Rüya Yorumları Rüyada Kırmızı Duvaklı Gelin Görmek

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
arkadaşlar her derdimi ben burda paylaşırım çünkü sizden bu konuda çok destek gördüm.Arkadaşlar şimdiden yorum yapan ve bana destek olan herkese teşekkür ediyorum .Kızlar yaklaşık 1 aydır içimi kemiren bir sıkıntım var .Dini inancına güvendiğim bir yakınımı önemli işlerimde hep istihareye yatırırım .Bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım varsa beni aydınlatsınlar lütfen(Yakınım rüyaya niyetlenirken hayırlısıyla olumsuzsa simsiyah olumluysa beyaz ve kırmızı renkler göreyim demiş ve al duvaklı bir gelin görmüş rüyasında .Sizce bu rüya olumlu mu artık rahatlamak istiyorum yardımmmm

al duvaklı bir gelin görmüş diyorsun bence olumlu sonuçta bunda kötü bir şey yok ki

olumluysa beyaz ve kırmızı göreyim dediyse olumludur ben de arada yatarım hiç bişe göremem normalde beyaz ve yeşil olumlusur siyah ve kırmızı olumsuzdur ama arkadaşınızın niyetine göre rüya olumlu görünüyor...

evet yeşil renk hayırlıdır

birazdan yeşil nickli biri gelip bu konuyu kapatacak tam hayırlı olacak

bir bilene sormak lazım...

benim bildiğim kadarıyla istihareye yatarken renkleri sen seçemezsin...

beyaz - yeşil iyidir..

kırmızı-siyah filan da kötüdür...

bir de bazen istiharelerde sadece renk değil bazı olaylar da görürsün.. bunlarda da içerik ve verdiği hid tabii çok öenmli..

başka birinden daha rica edebilirsin istihareye yatmasını

hem kirmizi hem duvak daha nekadar olumlu olabilirki hadi tebrik ederim , sahi ne icin tebrik ettigimide bilsem:44:

arkadaşlar ben yatıyorum göremiyorum ne yapsam ki

bir yerde bir hata yapıyor olabilir misin acaba?

kendin için istihare yapamazsın.. bir de istihare namazından snra hiç konuşmadan abdestli uyuman lazım...

ayrıca 7 gece aralıksız tekrar edilebilir.. (eğer bir şey göremediysen ya da emin olamadıysan)

İstiharenin makbul olanı kişinin kendisinin yatmasıdır.
Görmediğin taktirde yatmaya devam edeceksin- aynı niyetle, 7 gün yatacaksın 7.günde birşey görmessen 7.gün sabahı Rabbim içine ne doğuyorsa salih olan odur böyle biliyorum.
Nettende güvenilir yerlere bakabilirsin bu konuda

ben istiharede yeşil ve beyaz renk iyi,siyah ve kırmızı renk ise kötü diye biliyorum.önemli olan olay değil renklerdir.
bence al duvak iyi değil.sonuçta kırmızı.daha önce yaptım.tecrübe ile sabit yani.

eğer içinize sinmediyse yakınınız istihareyi tekrarlasın.en çok kalbine gelen doğrudur.zaten hayırsızsa tekrarladığında mutlka bişeyler daha görür.

Canim hayra yor hayirli olsun demisler. İstihareye niyetlenirken su rengi bu rengi goster denilmez. Birde annen disinda kimseyi kendi adina ruyaya yatirma derim.

Niye bu kadar sikiyorsunki tatli canini yaradan duamizi kendimizin okumasini ister. Bu gece kalbini ve beynini temizle kil namazini et duani ve uyu. İnsallah gorursun ruyani.

Konu sahibi arkadaşım hayırlara vesile olsun inşallah bende birşey sorsam kızar mısın konunu dağıttım diye :/
Bende rüyamda erkek çocuğum varmış gibi gördüm böyle 1-2 yaşlarında tombilik biraz ama inanılmaz tatlı birşey.
bu arada evliyim ama çocuğum yok
nedir bu rüyanın yorumu bileniniz var mı ?

bence de istihareye sen yatmasılın ve renkler de değişmez benim bildiğim kırmızı ve siyah kötü yeşil ve beyaz iyidir bu istiharenin tekrarlanması lazım çünkü al duvaklı gelin yani hem kırmızı hem beyaz var karışık bir rüya anlamlı değil gibi....

arkadaşım bu konuda bana yardımcı olur musun

tamamen atıyorum yorumumu...

beyaz ve kırmızıysa görülen;hayırlı olacak ama biraz sıkıntılı olacak:85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…