evet ben evlenmeden o isimli biriyle evlenecemi biliyordum çünkü farklı bir rüyaydı bi okdar etkileyen bilemedimki o prenste çıkacak karşıma
2.mucizemde çok bekletiyor dilerim hayırlısyla oda gelir güzel dileklerin için çok teşekkürler
rabbimde içinde yeşerttiğin hangi güzellik hangi umut varsa hayırlısıyla sana onu nasip etsin
hepimiz için herşeyin hayırlısıı
"Rabbimde içinde yeşerttiğin hangi Güzellik, hangi Umut varsa hayırlısıyla sana onu nasip etsin " demişsin Rabbim Herkesin Umudu ve Hayallerini gerçekleştirsin diyelim..yeter ki Hepimize hayr getirsin
Bende çok fazla Rüya gören biriyim..bundan 3 sene evvel de gerek yaşadığım süreçler gerek ise hayata karşı kendimi sorgulamaya devam ettiğim süreçlerin en tepesindeydim..yani çok yorulmuştum hayata karşı ve çok kırılmıştım en yakınım dediğim kişilere yani Sevdiklerime karşı..işte o süreçlerde Rüyaların sadece Rüya olmadığı, kişiye bir Rehber, hayatına karşı bir duruş olduğunu farkettim
bu başlığı açtım çünkü benim içinde çok özel bir konu..Rabbimizle bizi bağlayan en Özel konulardan biri bence
bazı insanlar rüyalarını siyah beyaz görürmüş ? hiç siyah beyaz olmadı Rüyalarım...mesela en son NEODER. org da bir rüyamı yazıp Nislihan Hanımda yorum yapmıştı.
hatta ben o rüyamı ve yorumu burada paylaşıyım :)
-------------------------------------------------------
Şaziye
13 Nisan 2013 - 00:57
Merhabalar Nesrin hanim, ben çok fazla rüya gören ve o kadar canli içinde olurum ki rüyalarimin, bazen beni çok fazla etkilediğini düşünsemde bundan şikayetim yok..rüyalar ruhumuzun bedenimizden çikip, nefes almasi olarak görürüm
size en son gördüğüm lusit rüyami anlatmak istiyorum,diger uzun gördüğüm rüyalarima göre kisa fakat insan kendine soruyor yine hayatinda neyi kaçiriyorsun diye
Ruyama gelecek olursam: yüksekçe bir yerdeyim ve bir dağin tepesi olabilir, tam tepesinde değilim biraz aşağisinda yamacindayim sanki, sonra önüm alabildiğince yeşil arazi fakat sanki yolum yani gideceğim yol toprak yol, yani topragi ottan temizledikten sonra bir kaç gün güneş isisiyla yanip kurumuş gibi
sonra ben yorgunum ve çabalamaktan ve ayni yolu tekrar çikmaktan yorulmuş gibiyim ve çok istiyorum girmeyi fakat yorgun olduğum için yürümek istemiyorum artik, tam o sirada birden ruyada olduğumu farkediyorum. Ve kendime sağ elimle sağ bacağima vurarak, bak! Bu bir ruya istesen uçabilirsin diyorum ve tam uçmaya hazirlanirken uyaniyorum
fakat işin ilginç yani uyandiğim başka bir rüya ve kendime rüyami anlatirken buluyorum
.rüya içinde rüya gördüğüm silk defa olan bişey değil fakat kendi Içime yolculukta, kendimi affetmemi sağlayan bir ar söaç
çünkü hep kendimi Mutlu biri olarak nitelendirirdim, ne zaman içsel yolculuğa çiktim, başkalarina değil Kendime yalanlar söylediğimi ve mutluluk oyunu oynadiğimi farketmem
kendimle ağir yüzleşmeme sebeb oldu
kisaca bu tür rüyalarim bana hangi Yolu göstermeye çalişiyor
şimdiden cevabiniz için çok teşekkür ederim
Sevgilerimle
neoadmin
13 Nisan 2013 - 01:35
Merhaba Şaziye hanım,
Farkına vardığınız bir amaç için kendinizi yorgun hissederken aslında o yola kolayca erebileceğiniz bir yöntem olduğunu fark edeceksiniz.
Rüyada başka rüyaya uyanmak rüyanın 2. kapısından geçmeye yetki kazandığınızı belirtiyor. Yani farkındalık erkiniz artmış. Sanırım siz gelişme yolunda kendinizi fazla sıkıyor disiplin ediyorsunuz. Biraz gevşeyin ve kolay yolu seçin diyor rüyanız
Yeterli erkin var, yapabilirsin diyor ve izin veriyor. Rüya içinde rüyaya uyanmak ve anlatmak da kademeli farkındalığınızın devrede olduğunu söylüyor size. rüyalar tabakalıdır ve erkimizin derecesine göre o tabakalara girebiliriz. Rüya içinde rüyaya uyanmak herkesin yapabildiği birşey değildir. Çoğu kişi tüm ömrünü birinci tabakada geçirir, çünkü dünyaya tutunma durumundan dolayı erk biriktiremez. ne m utlu size ki, siz başarmışsınız bunu
Aşağıda linklini verdiğim makalelerimi bir okuyun derim
Ayrıntılar var yazılarda
Rüya kapıları kısmını özellikle okuyun
Sevgiler ile
Rüyada Gelen Çözümler | Neoder Yeni Dünya ve Rüya Bilinci - İndigo Dergisi ---------------------------------------------------------
Rüyalarımızda neleri tekrar ve tekrar görüyoruz ?
gerçekten akşamdan yemeği çok kaçırdığımız içinmi kötü rüya görürüz?
yoksa hayatımızda kendimizi ifade edemediğimiz zamanlarda, çok fazla içimize attığımız hüzün ve hayal kırıklarının "artık Beni dile getir" diye bize Rüyalarımız aracılığıyla söylemesinin sözsüz mesajlarımı diye hep merak ederim bbbz(isminle hitap etmek daha hoşuma giderdi) canım
yani herkesin kendine ait tecrübelerini burada paylaşmak ve kendimize Beraber YOL aralamak isterdim ve şuan bunu senin gördüğün ve gerçekleştirdiğin Rüyanla beraber farklı bir bakış açısı daha kattım kendime Teşekkür ediyorum