Rüya Yorumları Rüyada eski aşk

konu sahibi gördüğü rüyayı anlatmış ne var demekki etkilenmişki o da ballandıra ballandıra anlatmış.ya sanki rüyalarımızı seçebiliyormuşuz gibi konuşmuşsunuz:KK37:gerçekten etkileniyo insan bu tür rüyalardan konu sahibi düşünmediğine göre o kişiyi demekki karşı taraf düşünmüş ki girmiş rüyasına:KK31:.rüyada sınır yokkki

konu sahibi gördüğü rüyayı anlatmış ne var demekki etkilenmişki o da ballandıra ballandıra anlatmış.ya sanki rüyalarımızı seçebiliyormuşuz gibi konuşmuşsunuz:KK37:gerçekten etkileniyo insan bu tür rüyalardan konu sahibi düşünmediğine göre o kişiyi demekki karşı taraf düşünmüş ki girmiş rüyasına:KK31:.rüyada sınır yokkki

Yorumum Gayet Açık...

Yorumumu Umarım Dikkatlice Okudunuz !!
Sizin Gibi Bazı Arkadaşarımın da Yanlış Anlayacağını Bildiğim İçin Özellikle Parantez İçersinde
(Şüphem Yok) Yazdım..

Yanlış Anlaşılmaması İçinde ''Ballandıra Ballandıra'' Anlatmaması İçin Uyardım..
Üstüne Başka Söze Ne Hacet ?? Gayet Açık Yazdıklarım..

Tabi ki dikkatlice okudum. Gözüme çarpan bolca ünlemlerle birlikte cümleniz uyarıdan ziyade şiddetliydi. Benim yazdığım ilk yorumda , yanlış anlaşılmasın diye bir ünlem koymadım. Uyarı yaptım diyorsanız öyledir. Yalan söyleyecek haliniz yok. Ama dediğim gibi ünlemler bana sert geldi şahsen. Yanlış anladığımı görüyorum ama yanlış anlamakta haklıyım. :) Ünlemler...

rüyada herşey görüllüyor
bilinçaltımızda olan bir takım öğeler zaman zaman rüyalarda kendini gösterebiliyor
benim babam 2 üniversite bitirmiş, hala rüyasında sınav olduğunu görüyo sıkıntılı uyanıyo :)

kullanici rüyasini bizlerle paylasmis...
rüya hakkinda yorum yapmak varken nicin sen evlisin haaa!! diye yorum yapmaya gerek duyuluyorki
kimsenin namus bekciligini yapmak kimseye düsmez diye düsünüyorum.

kimse aslında namus bekçiliği yapmıyo
yorumları ön yargıyla okumazsak daha iyi anlayacağımızı düşünüyorum

konuyu açan rüyayı gördüğünede burda konuyu açtığınıda bin pişman olmuştur artık..alt tarafı rüya konu nerelere gelmiş :KK53::KK53::KK53:

Tabi ki dikkatlice okudum. Gözüme çarpan bolca ünlemlerle birlikte cümleniz uyarıdan ziyade şiddetliydi. Benim yazdığım ilk yorumda , yanlış anlaşılmasın diye bir ünlem koymadım. Uyarı yaptım diyorsanız öyledir. Yalan söyleyecek haliniz yok. Ama dediğim gibi ünlemler bana sert geldi şahsen. Yanlış anladığımı görüyorum ama yanlış anlamakta haklıyım. :) Ünlemler...

O Zaman Haklısınız..
Ünlemler Sadece Alışkanlık -tı..
İnanın Şiddet Değil..
Kullanmamaya Dikkat Edeceğim..
Çok Teşekkür Ederim..
:KK70::KK70::KK70::KK70:

kullanici rüyasini bizlerle paylasmis...
rüya hakkinda yorum yapmak varken nicin sen evlisin haaa!! diye yorum yapmaya gerek duyuluyorki
kimsenin namus bekciligini yapmak kimseye düsmez diye düsünüyorum.

Arkadaş,
Herkesin Kendi Özel Hayatı..
Bende Çarptırılmaması İçin Zaten Açıklayıcı Bir Şekilde Yazdım..
Kimsenin Namus Bekçiliği Yaptığı Yok ki..
Onu Nerden Çıkardınız ? Anlamadım..

Tamam Eşine Çok Aşıksın Çok Seviyorsun Eywallah !! (Şüphem Yok)

Ama Öyle Rüyayı Ballandıra Ballandıra Anlattın kı,
Hatta Bir Kaç Cevabındada ''Sıcaklığını Hala Hissediyorum'' Diye Yazmışsın..

Yanlış Anlaşılabilir !! Bunlar Hoş Cümleler Değil.. Siz Evlisiniz !!

Bana Kalırsa Konu Açılacak Bir Durum Bile Değildi !!
Görmüşsün Uyandın ve Bitti..
Musşuğu Aç Akan Suya Anlat !! (Öyle Derler Ya ''Akan Suya Anlat'')

Sevgiler!! :KK70::KK70::KK70:

iste bu cümleden dolayi öyle hissettim...

neysee biz birakalim bunlari, gelelim rüyayaa Rüyalarin kademeleri evleri falan oluyordu dimi?

sonuçta bu bir rüya..
bende evliliğimin ilk zamanları rüyalarımda kendimi yapayalnız hissederdim neden kimsem yok derdim ama biri vardı diye birini arardım..o dehşetle uyanırdım ki kocam yanımda:)
herkese farklı şekillerde farklı etkileri oluyor işte rüyaların.ya bilinçaltı ya bir işaret...hayırlısını dilemek lazım..

Konu içeriği nedeniyle "Rüya yorumları" başlığına taşınmıştır.
Lütfen onuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

olayı ballandıra ballandıra anlatmadım belki öyle gelmiş olabilir size.üstüne basa basa yanlış anlaşılmasın kocama aşığım diyede yazdım.ayrıca rüyayı bnm seçme şansım yok.o kadar etkisinde kalmışım ki buraya yazdım ağlayarak uyandıma göre etkisinde kalmam normal.olayı hemen sen evlisisn dikkat et şekline sokmasanız daha iyi olur.ben rüyamı anlattım yaşadığım bişeyi değil kocamı aldatmadım ki dikkat edeyim sadece burda paylaşmak istedim.arkadaşlarda yazmışlar zaten yarn unutursun diye bu sabah kalktım zaten dun ki kadar etki altında değilim.ben yanlış birşey yaptığımı sanmıyorum çoğumuz evlenmeden önce eşinden önce başka biriyle çıkmadımı ki çıkmıştır.bana tuhaf gelen 3 yıldır görmediğim yüzünü unuttum insanın bir anda bu kadar etkili şekilde rüyama girmesi.belki arkadaşlar rüyamın ne anlama geldiğini bilirler die paylaşmak istedim bunda bu kadar büyütülecek bir şey yok.ha ayrıca ben buraya saçma bi konu açtığımı sanmıyorum.konu bile açmanıza gerek yok yazmışsınz ben buraya üye bir insanım her kes gibi sevincimizi üzüntümüzü dertlerimizi paylaşmak bilgi edinmek için burdayız.

iste bu cümleden dolayi öyle hissettim...

neysee biz birakalim bunlari, gelelim rüyayaa Rüyalarin kademeleri evleri falan oluyordu dimi?

Hissettiğiniz Gibi Kalın..
Anladığım Kadarıyla Siz Bir Tek O Cümleyi Okumuşsunuz..
Orda Takılıp Kalmışsınız..
Neyse Önemi Yok Zaten Size Değil Konu Sahibine Yazmıştım.:KK1::KK1::KK1:
Umarım O Beni Anlayacaktır..

Hoşçakalın..

olayı ballandıra ballandıra anlatmadım belki öyle gelmiş olabilir size.üstüne basa basa yanlış anlaşılmasın kocama aşığım diyede yazdım.ayrıca rüyayı bnm seçme şansım yok.o kadar etkisinde kalmışım ki buraya yazdım ağlayarak uyandıma göre etkisinde kalmam normal.olayı hemen sen evlisisn dikkat et şekline sokmasanız daha iyi olur.ben rüyamı anlattım yaşadığım bişeyi değil kocamı aldatmadım ki dikkat edeyim sadece burda paylaşmak istedim.arkadaşlarda yazmışlar zaten yarn unutursun diye bu sabah kalktım zaten dun ki kadar etki altında değilim.ben yanlış birşey yaptığımı sanmıyorum çoğumuz evlenmeden önce eşinden önce başka biriyle çıkmadımı ki çıkmıştır.bana tuhaf gelen 3 yıldır görmediğim yüzünü unuttum insanın bir anda bu kadar etkili şekilde rüyama girmesi.belki arkadaşlar rüyamın ne anlama geldiğini bilirler die paylaşmak istedim bunda bu kadar büyütülecek bir şey yok.ha ayrıca ben buraya saçma bi konu açtığımı sanmıyorum.konu bile açmanıza gerek yok yazmışsınz ben buraya üye bir insanım her kes gibi sevincimizi üzüntümüzü dertlerimizi paylaşmak bilgi edinmek için burdayız.

cok haklısın burda herkez istedıgı konuyu acabılır hoslanmayanlar gırıp yorum yapmasın bukadar basıt kımse kımsenın konusunu begenmek zorunda degil

Ayy tatlim ruyanda gordugun icin esini aldattigin hissine kapildigini tahmin ediyorum, ama buna hic gerek yok. Her iliski bir iz birakir ve silinmez, silinmemelide zaten. Yasadigin guzel seyleri neden unutasinki, onlari icinde barindirmalisin aksine. Evlisin diye cocukluk askinla yasadigin seyler aklina hic gelmeyecekmi yada yasadigin bu diger iliski gibi.. gelicek elbette. Annemle babam artik dalgasina eski asklarindan bahsediyorlar.. yaslari gelmis 50'ye.. birbirini seviyor ve guveniyorlar. Artik kimse ciddiye almiyor, hatta dalgasini geciyorlar.

Bende eski sevgililerimi zaman zaman gorurum, belliki o an bende onlarin akillarina gelmisim ve ruyama girmis. Olur boyle seyler takma kafana :KK66:..

X