- 12 Mart 2015
- 750
- 363
-
- Konu Sahibi kaymerikaa
hyrlsiibu ihanet degıl bence .ruyalar ınsanın kontrolu dısnda olan şeyler.hayırlısı de geç
anladmmBence kendini suçlu hissedeceğin bi durum yok.. Ruyalarından sen sorumlu değilsin,eşini yargılamak istemem ama onun ruyalarında ne gördüğünden emin olmadığın sürece rahat ol.. Biz ufacık şeyler için kendimizi suçlu hissedip kahrolurken onlar bazı şeyleri bile isteye yapıp kendilerini suçlamıyolar.. Gorduysen gordun , yapacak bişey yok.. Eşin onun kadar girmeyi başarsaymış bilinçaltına o girermiş ruyalarına.. Suçlu hissediyorum dediğin için böyle yazdım bu arada..
ben sadce hani onu ruyamda surekli gormenin ne anlama gldgni merak ettm sdcerüyaları kontrol edemeyizki suçlu hissedeceğiniz bir şey yok. ama bilinç altınıza sıkışıp kalmış bir şeyler vardır belki. belkide sadece anılardır. nasıl bir anı aklımıza gelebiliyor rüyamızada girebiliyordur. çok bilinç altı ve rüyalar arası ilişkileri bilmiyorum ama mantık kurdum kendimce.
oyle garip bi duygu ki evli oldgmu ruyada bile bile onunla olmayi istiyorum. hani diyorm ki tam sarlmaya gderken uyaniyorm diye. uyanncada bu yuzden rhatsz oluyorm kocama ihanet gbi hissediyorm. ruyamda onunla olmak istedgm icin. ve gece yatarken acaba yine mi onu gorecen acaba diye yatiyorm. degisik yaa .Aynı durumu zamanında yaşamış biri olarak şunu söyleyebilirim, bu rüyaların bilincaltindan kaynaklandığı yönünde bir şüphem yok. Hanımların yazdığı gibi mutsuz olabilirsin, eşine kızmış olabilirsin ya da çok saçma birşey tetiklemis olabilir bu durumu. Aynı şekilde bilincaltini sartlamani tavsiye ediyorum sana. Onu rüyamda gördüğüm anda mutlu olduğumu soylemem lazım, bir daha onu görmek istemediğimi söylemem lazım, rüya anında ona gitmesini söylemem lazım vs gibi. Emin ol ise yarayacak ve kurtulucaksin. Başarılar
Bilemem de benim hep dediğim bir şey vardır ' Birileri hala senin aklındaysa sen de onun aklındasındır iyi ya da kötü 'son konsmamzda cok güzel helallestk aslnda. ben sunu anlamyrm yllar snra nden aklma grdi yine
kizlar ben yaklasik iki uc aydir ruyamda surekli eski sevgilimi goruyorum. ruyamda sanki onu birakip esimle evlenmisim gibi bi tavir sergiliyo bana . her zaman sen gittinde onunla evlendin bizi bitirdin ne diyo. bende deli gbi ona aciklama yapiyorm ben seni seviyodm ama nasl onla evlendm bilmiyorum diye. her zaman ruyann sonunda kavusacak gibi oluyorz sarlmak icin yaklastgmzda uyaniyorm. bi bakiyorm ki kocam yanmda yatan. cok utanıyorum sonra. eski sevglim dedgm de benm ilk askimdi onunla uc yil sevgli kaldik evlenmeyi dusunuyodk ama kismet olmadi ayrildk. unutmustum bile ben onu ki aksi olsa zaten evlenp kocama ihanet etmezdm. sizce neden surekli ruyalarimda kizlar bi fikriniz var mi :\
aynen.Bilemem de benim hep dediğim bir şey vardır ' Birileri hala senin aklındaysa sen de onun aklındasındır iyi ya da kötü '
neyse çok fazla takılmayın artık bence bundan sonra ne kadar çok kafanıza takarsanız kafanız o kadar çok onunla meşgul olacaktır evlisiniz eşinizle bol bol vakit geçirin, güzel günleri düşünün.
sen kotu ayrlmssn blki daha cok gorursnal benden de o kadar. aynı şekilde ben 2 yıldır görüyorum bunu şimdiki sevgilimle ilişkimiz başlayalı beri yani. eski 3.5 yıllık sevgilimi de şimdiki sevgilime aşık olduğum için terketmiştim başkasına aşık oldum seni oyalamak istemiyorum diyerek. ben de bi aksilik olmazsa sevgilimle evlencem ben de mi böyl şeyler görcem yaa
sen kotu ayrlmssn blki daha cok gorursn
galiba.Ama kafamda bitirmistim ve ona baskasini dusunerek ihanet etmek istemedigimden vicdanim da rahatti. Bence evrenin bize vermek istedigi bir mesaj var...
Ne demek helal olsun tabikitsk cnm ya cok yardimci oldn. hakkni helal et
O zaman rüyalarının keyfini çıkar. Rüyadan aldatma mi olurmuş. Kafaya da takma. Gerçek hayata yansitmadikca bir sorun yok.oyle garip bi duygu ki evli oldgmu ruyada bile bile onunla olmayi istiyorum. hani diyorm ki tam sarlmaya gderken uyaniyorm diye. uyanncada bu yuzden rhatsz oluyorm kocama ihanet gbi hissediyorm. ruyamda onunla olmak istedgm icin. ve gece yatarken acaba yine mi onu gorecen acaba diye yatiyorm. degisik yaa .
aynenO zaman rüyalarının keyfini çıkar. Rüyadan aldatma mi olurmuş. Kafaya da takma. Gerçek hayata yansitmadikca bir sorun yok.
dogrusnuz vllaEski sevgilinizi düşünüyorsanız rüyalarda görmek normal. Düşünmemeye çalışın bence, eskiye rağbet olsa bit Pazarına Nur yağardı. Kısmet değilmiş, böylesi hayırlısıymış demek ki. Boş yere kendinizi yıpratmayın.