Gebeliğe Hazırlık Rüyalar rüyalar...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aleynanur41

Mila'm abla oluyor 💕
Kayıtlı Üye
10 Mart 2018
833
622
103
30
Kızlar bende bebek bekliyenlerdenim geçen ay denedik kısmet değilmiş olmadı ama çok takmıştım negatif gördükçe ağlayasım geliyordu kendimi sanki hamileymişim gibi hissediyordum, bu ay kendime takmıcam oluruna bırakıcam dedim ve öyle yapmaya başladım şu son 5 güne kadar inanın aklıma gelmiyordu bile rahattım stresten eser yoktu eminim geçen aylarda çok vicudumu dinliyordum biryerim ağırsa hemen hamilemiyim acaba diye düşünüyordum, bu ay stresten uzağım ya hiç birşeyim olmadı ağrım filan şuan da da yok ama şu son 5 günde rüyalarımın haddi hesabı yok hepside bebekle ilgili rüyalarımda hep hamileydim gün de aklıma gelmiyor ama rüyalarım hep çocukla ilgili bir rüyamda çocuğumu emziriyorum başka bir rüyamda kucağıma alıyorum sallıyorum filan dün gecede iç çamaşırımda lekelenme gördüm kendi kendime seviniyorum hamileyim diye çok değişik rüyalar ve gerçekmiş gibi sabah kalkıncada üzüntüden beter oluyorum bat 27 mayıs acaba gidip bi test yapsam çıkarmı belirti filan hiçbirşey yok

Yapma arkadaşım ne kadar geç o kadar iyi. Sonra kese görünümü diye bekliyeceksin, kalp atışı duymak için. Oyalanacak bir şeyler bul düşünme.bol bol dua et.
Stresten de gunun geçilebilir sen haziran başı gibi en erken yap testini, günün geçerse.
Allah gonlung göre versin, istediğini nasip etsin.

Yapma arkadaşım ne kadar geç o kadar iyi. Sonra kese görünümü diye bekliyeceksin, kalp atışı duymak için. Oyalanacak bir şeyler bul düşünme.bol bol dua et.
Stresten de gunun geçilebilir sen haziran başı gibi en erken yap testini, günün geçerse.
Allah gonlung göre versin, istediğini nasip etsin.
Amin İNŞALLAH o zaman öyle yapayım peki :(

ben de beklentiyi düşürmek adına erken gebelik testleri yapılması taraftarıyım. çünkü test yapmıyo, hamileyim diye bekliyorsunuz. sonra bir test negatif.. hayal kırıklığı tavan
ama test yaptığında mesela bakıyosun negatif. biraz umudun kırılıyor ama bi yandan da test yanılabilir diyosun. yani hem içinde biraz ümit biraz sıfır beklenti kalıyo.
ha bekleyebilirsen adet gecikmesine kadar bekle. ben geçen ayı testlerle geçirdim bu ay yapmama kararı aldım. bakalım ne kadar dayanıcam orası ayrı. adetim daha yeni bitti bata çok var

ben de beklentiyi düşürmek adına erken gebelik testleri yapılması taraftarıyım. çünkü test yapmıyo, hamileyim diye bekliyorsunuz. sonra bir test negatif.. hayal kırıklığı tavan
ama test yaptığında mesela bakıyosun negatif. biraz umudun kırılıyor ama bi yandan da test yanılabilir diyosun. yani hem içinde biraz ümit biraz sıfır beklenti kalıyo.
ha bekleyebilirsen adet gecikmesine kadar bekle. ben geçen ayı testlerle geçirdim bu ay yapmama kararı aldım. bakalım ne kadar dayanıcam orası ayrı. adetim daha yeni bitti bata çok var
Bende senin gibi düşünüyordum ama ne bileyim içimden bir ses yap diyor olmadı yarın gidip alırım eger negatifse bat ı beklicem bende artıkın :(

Bende senin gibi düşünüyordum ama ne bileyim içimden bir ses yap diyor olmadı yarın gidip alırım eger negatifse bat ı beklicem bende artıkın :KK43:
erken gebelik testi al ama. biraz pahalı onlar. predictor a iyi diyolar. yani negatif derse de merak etme onlar erken zamanda yanılabilirler.
Umarım çift çizgiyi görürsün bu ay:anneadayı:

Bence test değilde saglık ocagına gidip kan tahlılı yaptırabılırsın. Bence en garantili olan. Hassas gebelik testleri bile bazen yanıltabiliyor.
Kan tahlilide zırt pırt vermek istemiyorum ki daha önceki ay sağlık ocagına gittim ya verdim ne bileyim iki çizgiyi görmeden gitmek istemiyorum ay bilmiyorum :))

Valla 5 gün kala olsa da çıkan çıkıyor. Arkadasim 8 gun kala gördü cizgiyi. Ben de sabredemeyenlerdenim. Negatifse de en azindan alisiyosun adet olana kadar. Atlatiyosun bu durumu. Diger türlü bekledikçe strese sokuyosun kendini. Bu da adet geciktiriyor bence. Cok yasadim biliyorum. Insallah ruyalarin gerçek olur. Ne kdar kafana da takmasan bilinçalti diye birsey var. Orda birikiyor aklimizdakiler. Ben de kendimi bir senedir hep hamile görüyorum. Hatta cevremdekiler de öyle ama henüz nasip olmadi. Insallah senin ruyalarin hayra çıkar :anneadayı:

KIzlar bende geçen ay bi rüya görmüştüm çok etkilendim hamileyim sancım geliyo binanın içinde bebek geliyo ama kordonu kesemiyoruz acile gidiyoruz gidene kadar bebek morarıyor doktora diyorum kordonu kesin diye o da bebeğimi kıyma makinesine atıyo bağırıyorum avazım çıktığı kadar sen napıyorsun diye falan sonra bana diyo ki bu sana yaramaz gel sana şurdaki bebeklerden verelim diyo nasıl uyandığımı bilememiştim bu ay da yine bat yaklaştı yine rüya gördüm takmıyorum desem yalan olur sadece takmamaya çalışıyorum :olamaz:

KIzlar bende geçen ay bi rüya görmüştüm çok etkilendim hamileyim sancım geliyo binanın içinde bebek geliyo ama kordonu kesemiyoruz acile gidiyoruz gidene kadar bebek morarıyor doktora diyorum kordonu kesin diye o da bebeğimi kıyma makinesine atıyo bağırıyorum avazım çıktığı kadar sen napıyorsun diye falan sonra bana diyo ki bu sana yaramaz gel sana şurdaki bebeklerden verelim diyo nasıl uyandığımı bilememiştim bu ay da yine bat yaklaştı yine rüya gördüm takmıyorum desem yalan olur sadece takmamaya çalışıyorum :olamaz:
Eveeet öyle oluyor takmamaya çalıştıkça rüyalarıma giriyor benimde yaklaştı ay rüyanda hayra olsun cidden o pskolojiyi biliyorum internetten anlamına bakınca da güzel anlamları aslında rüyalar kötü ama anlamları güzel :) mesela o lekelenme rüyamda hamileliğe işaretmiş tabi ALLAH hayırlı evlad nasip etsinde ne biliyim bugün öyle anlam okuyunca ümitlendim azcıkın güya takmıcaktım :D

Eveeet öyle oluyor takmamaya çalıştıkça rüyalarıma giriyor benimde yaklaştı ay rüyanda hayra olsun cidden o pskolojiyi biliyorum internetten anlamına bakınca da güzel anlamları aslında rüyalar kötü ama anlamları güzel :) mesela o lekelenme rüyamda hamileliğe işaretmiş tabi ALLAH hayırlı evlad nasip etsinde ne biliyim bugün öyle anlam okuyunca ümitlendim azcıkın güya takmıcaktım :KK70:
Hayırlara vesile olsunlar inşallah bende kendi çapımda yordum rüyayı güzel bi şeye inşallah Rabbim bizi çok bekletmez :dua:ben kendi kendime diyorum bebeği elimle karnıma koyamıcağım için Rabbim ne zaman derse o zamana kadar dayanacaksın vardır bi hikmeti elbette sonra da atıyorum kafamdan :temizlik::KK70:

Valla 5 gün kala olsa da çıkan çıkıyor. Arkadasim 8 gun kala gördü cizgiyi. Ben de sabredemeyenlerdenim. Negatifse de en azindan alisiyosun adet olana kadar. Atlatiyosun bu durumu. Diger türlü bekledikçe strese sokuyosun kendini. Bu da adet geciktiriyor bence. Cok yasadim biliyorum. Insallah ruyalarin gerçek olur. Ne kdar kafana da takmasan bilinçalti diye birsey var. Orda birikiyor aklimizdakiler. Ben de kendimi bir senedir hep hamile görüyorum. Hatta cevremdekiler de öyle ama henüz nasip olmadi. Insallah senin ruyalarin hayra çıkar :anneadayı:
kişiden kişiye değişir ama.. adet gününde test yaptığını ama idrarda negatif görüp, kanda pozitif görenler de var. çok ihtimal var çünkü.. geç döllenmesi var vs.

Bu takmamış halin olamaz.

Sanırım geliyor miniğim :)

Eklentiler

• 4E3F1608-3F4B-476F-A462-17825A32BAF7.jpeg
    4E3F1608-3F4B-476F-A462-17825A32BAF7.jpeg
    27,5 KB · Görüntüleme: 39
Back