Yok hayır kendisini çok severim hiç tanışmadık hiçbir sıkıntım yok daha önce hakkında kötü düşünmedim ama rüyayı hiç anlamadımHayırlısını dileyin sizin için belki evlenmemek daha hayırlıdır bir de hacet namazı konusunda herkesin doğru görebildiğini pek düşünemiyorum. Burada kaç tane konu var yıllarca beraber olup evlenince mutsuz olan. Sanırım kayınvalide ile de içinize sinmeyen bir şey var. Evlilik düşünüp gece rüyada onu gördüyseniz biraz ileride sıkıntı yaşayacak olabilirsiniz. Bilinç altınız size uyarıda bulunmuş. Aileci biri mi? Annesi karışan biri mi?
Tanismadiysan nasıl bu kadar sevebildin ki..Yok hayır kendisini çok severim hiç tanışmadık hiçbir sıkıntım yok
Liseden beri beraberiz üniversite kariyer?Yumurta gibi oğlumu sana yedirmem mesajı mı acaba?
Yedi senedir iş mi arıyorsunuz anlamadım.
Evet ben sen gördüm ama o yumurtayı yen istediği kişiyle evlenir rüyada o yumurtayı yemeyen istediği kişiyle evlenemez gibi bir yorum gördüm. Ben yemiyordum yicem diyordumRüyada yumurta evlilik anlamına geliyormuş. Bu sene evlenirsiniz inşallahhayırlısı ile
Ruyada yumurta görmek laf ve sıkıntı demek bir laf duyacaksınız hoşunuza gitmeyecekSelam herkese.7 senedir beraber olduğum sevgilim var çok seviyorum. Fakat evlenemiyoruz. İş durumlarından dolayı. Ailem bilmiyor ben de bizi ayırırlar diye çok korkuyorum. Dün regaib kandiliydi. Hacet namazı kıldım dualar ettim bizi kavuşturması için Allah’a. Rüyamda sevgilimin annesini gördüm. Bana bembeyaz haşlanmış yumurta ikram ediyordu. Israrla ikram ediyordu fakat tamam yicem diyip yemiyordum. Bu rüyanın anlamını bilen var mıdır? Hem kandil gecesi gördüm hem de o yumurtayı yemedim. İçim kötü oldu
Laf ve döküntün yorumunu hiç görmedim nerede gördünüzRuyada yumurta görmek laf ve sıkıntı demek bir laf duyacaksınız hoşunuza gitmeyecek
Benim annem ocaktı eskiden fal da bakıyordum sonra bakmadımLaf ve döküntün yorumunu hiç görmedim nerede gördünüz
Nasıl Ocak anlayamadım? Rüyam tam olarak şöyleydi. Sevgilim ve ben vardık sevgilimin annesi vardı. Bize haşlanmış bembeyaz yumurta gösteriyordu hadi onu yiyin diyip duruyordu. Biz de yicez diyorduk ama yememiştik. Siz nasıl yorumluyorsunuz?Benim annem ocaktı eskiden fal da bakıyordum sonra bakmadım
Ücretsiz fal bakıp rüya yorumluyor kurşun döküyordu ocak deniliyor anneden çocuğa geçen birsey uzun bir olayNasıl Ocak anlayamadım? Rüyam tam olarak şöyleydi. Sevgilim ve ben vardık sevgilimin annesi vardı. Bize haşlanmış bembeyaz yumurta gösteriyordu hadi onu yiyin diyip duruyordu. Biz de yicez diyorduk ama yememiştik. Siz nasıl yorumluyorsunuz?
Kandil gecesi sevgilimin annesinin yumurta ikram etme rüyası çok daha farklı algıladım. Kimi evlilik diyor kimi para diyor. Aslında olumlu anlamı daha çok diyorlar ama nasıl bir sıkıntı olur ki acaba? Evlilikle ilgisi yok mudurÜcretsiz fal bakıp rüya yorumluyor kurşun döküyordu ocak deniliyor anneden çocuğa geçen birsey uzun bir olay
Yemek yememek önemli değil ikinizde birseye sıkılacaksınız. Yumurta iyi değil rüyada ama küçük bir sorun büyük değil
O kadarını bilemem Allah bilir orasını ama laf duymak sıkıntı onu biliyorumKandil gecesi sevgilimin annesinin yumurta ikram etme rüyası çok daha farklı algıladım. Kimi evlilik diyor kimi para diyor. Aslında olumlu anlamı daha çok diyorlar ama nasıl bir sıkıntı olur ki acaba? Evlilikle
Rüyada beyaz tek iyidir ama inşallah hayırlısı olur. Hayra yorumlayalım öyle olsunEvet ben sen gördüm ama o yumurtayı yen istediği kişiyle evlenir rüyada o yumurtayı yemeyen istediği kişiyle evlenemez gibi bir yorum gördüm. Ben yemiyordum yicem diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?