Rüya Yorumları Rüyada eski aşk

polanegri

Nefis-e
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
1.278
8
kızlar beni yanlış anlamayın.dün gece bir rüya gördüm.kocamı çok seviyorum ondan şüpheniz olmasın aşığım kocama ama.dün gece gördüğüm rüyanın etkisinde çok kaldım.eşimle tanışmadan önce 3 yıllık bi ilişkim vardı.çocukluğumuz onunla geçti komşumuzun oğluydu memlekette,büyüdük çıktık uzun süre ayrıldık bazı sebeblerden dolayı.her neyse onla ayrılalı 3 yıl oldu.ona karşı hiç bişeym kalmadı yanlış anlaşılmasın.ama ne alakaysa ruyamda o vardı yanımda bana sarılıyordu beni özlediğini unutamadığını söylüyordu.ellerimi bırakmıyordu sımsıkı tutuyordu sanki rüya gerçekti sımsıcak tuuttuğu ellerimi sanki hala hissediyorum.gel benimle diyip duruyordu ağladı bende ağladım rüyamda.sonra biri beni salladı baktım eşim uyandırdı neden ağlıyorsun dedi.şok oldum uykumda gerçekten ağlıyormuşum dedim bilmiyorum kabus görrdüm heralde dedim geçiştirdim.ama etkisinde çok kaldım rüyanın bugun bütün gun o vardı aklımda acaba başına bişeymi geldi aptala malum olur derler ya anlamadım.aklımdan rüya çıkmıyor içim bi tuhaf.....

e 3 yılını vermişsin onca yaşanmışlık ,bilinçaltı diye birşey var.hiç rüyana giremese garip olurdu bence.ama gerçekten etkileyici bir şekilde girmiş.malum olduğunu sanmıyorum bence bilinçaltıdır.ha arayıp bir ne oldu bir durum var desen zaten evlisin olmaz,ayrıca o rüya bahanesi görüşmek istiyor zannedebilir.sen de 2 gün sonra unutursun zaten:KK17:

e 3 yılını vermişsin onca yaşanmışlık ,bilinçaltı diye birşey var.hiç rüyana giremese garip olurdu bence.ama gerçekten etkileyici bir şekilde girmiş.malum olduğunu sanmıyorum bence bilinçaltıdır.ha arayıp bir ne oldu bir durum var desen zaten evlisin olmaz,ayrıca o rüya bahanesi görüşmek istiyor zannedebilir.sen de 2 gün sonra unutursun zaten:KK17:

unuturm mutlaka fakat nasıl tarif edeym çok farklı o sıcaklığı hissediyorum elimde hala.gerçek olsa bu kadar olurdu.3 yıldır unuttuğum sıfat şuan gözumu kapadığımda karşımda canlanıyor.töbe yarabbim yaaa.bi insan bu kadar etkisinde kalır mı rüyanın

Başına bir şey gelmiş olabilir, aniden sizi yoğun bir şekilde düşündüğü için de rüyanıza girmiş olabilir.
Bir sürü olasılık mümkün.
Çok takılmayın bence.
Etkisi yarına geçer herhalde.
O gerçekmiş hissini yaşadığınız için bu kadar etkilemiş sizi.

bilinçaltı mevzuu, rüyada böyle aşk meşk gibi soyut kavramlar daha canlı daha büyülü yaşanıyor.
etkisinde kalman normal.

aynı olay benim de başıma geldi ben evli değilim ama 3 yıldır çok sevdiğim sevgilim var.
ondan çok çok öncesinde lise zamanında tanıdığım aslında arkadaşım olan çıkmak-çıkmamak arasında kaldığımız daha sonra biraz serseri ruhlu olduğu için ondan vazgeçtiğim biri vardı. ancak inanır mısınız lise zamanlarımda bile belki 1 belki 2 kere rüyamda görmüşümdür o da gayet arkadaşça.

geçen ay nasıl oldu bilmiyorum hiç aklıma gelmiyor düşünmüyorum, özlemiyorum aynen siz gibi üstelik sevgili bile olmadık tam arka arkaya 3 gün rüyama girdi. ilkinde önemsemedim dedim olur öyle şeyler, ikincisinde ilkinde gördüm diye kafama taktım heralde dedim, üçüncüsünde artık çok kötü olmuştum çünkü aynen sizin gibi sevgili gibi görüyordum onu üstelik o serseri ruhu değişmişti tam benim istediğim gibi davranıyordu. belki de bilinç altımda zamanında takmıştım şöyle böyle olsun diye ondan oldu diye düşündüm ama ben de çok kötü oldum sanki sevgilimi aldatmışım gibi hissettim. ancak sonra karar verdim ki, o beni aklından fln geçirdi çünkü bu derece arka arkaya görmüş olmam imkansızdı üstelik kaç sene sonra. arkadaşlarıma sordum sonraları çok yalnız olduğunu işsiz bi şekilde bütün gün evde oturup playstation oynadığını fln söylediler. başka bir yorum bulamadım kendime. ancak bundan etkilenmeyeceğim dedim ve öyle oldu. rüyalar çok gariptir gerçekten sevmediğiniz birini bile sevgiliniz gibi görünce etkileniyor insan üstünde fazla düşünmeyin bence.

kızlar beni yanlış anlamayın.dün gece bir rüya gördüm.kocamı çok seviyorum ondan şüpheniz olmasın aşığım kocama ama.dün gece gördüğüm rüyanın etkisinde çok kaldım.eşimle tanışmadan önce 3 yıllık bi ilişkim vardı.çocukluğumuz onunla geçti komşumuzun oğluydu memlekette,büyüdük çıktık uzun süre ayrıldık bazı sebeblerden dolayı.her neyse onla ayrılalı 3 yıl oldu.ona karşı hiç bişeym kalmadı yanlış anlaşılmasın.ama ne alakaysa ruyamda o vardı yanımda bana sarılıyordu beni özlediğini unutamadığını söylüyordu.ellerimi bırakmıyordu sımsıkı tutuyordu sanki rüya gerçekti sımsıcak tuuttuğu ellerimi sanki hala hissediyorum.gel benimle diyip duruyordu ağladı bende ağladım rüyamda.sonra biri beni salladı baktım eşim uyandırdı neden ağlıyorsun dedi.şok oldum uykumda gerçekten ağlıyormuşum dedim bilmiyorum kabus görrdüm heralde dedim geçiştirdim.ama etkisinde çok kaldım rüyanın bugun bütün gun o vardı aklımda acaba başına bişeymi geldi aptala malum olur derler ya anlamadım.aklımdan rüya çıkmıyor içim bi tuhaf.....

ben 18 yıllık evliyim hala genç kızlığımda 5 yıl çıktığım çocuğu rüyamda görürüm bazen..ilk zamanlar bende çok etkisinde kalırdım, kendimi suçlu hissederdim ama sonraları alıştım..

Rüya alemi böyle zaten..10 yılda geçse , hiç düşünmediğiniz bir konu ya da kişi hakkında bilinç altı rüyası görürsünüz..

Hele evliyseniz bu tür rüya zaten işaret anlamı taşımaz diye düşünüyorum..

Ayrıca rüyada gerçekten ağlamanız ise beklenmedik bir şekilde müjde ve sevinç yaşamanız anlamını taşıyor..

Bence bir an önce aklınızdan çıkarmaya çalışın, bir manası var mıdır diye düşünmeyin bile. :KK70:

Çok güzel eşinizi çok seviyormuşsunuz,aşıkmışsınız..
Benim anlamadığım bu rüyayı anlatırken neden bu kadar tutkulu anlattınız ki?

ben 2004 te bir video izledim hala rüyalarıma giriyor.korkudan kalp krizi geçirecekmişim gibi oluyorum.

Son düzenleme:
arkadaslar konuyu dagitmak gibi olmasin ama ,arastirdim bulamadim hicbir yerde ....Bilen biri lutfen bana soyliyebilir mi ? ruyamda sevdigim kisinin tabancayla vuruldugunu gordum ..Bu ne demek?

bence 2 sebebi var ya senin bilinç altından kaynaklı yada bu insan seni düşünüyo ve gercekten özlemiş

size bisey soyleyım mı ben 2 senelık evlıyım evlenmeden evvel bı gece nısanlımı cok yogun dusundum uyumaya calısırken ıcımden ona senı cok ozledım dıyodum ınanırmısınız ertesı gun esım bana senı ruyamda gordum bana senı cok özledım dıyodun dedi.kızlar fazla sevgi duyan cok dusunen insanlar telapati kurarak ruyaya gırebılıyorlar.aynı sekılde daha once bı kız arkadasımın ruyasına gırmıstım

Tamam Eşine Çok Aşıksın Çok Seviyorsun Eywallah !! (Şüphem Yok)

Ama Öyle Rüyayı Ballandıra Ballandıra Anlattın kı,
Hatta Bir Kaç Cevabındada ''Sıcaklığını Hala Hissediyorum'' Diye Yazmışsın..

Yanlış Anlaşılabilir !! Bunlar Hoş Cümleler Değil.. Siz Evlisiniz !!

Bana Kalırsa Konu Açılacak Bir Durum Bile Değildi !!
Görmüşsün Uyandın ve Bitti..
Musşuğu Aç Akan Suya Anlat !! (Öyle Derler Ya ''Akan Suya Anlat'')

Sevgiler!! :KK70::KK70::KK70:

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam Eşine Çok Aşıksın Çok Seviyorsun Eywallah !! (Şüphem Yok)

Ama Öyle Rüyayı Ballandıra Ballandıra Anlattın kı,
Hatta Bir Kaç Cevabındada ''Sıcaklığını Hala Hissediyorum'' Diye Yazmışsın..

Yanlış Anlaşılabilir !! Bunlar Hoş Cümleler Değil.. Siz Evlisiniz !!

Bana Kalırsa Konu Açılacak Bir Durum Bile Değildi !!
Görmüşsün Uyandın ve Bitti..
Musşuğu Aç Akan Suya Anlat !! (Öyle Derler Ya ''Akan Suya Anlat'')

Sevgiler!! :KK70::KK70::KK70:

aynen katılıyorum arkadaşıma rüyadır görmüşsündür olabilir ama evlisiniz ve eşinize aşık olduğunuzu söylüyorsunuz bu rüyaya anlamlar yüklemek yada böyle hissederek yazma ihtiyacı duymak gereksiz.......

en iyisi suya anlat birdaha görürsen:KK34:

Bayan eşine aşık olduğunu belli etmiş. Ballandıra ballandıra anlatmışsın, sen evlisin unutma !! filan diyen arkadaşlara söylüyorum. Rüyanın etkisinde kalmış belli ki, bu kadar ballandıra ballandıra anlatması ondan. Çünkü rüyada baya hisli şeyler yaşamış. Konu açmak gereksiz diyen olmuş, herkese göre gerekli ve gereksizler değişir. Saygı duymak lazım.Sanki kız, kocasını aldattı, aldatcak gibi yorumlar yapıp hemen yargı içine girmek tuhaf. Konuya gelince, bence karşıdaki kişinin bir telepatisi bu. Ve tabiki bilinç... Ben eşinize aşık olduğunuza inanıyorum. Lakin, aksi bir durum olsa, buraya eski aşkımı unutamadım demekten çekinmez onu da yazardınız ne var ki? Ama demek ki öyle değil gayet belirtmişsiniz eşinize aşkınızı. Bu rüya üstünde pek durmayın, rüyalar insanı cidden etkiliyor.

Bayan eşine aşık olduğunu belli etmiş. Ballandıra ballandıra anlatmışsın, sen evlisin unutma !! filan diyen arkadaşlara söylüyorum. Rüyanın etkisinde kalmış belli ki, bu kadar ballandıra ballandıra anlatması ondan. Çünkü rüyada baya hisli şeyler yaşamış. Konu açmak gereksiz diyen olmuş, herkese göre gerekli ve gereksizler değişir. Saygı duymak lazım.Sanki kız, kocasını aldattı, aldatcak gibi yorumlar yapıp hemen yargı içine girmek tuhaf. Konuya gelince, bence karşıdaki kişinin bir telepatisi bu. Ve tabiki bilinç... Ben eşinize aşık olduğunuza inanıyorum. Lakin, aksi bir durum olsa, buraya eski aşkımı unutamadım demekten çekinmez onu da yazardınız ne var ki? Ama demek ki öyle değil gayet belirtmişsiniz eşinize aşkınızı. Bu rüya üstünde pek durmayın, rüyalar insanı cidden etkiliyor.

Yorumumu Umarım Dikkatlice Okudunuz !!
Sizin Gibi Bazı Arkadaşarımın da Yanlış Anlayacağını Bildiğim İçin Özellikle Parantez İçersinde
(Şüphem Yok) Yazdım..

Yanlış Anlaşılmaması İçinde ''Ballandıra Ballandıra'' Anlatmaması İçin Uyardım..
Üstüne Başka Söze Ne Hacet ?? Gayet Açık Yazdıklarım..

X