- 20 Eylül 2010
- 1.278
- 8
kızlar beni yanlış anlamayın.dün gece bir rüya gördüm.kocamı çok seviyorum ondan şüpheniz olmasın aşığım kocama ama.dün gece gördüğüm rüyanın etkisinde çok kaldım.eşimle tanışmadan önce 3 yıllık bi ilişkim vardı.çocukluğumuz onunla geçti komşumuzun oğluydu memlekette,büyüdük çıktık uzun süre ayrıldık bazı sebeblerden dolayı.her neyse onla ayrılalı 3 yıl oldu.ona karşı hiç bişeym kalmadı yanlış anlaşılmasın.ama ne alakaysa ruyamda o vardı yanımda bana sarılıyordu beni özlediğini unutamadığını söylüyordu.ellerimi bırakmıyordu sımsıkı tutuyordu sanki rüya gerçekti sımsıcak tuuttuğu ellerimi sanki hala hissediyorum.gel benimle diyip duruyordu ağladı bende ağladım rüyamda.sonra biri beni salladı baktım eşim uyandırdı neden ağlıyorsun dedi.şok oldum uykumda gerçekten ağlıyormuşum dedim bilmiyorum kabus görrdüm heralde dedim geçiştirdim.ama etkisinde çok kaldım rüyanın bugun bütün gun o vardı aklımda acaba başına bişeymi geldi aptala malum olur derler ya anlamadım.aklımdan rüya çıkmıyor içim bi tuhaf.....