ruyalardan cikmayan eski sevgili :O

anladmm

ben sadce hani onu ruyamda surekli gormenin ne anlama gldgni merak ettm sdce

oyle garip bi duygu ki evli oldgmu ruyada bile bile onunla olmayi istiyorum. hani diyorm ki tam sarlmaya gderken uyaniyorm diye. uyanncada bu yuzden rhatsz oluyorm kocama ihanet gbi hissediyorm. ruyamda onunla olmak istedgm icin. ve gece yatarken acaba yine mi onu gorecen acaba diye yatiyorm. degisik yaa .

son konsmamzda cok güzel helallestk aslnda. ben sunu anlamyrm yllar snra nden aklma grdi yine
Bilemem de benim hep dediğim bir şey vardır ' Birileri hala senin aklındaysa sen de onun aklındasındır iyi ya da kötü '
neyse çok fazla takılmayın artık bence bundan sonra ne kadar çok kafanıza takarsanız kafanız o kadar çok onunla meşgul olacaktır evlisiniz eşinizle bol bol vakit geçirin, güzel günleri düşünün.

al benden de o kadar. aynı şekilde ben 2 yıldır görüyorum bunu şimdiki sevgilimle ilişkimiz başlayalı beri yani. eski 3.5 yıllık sevgilimi de şimdiki sevgilime aşık olduğum için terketmiştim başkasına aşık oldum seni oyalamak istemiyorum diyerek. ben de bi aksilik olmazsa sevgilimle evlencem ben de mi böyl şeyler görcem yaa

aynen.

sen kotu ayrlmssn blki daha cok gorursn

O zaman rüyalarının keyfini çıkar. Rüyadan aldatma mi olurmuş. Kafaya da takma. Gerçek hayata yansitmadikca bir sorun yok.

Eski sevgilinizi düşünüyorsanız rüyalarda görmek normal. Düşünmemeye çalışın bence, eskiye rağbet olsa bit Pazarına Nur yağardı. Kısmet değilmiş, böylesi hayırlısıymış demek ki. Boş yere kendinizi yıpratmayın.

dogrusnuz vlla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…