Rüya Yorumları Rüyada Siyah Çarşaflı Kadınlar Görmek

sensiz__asla123

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.656
1.053
32
Arkadaşlar rüyada peçeli kadınlar gördüm siyah çarşafa bürünmüş 3 kadın..
biryeri arıyorlar bana doğru geliyorlardı ..
peçeli kadın ne demek ki gün boyu aklım takıldı :KK76::KK76::KK76::KK1::KK1:

Arkadaşlar rüyada peçeli kadınlar gördüm siyah çarşafa bürünmüş 3 kadın..
biryeri arıyorlar bana doğru geliyorlardı ..
peçeli kadın ne demek ki gün boyu aklım takıldı :KK76::KK76::KK76::KK1::KK1:

Bende böyle rüyalar görmüştüm hatta onların sadece gözleri görünüyor ya gözleri masmaviydi ben birinin elini öpüyordum başka bir rüyamda bana uzaktan keskin keskin bakıyordu. Nazar olduğunu söylemişlerdi.

Afganistan'a falan mı gidicen kız:KK1:

Şaka maka siyah çarşaflı kadınlar gördüysen tez zamanda bir haber alırsın canım..

Baktım tabirine, hayırlı ya da hayırsız olduğu belli değil diyor. Hayra yor bence ya da anlam yükleme canım. Zira bende geçen gün deodorant firması tarafından kaçırılıp, bileklerim tahriş olana kadar üzerimde deodorant denediklerini gördüm, sonra adamın teki beni kurtardı ona da kızdım ne kurtarıyosun bilader diye, üzerine araba sürüp ezdim onu. :KK9:

rüya anlatmayacam ama şunu belirteyim peygamber efendimiz kötü bi rüya gördüğünde sol tarafına 3 kez tükürürmüş ve o rüya kötüysede iyiye dönermiş...ve yorum çok önemliymişş canlar:KK76:

Baktım tabirine, hayırlı ya da hayırsız olduğu belli değil diyor. Hayra yor bence ya da anlam yükleme canım. Zira bende geçen gün deodorant firması tarafından kaçırılıp, bileklerim tahriş olana kadar üzerimde deodorant denediklerini gördüm, sonra adamın teki beni kurtardı ona da kızdım ne kurtarıyosun bilader diye, üzerine araba sürüp ezdim onu. :KK9:

hahahah süpermişşş:KK1::KK1:

rüya anlatmayacam ama şunu belirteyim peygamber efendimiz kötü bi rüya gördüğünde sol tarafına 3 kez tükürürmüş ve o rüya kötüysede iyiye dönermiş...ve yorum çok önemliymişş canlar:KK76:

arkadasin dedigine katiliyorum,birde ruyani baskasina anlatma derler ve ruyayi ilk anlattigin kisi neye yorarsa ona gidermis derler birde kotu bir ruya gordugunde suya anlat derler suyla akip gitsin diye...:nazar:

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle "Rüya Yorumları" başlığına taşınmıştır.Lütfen konuları ilgili başlıklara açmaya özen gösteriniz.

rüyamda yeni bir eve taşınmış. evi ben 1+1 beklerken ev aniden 3+1 çıkıyor üstelik dayalı döşeli bi ev sadece bir odanın rengini hatırlıyorum pembe nevresimli yatak vardı. odanın birini benm yatak odam oalrak beğeniyorum diğerlerinide kızlara verriim diyorum yani arkadaşalarıma. sonra annemle salonda olturuyoruz ama salon geniş değil yerlerin pis olduğu aklıma geliyor üşeniyorum yarın silerim diyorum. annem bana kalk banyo yap dio bakıorum sular yok. odada soba var bitane üstünde güğümle su var çok sıcak değil su ılık denilebilir annem beni o suyla yaptırıyor.

belki biraz saçma bi rüya olabilir ama etkiledi beni çünki çok nadir rüya görürüm ben. teşekkür ederim şimdiden

Birilerinin devamli gozu uzerinde, seni takip ediyolar ve bunun farkindasin.. bu uc kizdan zarar gorucegini dusunuyosun, ama bence sallama bile.. onlar oyle okuzun trene baktigi gibi bakip dursunlar, yakinina yaklastirma fazla kafi. Bu kisiler okuldan, is yerinden, yada arkadas ortamindan olabilir canim. Benim yorumum bu. Oyle ciddiye alinicak bir ruya gibi gelmedi bana.

Birilerinin devamli gozu uzerinde, seni takip ediyolar ve bunun farkindasin.. bu uc kizdan zarar gorucegini dusunuyosun, ama bence sallama bile.. onlar oyle okuzun trene baktigi gibi bakip dursunlar, yakinina yaklastirma fazla kafi. Bu kisiler okuldan, is yerinden, yada arkadas ortamindan olabilir canim. Benim yorumum bu. Oyle ciddiye alinicak bir ruya gibi gelmedi bana.

canım çok teşekkür ederim

rüyamda annemin komşusunun evindeyim karşıdaki tarlada ufak ufak yangınlar çıkartılmış bilinçli olarak
fakat çobansız bi küçükbaş sürüsünden önce 1 koçun başı boynuzları yandı öyle telaşlandımki baktım kimse birşey yapmıyor diğer koyunlar koçlarda alev almaya başlayınca hemen aşağı indim hayvanların yangının söndürdüm elimle onlara su verdim içtiler ilk yanan koçun bi boynuzunun ucunu kırdım çok zarar gördüğü için.
hayvanlardan sadece biri ölü gibiydi onla uğraştım su içirdim onu ferahlatmaya çalıştım ve kendine geldi o kadar mutlu oldumki rüyamda.
anlamını çok merak ediyorum lütfen bilen biri yorumlasın.

X