Iron Lady Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 20 Ocak 2018 1.098 1.360 83 13 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Iron Lady #1 Arkadaslar 3 aylık hamileyim. Neredeyse her gün rüyamda tatlı yiyorum. İşin ilginci gün içinde canım birşey de istemiyor tepsi tepsi baklavalar obez olacagım galiba :) benim gibi olan var mı? Her gece yemek yer mi bir insan rüyasında??
Arkadaslar 3 aylık hamileyim. Neredeyse her gün rüyamda tatlı yiyorum. İşin ilginci gün içinde canım birşey de istemiyor tepsi tepsi baklavalar obez olacagım galiba :) benim gibi olan var mı? Her gece yemek yer mi bir insan rüyasında??
Nooption Nirvana Pro Üye 3 Nisan 2014 36.192 147.617 798 13 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Iron Lady #2 rüyasında yediği baklavalarla obez olan ilk insan olarak tarihe geçersiniz ne güzel işte
Iron Lady Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 20 Ocak 2018 1.098 1.360 83 13 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Iron Lady #3 nooption .!.: rüyasında yediği baklavalarla obez olan ilk insan olarak tarihe geçersiniz ne güzel işte Genişletmek için tıkla... O kadar cok yiyorum ki sabah uyandığımda gerçekten tok oluyorum ama ah bir anlatabilsem derdimi
nooption .!.: rüyasında yediği baklavalarla obez olan ilk insan olarak tarihe geçersiniz ne güzel işte Genişletmek için tıkla... O kadar cok yiyorum ki sabah uyandığımda gerçekten tok oluyorum ama ah bir anlatabilsem derdimi