Rüya Yorumları Rüyada hamile oldugunu gören??

aysnrkrks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
1.253
691
73
30
Kızlar günaydın :)
Bu gece bi rüya gördüm cok etkilendim rüyamda hastaneye gidiyordum hamileymşim doktor diyor ki biraz daha var senin doğuma diyor 1-2 dk geçmeden bi sancı giriyor doğuma alıyorlar beni normal doğuma cok sürmüyor 1 dk içinde hemen bebek dünyaya geliyor sonra ben kendimi toplayınca bebeğimi alıp eve gidiyorum annemle kayınvalideme emanet ediyorum diyorum siz kızıma bakın ben gelcm diyorum sonra gidiyorum Bi okul gibi bi yere orda bi soyleşi gibi bişey varmış 5 dk felan dinliyorum sonra cıkıyorm sonra içimden geçiriyorum diyorm ki ne kdar kolay doğum yaptım hic bu kdar kolay olacagını sanmıyordm cok şükür diye geçiriyorum içmden eve giderken aklıma geliyor diyorum ki ben kızıma isim koymayı unuttum ne olsa acaba diyorum düşünüyorum giderken eve gelince hüveyda yanlız Rüveyda değil hüveyda mı olsa acaba yoksa asel mi diyorum bence asel olmalı cok güzel oldu bu isim ona diyorum oylece uyandım sanki rüya değil gercekti
Not: HAMİLE DEĞİLİM PCO VAR 2. Kez klomen +ovitrelle denemem bugün vuruldum iğnemii

İnşallah ruyan cıkar canım sana bişey söylim
3 gundr acıkcası eşim hasta olduğu için onunla ilgilnyrm gecelerı 4 saat falan uyuyrm o arada ruyalarımda bır kadına yardım ettiğimi elma agaçları gorumcemın bı oğlu olduğunu bozuk bı musluktan damla damla su geldiğini bi akrabamın 3 yaşındakı cocıguna baktığımı vs. Hep bpyle karısık ruyalar gruyrm anlamları hep bebege mujdelı habere cıkıyr.
Ama aldanmıyrm tabı çünkü bı gun ruyamda kan veryrm beta 64 cıkıyr du sabah gıttım kan verdm beta 0 cıktı
Ama inşallah senn bebiştr canm

Canım inşallah hamilesindir.eger rüyaları çıkan bir insansan neden olmasın?ben rüyamda gördüğüm gibi hamile oldugumu ogrendim mesela.allah herşeyi gönlüne göre versin..

Canım inşallah hamilesindir.eger rüyaları çıkan bir insansan neden olmasın?ben rüyamda gördüğüm gibi hamile oldugumu ogrendim mesela.allah herşeyi gönlüne göre versin..
Amin canım inşallah cok istiyoruz Rabbim biliyor 6 ay kendi olmadı 2 aydır da klomen ovitrelle kullanıyorum bu ay ikinci deneme inş bu kez olur inş benimde evladım olur artık ve isteyen herkesin de olur inş :)

Bende pco luyum ve esimle yogunluktan uzun bir sure gorusememistik (ayda bi defa anca gorustuk dusun)

Ruyamda bana bir is yapiyoruz artik neyse sen uorulma hamilesin diyor biri. 10 gun sonra hamile oldugumu ogrendim:)

Hamileyken bir mavi bir pembe dolap gordum. Bana bu senin dolabin deyip pembeyi gosterdiler:) daha cinsiyeti ogrenmedik bakalim:)

Hayirlisiyla kavus insallah bebegine. Rabbim herkese nasip rtsin

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım lütfen hamilesin hamile duası kabul olurmuş banada dua et lütfen bende cok istiyorum gözlerim doluyor bi anne bebek gördümü rüya bana bi umut oldu inş olur artk

Canm bende adete 10 gün kala hamileymisim ultrasonda girmisim doktor bebek erkek diyor pipi var ekranda görüyorm. Neyse sonra adete 4 5 gün kala pozitif idrar testi görüyorm . Ve riyam çıktı çok şükür pozitif gördüm.. ultrason rüyasına gelince aynı rüyayı yine gördüm geçenlerde 2 kerede erkek bebek gördüm ama kontrole gideceğim gece kız bebek gordm hayırlısı olsun inslh cinsiyette erkekse artk tamam derm hani hep rüyam cikiyormus

Ay ne güzel canım ya sağlıkla al kucağına inş bana da dua et ismen hamile duası kabul olurmuş bende cok istiyorum cok üzülüyorum olmadıgı için inş bu defa tutar da ben fe cok etkilendim rüyamdan ve asel de muhammed suresinde geçiyormuş cennet ırmaklardan birinin ismiymş bende eslem Alya koymayı düşünüyordum olursa diye eşim eslem istiyor çünkü bende eslem asel KOYCAM bu da bi işarettir belki cok gercekciydi cunku :)

Adın Ayşenur mu canm :) inslh doğru cikarda koyarsn canm belkidebr işarettir köy bencede :)

Canm öncelikle rüyan hayrolsun bende hamile kalmadan önce bi kaç kez gördüm böyle rüyalar bikaç ay sonra hamile kaldım inşallah en kisa zamanda rüyan gerçekleşir Allah kucagini boş bırakmasın nasip olsun sanada bu duygu cnm

Amin amin canım Allah razı olsun sağol

Amin canım inşallah cok istiyoruz Rabbim biliyor 6 ay kendi olmadı 2 aydır da klomen ovitrelle kullanıyorum bu ay ikinci deneme inş bu kez olur inş benimde evladım olur artık ve isteyen herkesin de olur inş :)
İnşallah canım aminnnn

Ben de hamile olduğumu öğrenmeden 2 hafta önce falan rüyamda bana böyle içten gülümseyen bir erkek bebek görmüştüm bezi vardı üstünde tek. Hamileyim ve 1 hafta önce erkek olacağını öğrendim :)

Ay ne güzel ya valla maşallah sizlere inş banada oyle nasip olur bnde öğrnrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…