• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüyada cinsiyet öğrenme

incicinar16

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2018
137
56
18
34
Selam bayanlar bugün rüyamda kadın doktordan %80 kız olacağını öğrendim benim gibi rüya görüp rüyası gercek olan varmı acaba

Rüyada cinsiyet görünce tersi çıkarmış :) mesela ben 2. Oğlumda çok güzel bir kız çocupum olduğunu gördüm erkek oldu :) hakkınızda hayırlısı

Sanırım yorum yazan arkadaş doğru söylemiş:) bende 6 kez rüyamda erkek çocuk gördüm çevremde ki herkes erkek çocuğun olacak dediler hiç kimse kız demedi 2 hafta önce gittiğimde kıza benziyor dediler erkeğe o kadar alıştırmışım ki kendimi şok oldum kız deyince:)

Bende cinsiyet öğreneceğim hafta erkek bebek görmüştüm rüyamda, kontrolumde kızım olacağını öğrendim. 😊

Sanırım yorum yazan arkadaş doğru söylemiş:) bende 6 kez rüyamda erkek çocuk gördüm çevremde ki herkes erkek çocuğun olacak dediler hiç kimse kız demedi 2 hafta önce gittiğimde kıza benziyor dediler erkeğe o kadar alıştırmışım ki kendimi şok oldum kız deyince:)
Değiştimi yoksa kız mı :)

Dünya tatlısı kız bebiş görüp, erkek bebiş bekleyen bir anne adayıyım. Bende de rüyamın tersi oldu :)

Back