• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya Yorumları Rüyada üzerime işenmesi, idrar içeren başka rüyalar

little bird

❤️‍🔥
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
3.244
5.430
358
Kütahya
Merhaba,
Rüyam hayır olsun.

Rüyamda otururken bir anda baş örtülü orta yaşlı bi kadın üstüme gelip hafifçe işedi. Napıyosunuz dememe kalmadan gitti. İri bir kadındı.

Birkaç gün önce gördüğüm başka rüya;

Birinin evine gittiğimi, evinde babasının idrarının her here yayıldığını basmamak için kaçarken yanlışlıkla birazına bastığımı gördüm. Sonra evlerinden çıktım ve rüyalarda akış mantıksız olur ya o ev benimmiş; 2-3 katlı devasa çok güzel bir villaydı ve etrafı yemyeşildi. Doğanın içindeydi.

Bu aralar idrarlı rüyalar peşimi bırakmıyor anlayacağınız :D bilinçaltı olduğunu düşünmüyorum çünkü uyandığımda sıkışmış da olmuyorum. Durup dururken görüyorum.

belki bu işten anlayan varsa diye yakın zamanda gördüğüm başka rüyayı da anlatayım.

rüyamda lavaboya elimi yıkamaya giriyorum, su pis akıyor lavabodan ve içerisinde de alaturka bi tuvalet var bi bakıyorum ala turka tuvaletin musluğundan da pislik akıyor baya pembemsi değişik. Hatta tuvaletin ortasında ekmek geliyor o sudan ben de suyu açıp onun gitmesini sağlıyorum. Su pis olmasına rağmen iğrenmiyorum nedense. Sonra işlerimi yapıpı geldiğimde suyun pis olduğunu unutup açıyorum ki su tertemiz olmuş düzelmiş.

Back