• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rüyalarım

xixslakmavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2007
71
4
96
Merhaba Meltem Hanım,Ben daha önce psikiyatra gittim,çokta faydasını gördüm.Fakat şu anda sorunum başka.Rüyalarımda sürekli birileri beni kaçırmaya çalışıyor ya da evime zorla girerek beni kaçırmaya çalışıyorlar.Hep aynı neden bana saldırmaya çalışıyorlar.Geçmişimde herhangi bir cinsel tacize uğramadım,ya da kaçırılma tehlikesi atlatmadım.İşten eve evden işe giderim.Evimle işim aynı sitede yani tenha bir yoldan gitmiyorum ki kuruntu yaptım diyeyim.Ama anlam veremiyorum neden 1-2 yıldır hergün aynı rüyayı görüyorum.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Merhaba Meltem Hanım,Ben daha önce psikiyatra gittim,çokta faydasını gördüm.Fakat şu anda sorunum başka.Rüyalarımda sürekli birileri beni kaçırmaya çalışıyor ya da evime zorla girerek beni kaçırmaya çalışıyorlar.Hep aynı neden bana saldırmaya çalışıyorlar.Geçmişimde herhangi bir cinsel tacize uğramadım,ya da kaçırılma tehlikesi atlatmadım.İşten eve evden işe giderim.Evimle işim aynı sitede yani tenha bir yoldan gitmiyorum ki kuruntu yaptım diyeyim.Ama anlam veremiyorum neden 1-2 yıldır hergün aynı rüyayı görüyorum.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Rüyalar, bizim sadece yaşadıklarımızın birebir dejarjından oluşmaz. Analiz değeri olan rüyalar, sizin gördüğünüz gibi rüyalarda gördüklerimiz, olaylar, kişiler sembollerdir. Gördüğümüzden daha farklı durumları sembolize ediyorlardır. Sizin neden uzunca bir süredir kaçırıldığınız, saldırıya uğradığınız ile ilgili rüyalar gördüğünüzü ise karşılıklı rüya analizi seansı ile tanımlamak mümkün olur. Bir süre bu konuda uzmanlaşmış bir terapistle çalışmanız lazım. Rüya analizi önemli bir psikanalitik yöntemdir.

Son düzenleme:
Back