RüyalarıMız Bize ne Söylüyor?

Shaziye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2012
73
12
Rüyalarımız bize gerçekten ne söylüyor?

Rüyalarımızı Siyah beyaz mı? yoksa Renkli mi Görüyoruz ?

Rüyalarımız gerçekten farklı bir Dünyanın, Bizim elimizde olan Anahtarları mı?

Rüyalar sonrasında Rüyalarımızla Yüzleşiyor muyuz ?

Rüya içinde Rüyanızdan uyandınız mı? eğer uyandıysanız yani Lusit Rüya gördüyseniz, Kendi hayatınızda Değişen süreçler neler oldu?

Rüyanızın farkında mısınız ?

Rüya Defterizni varmı ? ve Kendinize Ait Rüya Tabiri Günlüğü Tutuyor musunuz?

Rüya tabirlerine ne kadar inanıyoruz v.s

bu ve daha fazlası sorular sormak ve aldığımız cevaplarla beraber Farklı Farkındalıklar yaşamak isteyen arkadaşlar için ve Kendim için bu konuyu açıyorum..

Çünkü Rüya Özel bir konu. hele ki Rüyaların iyileştirme süreçlerini keşfedenler için çok da keyifli bir konu

ben açıyorum konumu

Buyrun! yorum ve verdiğimiz cevaplarla güzel bir YOLculuğa çıkalım :)

konun çok güzel arkadaşım
rüyalara inanan ve rüyalarını takip eden biri olarak tşk.ederim
kesinlikle rüyalar geleceği gösteren tek şeyyy
ben eşimi tanımadan rüyamda gördüm bi kez çok etkisinde kalmıştım yüzük içinde ikimizin ismi yazılıydı bana vermişti aşık olmuştumm gel zaman git zaman birgün uzaktan bi akrabamız gelecekti bize hazırlık yaptık falan filan derken görünce şok olmuştum rüyamdaki insan ama ben onu nişanlı biliyordum sonra öğrendim bekarmış daha çok aşık olmuştum görünce sonra hiç konuşmadan tanışmadan oda aşık olmuş görünce birgün duydum istemiş beni veee evlendik benim için ilk mucizem eşim şimdi ikinci mucizemi bebeğiminbekliyorum dilerim oda gelir
içimden geldi anlatmak istedim ksaca

Son düzenleme:

ne kadar güzel! bir Rüyanı yani Düş'ünü Gerçeğe dönüştürmüş Rabbim..inşAllah 2. düşünüde gerçekleştirir ve o ufacık Meleği nasip eder kollarına alıp içine kokusunu çekmeyi bbbz Canım...<3

ve bu güzel paylaşımını paylaşman çok güzel ve içinden geldiği gibi yazdığın için de ayrıca çooooook çok Mutlu oldum..

içiMizden geldiği gibi yaşamamız dileğiyle

evet ben evlenmeden o isimli biriyle evlenecemi biliyordum çünkü farklı bir rüyaydı bi okdar etkileyen bilemedimki o prenste çıkacak karşıma
2.mucizemde çok bekletiyor dilerim hayırlısyla oda gelir güzel dileklerin için çok teşekkürler
rabbimde içinde yeşerttiğin hangi güzellik hangi umut varsa hayırlısıyla sana onu nasip etsin
hepimiz için herşeyin hayırlısıı

"Rabbimde içinde yeşerttiğin hangi Güzellik, hangi Umut varsa hayırlısıyla sana onu nasip etsin " demişsin Rabbim Herkesin Umudu ve Hayallerini gerçekleştirsin diyelim..yeter ki Hepimize hayr getirsin

Bende çok fazla Rüya gören biriyim..bundan 3 sene evvel de gerek yaşadığım süreçler gerek ise hayata karşı kendimi sorgulamaya devam ettiğim süreçlerin en tepesindeydim..yani çok yorulmuştum hayata karşı ve çok kırılmıştım en yakınım dediğim kişilere yani Sevdiklerime karşı..işte o süreçlerde Rüyaların sadece Rüya olmadığı, kişiye bir Rehber, hayatına karşı bir duruş olduğunu farkettim

bu başlığı açtım çünkü benim içinde çok özel bir konu..Rabbimizle bizi bağlayan en Özel konulardan biri bence
bazı insanlar rüyalarını siyah beyaz görürmüş ? hiç siyah beyaz olmadı Rüyalarım...mesela en son NEODER. org da bir rüyamı yazıp Nislihan Hanımda yorum yapmıştı.

hatta ben o rüyamı ve yorumu burada paylaşıyım :)

-------------------------------------------------------
Şaziye
13 Nisan 2013 - 00:57
Merhabalar Nesrin hanim, ben çok fazla rüya gören ve o kadar canli içinde olurum ki rüyalarimin, bazen beni çok fazla etkilediğini düşünsemde bundan şikayetim yok..rüyalar ruhumuzun bedenimizden çikip, nefes almasi olarak görürüm…size en son gördüğüm lusit rüyami anlatmak istiyorum,diger uzun gördüğüm rüyalarima göre kisa fakat insan kendine soruyor ” yine hayatinda neyi kaçiriyorsun” diye
Ruyama gelecek olursam: yüksekçe bir yerdeyim ve bir dağin tepesi olabilir, tam tepesinde değilim biraz aşağisinda yamacindayim sanki, sonra önüm alabildiğince yeşil arazi fakat sanki yolum yani gideceğim yol toprak yol, yani topragi ottan temizledikten sonra bir kaç gün güneş isisiyla yanip kurumuş gibi…sonra ben yorgunum ve çabalamaktan ve ayni yolu tekrar çikmaktan yorulmuş gibiyim ve çok istiyorum girmeyi fakat yorgun olduğum için yürümek istemiyorum artik, tam o sirada birden ruyada olduğumu farkediyorum. Ve kendime sağ elimle sağ bacağima vurarak, bak! Bu bir ruya istesen uçabilirsin diyorum ve tam uçmaya hazirlanirken uyaniyorum…fakat işin ilginç yani uyandiğim başka bir rüya ve kendime rüyami anlatirken buluyorum….rüya içinde rüya gördüğüm silk defa olan bişey değil fakat kendi Içime yolculukta, kendimi affetmemi sağlayan bir ar söaç…çünkü hep kendimi Mutlu biri olarak nitelendirirdim, ne zaman içsel yolculuğa çiktim, başkalarina değil Kendime yalanlar söylediğimi ve mutluluk oyunu oynadiğimi farketmem…kendimle ağir yüzleşmeme sebeb oldu…kisaca bu tür rüyalarim bana hangi Yolu göstermeye çalişiyor…şimdiden cevabiniz için çok teşekkür ederim…Sevgilerimle…

neoadmin
13 Nisan 2013 - 01:35
Merhaba Şaziye hanım,

Farkına vardığınız bir amaç için kendinizi yorgun hissederken aslında o yola kolayca erebileceğiniz bir yöntem olduğunu fark edeceksiniz.

Rüyada başka rüyaya uyanmak rüyanın 2. kapısından geçmeye yetki kazandığınızı belirtiyor. Yani farkındalık erkiniz artmış. Sanırım siz gelişme yolunda kendinizi fazla sıkıyor disiplin ediyorsunuz. Biraz gevşeyin ve kolay yolu seçin diyor rüyanız… Yeterli erkin var, yapabilirsin diyor ve izin veriyor. Rüya içinde rüyaya uyanmak ve anlatmak da kademeli farkındalığınızın devrede olduğunu söylüyor size. rüyalar tabakalıdır ve erkimizin derecesine göre o tabakalara girebiliriz. Rüya içinde rüyaya uyanmak herkesin yapabildiği birşey değildir. Çoğu kişi tüm ömrünü birinci tabakada geçirir, çünkü dünyaya tutunma durumundan dolayı erk biriktiremez. ne m utlu size ki, siz başarmışsınız bunu…

Aşağıda linklini verdiğim makalelerimi bir okuyun derim… Ayrıntılar var yazılarda… Rüya kapıları kısmını özellikle okuyun…

Sevgiler ile…

Rüyada Gelen Çözümler | Neoder

Yeni Dünya ve Rüya Bilinci - İndigo Dergisi

---------------------------------------------------------

Rüyalarımızda neleri tekrar ve tekrar görüyoruz ?
gerçekten akşamdan yemeği çok kaçırdığımız içinmi kötü rüya görürüz?
yoksa hayatımızda kendimizi ifade edemediğimiz zamanlarda, çok fazla içimize attığımız hüzün ve hayal kırıklarının "artık Beni dile getir" diye bize Rüyalarımız aracılığıyla söylemesinin sözsüz mesajlarımı diye hep merak ederim bbbz(isminle hitap etmek daha hoşuma giderdi) canım

yani herkesin kendine ait tecrübelerini burada paylaşmak ve kendimize Beraber YOL aralamak isterdim ve şuan bunu senin gördüğün ve gerçekleştirdiğin Rüyanla beraber farklı bir bakış açısı daha kattım kendime Teşekkür ediyorum

canım ya rüyalarımızı notmu tutmalıyız tekrar rüyalar bazen görüyoruz ben bu rüyayı görmüştüm diyorum bezan hiç yabancı gelmiyor bazen rüyalarım
aslında fazla üstünede düşmemek gerek rüyaların ama geleceği gösteren tek gerçek RÜYALAR
mesala ben bu yıl hariç geçen yıla kadar gündüz uyumak istediğim zaman gördüğüm rüyaların aynısı çıkardı hatta uyuduğumda biize misafr geldiğini görürdüm uyandığım gibi evde dağınıklık varsa toplardım anneme bu bu geleceek derdim gerçekten çıkardı hiç şaşmazdı gündüz rüyalarım artık öyle göremiyorum
bazen rüyalar işaret verir bizlere
bazen tam tersi şeyler görürüz
bazende gördüğümüz rüyanında aynısın yaşıyabiliyoruz
öylesine bilinç altı rüyalarda olabilir
bide şu rüyalarda bazen gördüğümüz şer getiren insanlar oluyor
2 yıldır her ay gördüğüm insanlar oluyor keşke görmesem onları diyorummm
gördüğüm aylık tekrar rüyalar var anlattığım insanlara saçma geliyor olurmu öyle şey geçen araştırdım meğer gerçekte olurmuş öylle şeyler

Sana özel mesaj gönderemiyorum fakat facebook üzerinden Rüyalarla ilgili paylaşım yaptığım ve geri bildirim alabildiğim "Renan Seçkin" var (Görüş dışı v.s kitapların yazarı) istersen onu takip edebilir yada direk face üzerinden arkadaş olarak ekleyip rüyalarını ona yazabilirsin...Rüya analizi konusunda hangi yolu izleyeceğini sor..ben uzman değilim Senin gibi Rüyalarımın Yolları Keşfediyorum Uzmanların yol göstermesi daha sağlıklı olur diye düşünüyorum...ben senin adına sorarım fakat senin Rüyalarının çıkması v.s herşey seninde Özel biri olduğun ve kendi iç dünyanın Zenginliğini gösteriyor...ve benim sorduğum özelden bir kaç rüya vardı..geri bildirim yapıyor. tavsiye ediyorum..Kendini bire bir ifade edersen Rüyalarınla ilgili daha sağlıklı bilgi alabilirsin ve senin konunla ilgili Seda Diker de var, kendisinin hayat hikayesini bir oku istersen. sana benzer olaylar içinde Kendini keşfedip şimdi YOL gösterici oluyor..

yani Rüyaların Bilinç altında Yüzleşmeye çekindiğin yada onlara "Ben Siz gibi değilim" mesajını içten içe verip, sonra yaşamdaki bütün güzel enerjilerini o rüyanda gördüğün(sevmediğin) kişilere verdiğin için, devamında yaşama Sıkıntılı baktığın içinde "Seni çok etkiliyor" olabilir olaylar ve İnşAllah Güzel sonuçlar alacağım bir sürecin içine girersin ...<3

ve kendini o çok istediğim olaydan birazcık uzaklaştır..yaşını bilmiyorum kaç? fakat bende etrafımda yıllarca senin geçtiğin süreçlerden hayal kırıklığına uğrayıp, herşeyi boşverdikleri(yani beyinlerini o konuyla ilgili boşaltttıkları)süreçlerde Güzel Süprizler yaşadıklarına birebir şahitte oldum...Gönlünü Ferah tut bence

canım istek gönderdim bakalım kabul edecekmi
birde rüyalarımı anlatsam kesin psikolojisi bozulur rüyaları çözmek bazen çok zor biirde her zaman rüyaları iyi yorumlamak gerek gönlüm içim ferah ağostosta tüp bebek yapacam allahın izniyle rabbim hayırlı rüyalar görmeyi nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat cümlemizle birlikte bana da nasip etsin
canım ya evlimisn bekar mısın

Evliyim ve 2 tane dünya tatlısı kızım var..ve İnsan olarak çok fazla Duygularıyla hareket eden biri olduğum yaşadığım ve atlatmaya çalıştığım süreçlerim var Kendimce :)

Renan hanımın Bence Psikolojisi bozulmaz. çünkü neredeyse o alanda ne kadar elinde, sen ben yada bizim gibi kişiler olduğu sürece hem kendi yoluna ışık tutar hemde bize ışık olacağını bilir diye düşünüyorum

ve Ağustosta bebeğinin gelmesi için gereken Tüp bebek içinde Güzel sonuçlar alırsın inşAllah canım..

birde bişi geldi aklıma şu 21 günlük olumlama cümlelerini kullansan bu gelmesini istediğin bebişinle ilgili, belki bilinçaltında farklı bir kapıyı açar ve herşeyden Evvvel" Kendine İnanırsın"..tabi şuan gelen bir fikir ve ne kadar yardımcı olur bilmiyorum..hangi sözler olduğunu bilmiyorum fakat yatmadan yarım saat önce dua eder gibi 21 gün söylesen(ben anne olmayı hak ediyoırum, bebişim benim annesi olamamı hak ediyor v.s gibi içinden gelen Güzel olumlu Cümleler kursan)sonra Rüyalarını gözlemlesen, Kendinde yada Rüyalarında bir değişme varmı diye ,Rüya Günlüğüne o 21 gün boyunca Gördüğün Rüyalarını yazsan , içinden gelen korkuları değil "Umutların Neler olduğunu" kendine sorsan? yani bunlar bir fikir şuan için aklıma gelen...

bilmiyorum belki bir değişim olur Rüyalarında...tabi denemen ve buradanda bana değişim olup olmadığını yazman çok önemli
çünkü Meraktan çatlarım :) ufakta olsa bir katkım olursa da ne Mutlu bana ...<3

istek gönderdim kabul etmedi bekliycem artık canım ya yavrularını allah bağışlasın nşallah
çok sağol bakalım ağostosta iğnelere başlıycam sanırım temmuzda transfer yapılacak hayırlısıyla bugünden sonra başlıycam çünkü bu 10 gün içinde yine rüya görebilirim ama dediğin şeyi yapacam canım ya eminim elinden gelen birşey olsa yardım edersin bu dediğin mantıklı yazacamda sanada söylüycem

Elbette yardımım olacak her konuda yardım edebilirim kendi tecrübelerim yada bildiğim konularda canım ve Güzel cevaplar alırsın inşAllah :)

canım nasılsın hiç uğramıyorsun buralara iyimisin

açık öğretim lisesi sınavları, iş hayatına atılmam, ve kısmet olursa da ağustos ayındaki ev taşıma işlerim dolayısıyla neredeyse bitlensem kafamı kaşımaya zamanım olmayacak :) tabi üniversite sınavına girmem ve istediğim Sosyal Hizmetler alanı tercihiminde tutması sonucunda, lisedeki derslerime yoğunlaştım(tabi çoçuk, ev ve iş hayatından dolayı gece çalıştığım için, kendimi derslere odakladım) yani güzel şeyler yaptığım için yokum bu aralar canım... kısmet olursa ek sınava giricem eylül ayında ve o zaman kadar kredimi tamamlamak için her fırsatı değerlendirmeliyim ki, üniversite öğrencisi olabileyim tabi üniversite olmasa bile kpss yi düşünüyorum..yani Okumak hastalık gibi birşey ve bende sanki bir çağlayanın önüne baraj kurmuşum ve şimdi o baraj yıkıldı ve ben kendi akışıma göre hareket ediyormuşum gibime geliyor ya )

Sen neler yapıyorsun ? rüya günlüğü tutuyor musun? yada rüyaların senin üzerinde ne kadar etki ediyor ?

cok ilginc bir konu ve guzel bir konu peki bir sey sorucam ruyani anlatsam yoza bilirmisiniz?

cok ilginc bir konu ve guzel bir konu peki bir sey sorucam ruyani anlatsam yoza bilirmisiniz?

Sercem cim Yaz rüyanı ..Sonra zamanla burada kendin okudukça Kendini daha güzel yorumlarsın..

maksat hem paylaşım yapmak rüyalar aracılığıyla birbirimize terapi, ve kendimize bişeyler katmak Rüyalar yoluyla..Kesin doğru diye bişey yoktur..Algımız ve hayata bakışımız rüyalarımızı yönlendirir..

en korktuğun yada en mutlu olduğun rüyalarını istersen yaz..Kendimizce yorumlar yapabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…