Rüya Yorumları Rüyada Simsiyah Bir Görüntü Görmek

MucizesinSen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
579
0
38
Günaydın kızlar dün akşam öksürük tuttugundan eşimi rahatsız etmemek için salona uyumaya gittim yatarken mutlaka dua ederim dua ederken uyumuşum.. birden simsiyah bir görüntü sadece sesler duyuyorum kokrkuyorum kalmakya çalışıyorum kalkamıyorum sesim çıkmıyor birden dua etmek geliyo aklıma dua başlarken uyandım kulağımda bi çınlama sesiyle nedir bu????

Begin ruya gordugu esnada REM hafizasina gecer ve disardaki sesleri duyabilirsin, gozlerini acabilirin ama uyanamazsin. REM'e gecme sebebi ise ruya gorurken yaptigin hareketleri gercekte yapmaman icindir, bu yuzden yari ayik yari uyku halinda uyku felci yasar insan ve halk arasinda karabasan diye nitelendirir. Korkulacak birsey yok. Gecmis olsun canim =)

cifter cifter yazmisim pardon

Son düzenleme:
ayyy :100: en sevmedigim sey, cok rahatsiz edicir...

Kızlar psikolojik birşey midir nedir, eğer uykuda birine dokunuyosam, karabasanın çok etkisi olmuyor.Hissettiğim an uyanıyorum.Mesela babam işe gittikten sonra annem yanıma gelir uyumaya, elini falan tutarak uyuduğumda eğer karabasan anında isem çabuk açabiliyorum gözlerimi.

Son düzenleme:

olabilir fakat ayni sey tam tersi icin gecerli degil bence..
ben ablaml beraber uyudugum icin,
tam o esnada ablam uyanikmis, bakmis nefes almamda bir tuhaflik var..
bismillah edip kolumu oksuyordu,
bende tabi o anda rüyamda diger ablam herkes uyurken, sarki söylüyor diye gördügüm icin,
abla sus herkes uyancak abla sus diyorum, bir yandan baktim kolumu tutuyor biri,
ve kolumu biraksin diye can cekisiyordum resmen..
ve hareket edemiyorum.. abla sus abla sus derken, birden baktim baska sesler duyuyorum..
bismillah bismillah diye ses gelmeye baslayinca, o an uykumda " su an ablamlardan biri bismillah ediyooor " diye gecirip
sustum, ve kendimi sIkIp cikmaya calistim uyandim, ve baktim ki ablam bismillah edip kolumu oksuyormus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…