- 30 Mayıs 2011
- 89
- 0
-
- Konu Sahibi denizkizi_ml
bence güzel bir rüya belki de bir kız bebeğin olacak :)
işte buydu duymak istediğim teşekkür ederim inşallah, sağlıklı olsunda benimde bir bebeğim olsun, çok şeymi istiyorum ben
ayyy canım kıyamam ben sanaaa ...olur inşallah canım biraz sabır..
dış gebelik geçirmemiş olsaydım bebeğim şuanda 3aylık olcaktı kollarım bomboş
dış gebelik olduysa sağlık sorununuz yok demektir olur o zmn canım üzülme..
Merhaba Herkese
Bugün yeğenim arad, beni rüyasında gördüğünü söyledi, bütün aile toplanmışız, benim bebğim varmış, kızmış babasının kucağındaymış, pembeler giymiş, herkes çok mutluymuş, yeğenim telefonda anlatırken göz yaşlarımı tutamamadım, acaba yakın zamanda hamile kalabilrmiyim, o kadar çok istiyorumki anne olmayı, her ay manyaklaşıyorum, hamilelik belirtileri felan
NOT: Sizden ricam güzel şeyler yazmanız, güzel yorumlamanız, şimdiden teşekkür ederim güzel yorumlarınızı bekliyorum hayırlı akşamlar herkese
Merhaba, rüya gören kişi sizide belli ki geçirmiş yüreğinden. Bazen en sevdiklerimize malum olur istediklerimiz. görülen rüya çok iyi ve hayırlıya benziyor,lakin kendinizi rüyalara kaptırmayın.
duymak istediğiniz eğer güzel şeylerse (ki zaten güzel bir rüya) yakın zamanda hayırlı bir haber verebilirsiniz çevrenize.
Mutluluklar,lütfen kalbinizi ferah tutun
elimde değilki benden sonra hamile kalan arkadaşlarım aldılar kucaklarına bebeklerini yada hamileler, şuanda çevremde tam 13 tane hamile var,
ahh canım onlarımı saydın ...olur canım öyle düşünme hiç olmayanlar ne yapsın.şükredelim halimize