Rüyada doğum yapmak bebek emzirmek

nazzzzxxxx

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2024
104
11
13
19
Ben bundan hemen hemen bir ay önce kendi bebeğim olmuş ve onu emzirirken gördüm rüyamda bugünde kayinbabam beni doğum yapmış olarak goruyo bebeği falan seviyolarmis çok istiyorum olsun böyle kendi ve etrafında onu bebekli görüp sonra hamile olan var mı

Bir aydır görmediğim Rüya kalmadı ama hamile çıkmadım kızımdaysa sarışın mavi gözlü bir kız çocuğu gördüm O ay hamile kaldı m 🥰. Tam da rüyamdaki kızın aynısı oldu hatta daha güzeli ii😌

Ben bundan hemen hemen bir ay önce kendi bebeğim olmuş ve onu emzirirken gördüm rüyamda bugünde kayinbabam beni doğum yapmış olarak goruyo bebeği falan seviyolarmis çok istiyorum olsun böyle kendi ve etrafında onu bebekli görüp sonra hamile olan var mı
Geçen ay arkadaşımı rüyamda gördüm test yapmıştı çift çizgi çıkmıştı ikizlere hamileydi bu ay ben hamileymişim çift çizgi gördüm🥹ikiz çıkarsa bide 😳nasip 😁

Ben de bebek emzirirken gördüm kendimi rüyamda 1 ay önce , sonrasında hamile kalmadım henüz ama kalmama sebeplerim düzeliyor rahatsızlığım gidiyor

Bir aydır görmediğim Rüya kalmadı ama hamile çıkmadım kızımdaysa sarışın mavi gözlü bir kız çocuğu gördüm O ay hamile kaldı m 🥰. Tam da rüyamdaki kızın aynısı oldu hatta daha güzeli ii😌
Nasıl yani rüya gördüğünüz zaman olmadı mı yoksa oldu mu

Geçen ay arkadaşımı rüyamda gördüm test yapmıştı çift çizgi çıkmıştı ikizlere hamileydi bu ay ben hamileymişim çift çizgi gördüm🥹ikiz çıkarsa bide 😳nasip 😁
Ayy senin için çok sevindim, geçen ay gruptan hatırlıyorum. Allah sağlıkla kucağına almayo nasip etsin💕💕

bebeğime hamile kalmadan bir ay önce rüyamda erkek bir bebeğim olduğunu görmüstüm. mavi bir kundakta, bir ağacın altındaydı.

su an 8 aylık bir erkek bebeğe hamileyim 🥲🥲 rüyamda gördüğüm mavi kundağın da aynısını aldım ona 😂😂

herkes bilinçaltı vs diyor ama bilmiyorum. ben rüyaların enerjisine inanıyorum 🙄

Back