Rüyada gebelik testi 😀

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruhay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ruhay

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
525
96
18
Kızlar merhaba.Dün rüyamda gebelik testi yaptığımı ve çift çizgi olduğunu ve ağladığımı gördüm.Kızkardeşim de yanımdaydı o ağlıyordu mutluluktan dolayı bir ağlama.Sabah uyanıp rüya olduğunu anlayınca çok üzüldüm 1.5 yıllık evliyim ve çocuk istiyoruz ama olmuyor.Acaba bilinçaltı mı bu rüya.Çok kafaya taktığın için diyeceksiniz ama son zamanlarda pek kafama takmıyorum artık.Nasip diyorum.Sizce bilinçaltı mı yoksa böyle rüya görüp hamile olduğunu öğrenen var mı?

Aynı rüyayı dün bende gördüm hayırlısı inşallah

Evet bilinçaltınızda büyük ihtimalle ama bazen rüyalar gerçekten de olabiliyor.(Ben rüyamda hamilelik testi değilde hamile bi arkadaşım hediye vermişti bana meğer hamileymişim tabi fazla üstünde durmadım ya değilsem diye ?Siz yine de o kadar bağlanmayın bu rüyaya sizin için diyorum çünkü sizi çok iyi anlıyorum .ama inşallah hamilesinizdirçok takmayın.Yeni evli sayılırsınız zaten.Aman ne zaman olursa modunda olun.İnanın o moda geçtiğiniz an daha kolay hamile kalırsınız.En güzel ve en tez vakitte güzel haberi almanız dileğiyle.

Ne güzel bir kalp taşıyorsunuz Çok teşekkür ediyorum güzel dualarınız ve düşünceleriniz için Bu sıralar pek aklımda yok aslında hiç yok hatta.Yeni ev aldık taşınma temizlik telaşımız var yorgunluk vs.Eşimle normal cinsel hayatımız devam ediyor ama öyle yumurtlama dönemi ovülasyon testi vs hiç takip ettiğim bişey de değil.Bu ay da öyle adet bitince iki üç günde bir ilişki oluyor her zaman ki gibi.Gebe olduğumu falan da düşünmüyorum Sadece gördüğüm rüya çok gerçek gibiydi

Annem ruyada elma görmüştü bana hamileyken bende hamile kaldığım zaman ruyada yesil elma yiyordum ve rüyamda hamile olduğumu söylüyordum tesadüf mü yoksa bilmiyorum ama başıma böyle birsey geldi ve kuzenim kucağında bi bebek getirmişti bu senin bebegin diye bu rüyaları gördüğümde daha hamile olduğumdan haberim yoktu bazen rüyalar gerçekten çıkıyor sanırım umarım sen de güzel haberler alırsın

Rüyaların böyle bir şeyi var evet gerçek hayatta da gerçekleşmesi gibi.Hatta gördüğüm rüyaları birebir yaşamışlığım var.Özellikle ablamın rüyaları beni çok ürkütür.Üniversite sınavı sonuçları daha açıklanmamıştı sınavdan aldığım puanı gördü.Bunun gibi birçok rüya.Hatta kötü bir şey görürsen anlatma derim.Dünkü rüyam da hiç aklımda yokken tekrar aklıma soktu bebek fikrini.Tüp bebek için randevu aldık bir ay öncesinden.Bakalım hayırlısı inşallah

Amin her şeyin hayırlısı olsun seninde güzel haberlerini alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…