Rüya Yorumları Rüyada Arş'a Yükselmek Ve Melekler

TaDukHePa

♫♥♥_GLaM_Fa!rY_♥♥&#9
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2009
5.669
5
Selam arkadaşlar geçen gece çok enteresan bir rüya gördüm. Gördüğüm şey rüyadan çok gerçekmiş gibi geliyordu, hani olur ya bazen... Şayet yorumlayabileniniz varsa çok sevinirim...

Bir gece yatarken göğe doğru yükseldiğimi gördüm. Yükselmek demeyelim buna, daha doğrusu yukarı çekiliyordum. Göğü geçip arşa çıkmaya başladım, böyle yatar pozisyonda kendi isteğim dışında çekiliyorum, ama korkmuyorum başımın üstünde bembeyaz bir ışık var, oraya gidiyorum. Etrafıma bakıyorum arşta nurlar içinde kanatlı kadınlar var dizlerinin üzerine oturuyorlar hani namazda kade-i ahire yapılır ya tahiyyat okunur, aynen öyle. Bir de yüzlerini değil, yansımalarını gördüm. Neyse işte çekiliyorum çekiliyorum o ışığa doğru; aklıma rahmetli annem geliyor; sanki onunla buluşacakmış gibi "anne" diyorum kısık bir sesle. Yanıt gelmiyor. Yine "anne" diyorum. Yükseldiğim yerden "uyan, uyan!" diye bir ses duyuyorum, sonra uyanıyorum.

Araştırmalarım sonucunda çıktığımı gördüğüm katın göğün 5. katı olduğunu öğrendim. Şöyle ki:
**"5.KAT: Beşinci göğün adı DİNEKA dır. Altından dır.Melekleri huri şeklinde dir.Oturur vaziyettedir.Baş koruyucu meleği SEMHAİL dir. "
diyordu.

Bir de son olarak korkuyla değil, huzur içinde uyandığımı belirtmeliyim.

Şimdiden teşekkürler...

Kimse yorumlayamıyor mu??

Son düzenleme:
Sağol arkadaşım, ben de rüyayı görürken mutluydum, uyandığımda biraz hüzünlendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…