Rüya Yorumları Rüyada Kız Bebek Görmek

denizkizi_ml

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
89
0
Merhaba Herkese
Bugün yeğenim arad, beni rüyasında gördüğünü söyledi, bütün aile toplanmışız, benim bebğim varmış, kızmış babasının kucağındaymış, pembeler giymiş, herkes çok mutluymuş, yeğenim telefonda anlatırken göz yaşlarımı tutamamadım, acaba yakın zamanda hamile kalabilrmiyim, o kadar çok istiyorumki anne olmayı, her ay manyaklaşıyorum, hamilelik belirtileri felan
NOT: Sizden ricam güzel şeyler yazmanız, güzel yorumlamanız, şimdiden teşekkür ederim güzel yorumlarınızı bekliyorum hayırlı akşamlar herkese

Merhaba, rüya gören kişi sizide belli ki geçirmiş yüreğinden. Bazen en sevdiklerimize malum olur istediklerimiz. görülen rüya çok iyi ve hayırlıya benziyor,lakin kendinizi rüyalara kaptırmayın.

duymak istediğiniz eğer güzel şeylerse (ki zaten güzel bir rüya) yakın zamanda hayırlı bir haber verebilirsiniz çevrenize.

Mutluluklar,lütfen kalbinizi ferah tutun

çok teşekkür ederim inşallah hayırlı haberler verebilirim

merhaba
bende kızım olana kadar rüyalarımda hep kız çocuğu görürdüm çok güzel bebeklerdi ama burunları kocaman olurdu babamızın burnu biraz büyükde allahım çok güzel bebek keşke burnuda bana çekseydi diye rüyamda dua ederdim şimdi bir kızım var burnuda fındık kadar rüyada ettiğim dua kabul olmuş bana böyle güzel bir evlat verdiği için rabbime hep şükrediyorum inşallah seninde güzel bir kızın olur hayırlı bir evladın olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…