken cok daha fazla oluyor bu gece 5-6 kez kalktım herseferinde bi kaostan uyandım 5 dakıka dalsam bile savaştan çıkıyorum

yılların birikimi olmuş sizinki. kendinizi sakin uykuya dalmaya alıştırmanız lazım. hatta arada gün içinde fazladan enerji harcayıp yorgunluktan sızıp kalmaya çalışın. derin uykularda çok rüya görmezsiniz gördüğünüzü de hatırlamazsınız. bu arada bebeğinizi bir veya iki gün anneanne veya babanneye gönderme fikrine sıcak bakın bence. 1 gün bile olsa aradaki farkı çok net hissedersiniz emin olun. inşallah düzelir uyku sorununuz bir an önce.

ekleme yapayım anneanne veya babanneye gönderemezseniz de bir günlüğüne tüm sorumluluğunu babası alabilir. böylece siz yine dinlenebilirsiniz. eskiden de böyleydi diyorsunuz ama şimdi bir bebeğiniz var yeni bir düzene alışmaya çalışıyorsunuz. o sebeple artık daha çok kendinize önem vermeniz gerekiyor.

Bu çoğu kişide olan bir bişe
Benim rüyasız geçen uykum yok ve sürekli olumsuzlukların içindeyim uyandıgımda hayattan nefret ederek uyanıyorum.
Rüyayı hatırlamak için rüya esnasında uyanmamız lazımmış. Yani çok fazla rüya gördüğünüzü düşünüyorsanız, uykunuz çok kalitesiz demek, sık sık bölünüyor. Bunun sebebi şu an bebek muhtemelen, ama bebek olmadan önce de böyle diyorsunuz o sıkıntı. Uykunuzu düzene koymak, kaliteli bir uyku için her türlü önlemi almak lazım.

Hayır office emzırme ile alakalı değil bebegım 4 aylık bu durum yıllardır var. Papatya çayını yıllar önce denemiştim iyi gelmısmıydı hatırlamıyorum.Denicem teşekkür ederim

ha anladım yeni başlayan bir şey değil demek ki. bak aklıma geldi hani uyku için ateş, orman, su gibi sesler var bir de onu dene yatarken belki etki eder. sıkıntılı bir durum insan yorgun kalkar ya..

Ben de sizin duruma benzer durumdayım... Sürekli rüya görüyorum çok çabuk uykuya geçiyorum ama çok zor uyanıyorum, bütün gece rüya gördüğüm için kafam yorgun ve hiç dinlenmem iş oluyorum tek fark ben günlük sıradan şeyler görüyorum
Keşke kapatma tuşuna olsa da huzurlu uyusam

Rüyayı hatırlamak için rüya esnasında uyanmamız lazımmış. Yani çok fazla rüya gördüğünüzü düşünüyorsanız, uykunuz çok kalitesiz demek, sık sık bölünüyor. Bunun sebebi şu an bebek muhtemelen, ama bebek olmadan önce de böyle diyorsunuz o sıkıntı. Uykunuzu düzene koymak, kaliteli bir uyku için her türlü önlemi almak lazım.
Tam ifade edemedim kendimi evet rüya esnasında uyanıyorum herşeyi hatırlıyorum. 5 dakika önce daldığım uykudan tam birine vurucakken kavga esnasında uyanıyorum. O an tüm rüyayı anlatabılırım ama sabaha kadar onlarcası eklendiği için genelde sabah uyanmadan önceki son rüyamı hatırlıyorum.

Bilinçaltınızla geçmişte yaşadıklarınızla alakalı..
Psikolojik destek şart. Ben de sürekli erteliyorum mesela terapiyi..
Rüyalarımız korkularımızla orantılı. Üstelik tetikte uyuduğunuzu söylüyorsunuz.

Ben bebek emzirmeye sık kalktığım zaman rüya görmezdim yorgunluktan. Uykularımın süresi arttıkça görmeye başladım..

Siz de emzirme işi bitince papatya,melisa gibi sakinleştirici bitki çayları falan için uyumadan önce.

ha anladım yeni başlayan bir şey değil demek ki. bak aklıma geldi hani uyku için ateş, orman, su gibi sesler var bir de onu dene yatarken belki etki eder. sıkıntılı bir durum insan yorgun kalkar ya..
Artık canıma tak etti :bicak:
Denicem ama genelde seste yatamam yanı uyumamak için hertürlü bahanem var. Zor dalıyorum,yaprak kıpırdasa uyanıyorum. Okadar yorgun oluyorum ki gözlerimi açamıyorum o arada bile rüya görüyorum

Bilinçaltınızla geçmişte yaşadıklarınızla alakalı..
Psikolojik destek şart. Ben de sürekli erteliyorum mesela terapiyi..
Rüyalarımız korkularımızla orantılı. Üstelik tetikte uyuduğunuzu söylüyorsunuz.

Ben bebek emzirmeye sık kalktığım zaman rüya görmezdim yorgunluktan. Uykularımın süresi arttıkça görmeye başladım..

Siz de emzirme işi bitince papatya,melisa gibi sakinleştirici bitki çayları falan için uyumadan önce.
Terapi olayıda çok sıkıntılı binlerce lirası çöp olanlar var. İyi bir psikolog bulmak lazım fiyatlar çok uçuk.

Uyuduğum her vakit rüya görüyorum rüya görmeden uyanmak nasıl birşey bilmıyorum sık kalktığım için sürekli bi atraksiyondan uyanıyorum ve bu rüyalar hiç iyi olmuyor. Ya kavga ediyorum ya köpekler saldırıyor ya boğuluyorum yada bildiğiniz savaş filminin içindeyim. Yönetebiliyorum birde.
Okadar çok yoruluyorum ki zaten 2-3saatte bir emziriyorum uykumdan yorgun uyanıyorum bu durum yıllardır böyle canım sıkkın olunca daha sık oluyor.
Psikolog demeyin okadar zengin değilim belki 2-3 seans kesin çözüm olsa gidebilirim
ben de aynı durumdayım
günlük hayat yetmiyormus gibi rüyamda da sürekli bir heyecan içerisindeyim
bazen savaş olur, bazen doğal afet bazen birilerinden kaçarım
bazen uyandıgımda kendımı sıkmıs gerilmiş hissederim

haftasonu azıcık gunduz uykusuna da yatsam böyle sacmasapan rüyalar görürüm
ben de çözüm bulamadım

Back
X