uyanmak deyip sinir edeyim seni önce
günlük hayatta çok mu takıntı yapıyosun. ya da uyurken çok mu düşünüyosun. istisnaları olmakla beraber ben birşeyi uyumadan önce ya da gün içerisinde çok düşünürsem muhakkak giriyor rüyama. Çok rahat uyudugumdaysa uyandığımda rüya falan hatırlamıyorumyorgunluk ve cok düşünmeyle doğru orantılı bende. sende de öyledir belki
Bunun cevabını bilmeyi çok isterdim. Ruyalardan ne kadar nefret ediyorum anlatamam.
En uzun ruya 7 saniye sürüyormuş. Ama insanı bütün gece süründürüyor yani oyle hissettiriyor.
Bir çozumu yok ama uyanır uyanmaz unutmaya calisiyorum. Saçma!sadece bir rüya diyorum kendi kendime.
Hemen kafandan atarsan iyi oluyor. Günün zehir olmuyor en azından.
Rüyalarını önemsememeyi dene bence.
Acaba yine koşturacak mıyım rüyamda, etkisinde kalacağım kesin vb. cümleler geçmesin aklından.
Kendi kendini şartlıyorsundur belki de farkında olmadan.
Ayrıca sırt üstü yatarsam ben de çok rüya görürüm mesela ve üstelik çok kötü rüyalar olur. Pozisyonunla da alakası vardır belki.
Keşke uyuma fırsatım olsada rüya girsem 1.5 yaşında kızım var ve ben o doğduğundan beri uyku nedir bilmiyorum :))Her gece rüya görüyorum. Artık sinirimi bozuyor bu durum. Çünkü geceleri yeterince dinlenemiyorum. Zaten gündüz yoruluyorum bir de uykumda koşuşturup duruyorum. Ayrıca rüyalarımda belli bir sahnenin etkisinden bütün gün çıkamıyorum...
Evet, ben artık rüya görmek istemiyorum. Bunun bir yolu var mı?
o zaman çözümü bulduk hemen çocuk yapıyoruzzKeşke uyuma fırsatım olsada rüya girsem 1.5 yaşında kızım var ve ben o doğduğundan beri uyku nedir bilmiyorum :))
Rüya görmemek mümkün mü bilmiyorum canım ama çok iyi bildiğim bir şey var kabusla ilgili. Eğer haftada 2 gün ve daha fazla kabus görüyorsa insan, mutlaka psikiyatriste görünülmeliymiş. Bir uzman söylemişti.Her gece rüya görüyorum. Artık sinirimi bozuyor bu durum. Çünkü geceleri yeterince dinlenemiyorum. Zaten gündüz yoruluyorum bir de uykumda koşuşturup duruyorum. Ayrıca rüyalarımda belli bir sahnenin etkisinden bütün gün çıkamıyorum...
Evet, ben artık rüya görmek istemiyorum. Bunun bir yolu var mı?