Rüya Yorumları Rüyada Sürekli Deniz Görmek

eyeshot34

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
202
3
rüyamda son zamanlarda hep deniz görüyorum ya da göl gibi su birikintileri
ilk rüyamda çok güzel ve çok temiz bir deniz gördüm ve yanımda tanımadığım ortayaşlı kadınlı erkekli bi grupla o denizin etrafındaydı ve denizin üstünde tahta köprü vardı onun üstünden yürüyüp denize girdik içinden çıkarken biraz zor çıktım ama çıktım
baska bir gece baska bir deniz gördüm ilki kadar güzel değildi
dün gecede annem bi denize bakıyodu onun yanına gittim bana bu deniz taşıcak dedi gülerek

açıkçası gördüğüm rüyalar pek aklımda kalmaz ama bunlar kaldı ve merak ediyorum son 1 haftadır böyle

rüya tabirinden anlayanlar varsa lütfen yorum yapabilir mi?
simdiden teşşekür ederim

Ayy rüyada deniz görmek çok hayırlı diye biliyorum hem de çok çok..İnşallah canım umarım öyle de olur Ama daha ayrıntılı tabir edemicm üzgünüm

rüya da deniz görmek ilime yorumlanır canım öğrencimisin bilmiyorum ama şayet öğrenciysen ilim konusunda zorlanacağın şeyler olabilir ama sonun da güzel şeyler olacak bilgi ilim konusunda alman gerekenden fazlasını alacaksın herkeste mutlu olacak ama yok öğrenci değilsen de hayatında zorlu dönemlerden geçip sonunda hayırlı bir duruma kavuşacaksın inşallah

çok güzel bi tabir oldu canım çok saol =) öğrenci değilim ama bi sınava hazırlanıyorum dersaneye gidiyorum belki bununla ilgilidir

çok güzel bi tabir oldu canım çok saol =) öğrenci değilim ama bi sınava hazırlanıyorum dersaneye gidiyorum belki bununla ilgilidir

o zaman evet canım sınavın ile ilgili olabilir rica ederim ayrıca Allah hayırlara erdirsin rüyanı :)

benim de en sık gördüğüm rüyadır.
deniz vardır, bazen girmeye çalışırım, bazen girerim, bazen giremem.
bazen aydınlıktır, bazen karanlık.
çok sık görürüm ama anlamını bilmiyorum.
sakin ve açık deniz görmek iyi olsa gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…