Ruya'da aldatılmak ..

axigirL

HoşGeLdin Kuzey'im <3
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
325
46
43
İstanbul
Dün gece ruyamda eşimi başka bir kadınla yakaladım, o dakika ÖLDÜĞÜMÜ hissettim, hıçkıra hıçkıra ağlıyorum inanasım gelmiyor ya , neden diyorum.. NEDEN YAPTIN , ama Sen hamilesin dedi bana.. bir kere daha yıkıldım. neyseki uyandığımda kan ter içinde kalmışım , gözyaşlarımla ıslanmış yastığım.. bir baktım eşim yok yatakta . salonda tv izliyormuş! ağlama seslerime geldi neyin var aşkım dedi , AŞKIM demesi bile tiksindirdi beni o dakika .. bağırdım çağırdım gerçekten aldatılmışım gibi :( alttan aldı sakinleştirdi beni bi şekilde ama ÇOK KIRILDI.. eşime güveniyorum ama kız arkadaşlarla toplandığımız zaman Konu erkeklere gelince , aldatmayan erkek yoktur deyip kafamı bulandırıyorlar , birde hamile olunca iyice kafaya takmaya başladım , kendimi tanıyamıyorum :(

Bu söz kafanıza takılmış ki bilinç altınıza inerek rüyalarınızda karşınıza çıkmış. .
Bende aldatıldığımı gördümm rüyamda. .E tabi sürekli bir derdim var bölümnde konular hep aldatılma üzerine. İçime işlemiş artık. .
Sıkmayın canınızı . . O bir rüyaydı geldi geçti. Allah gerçeğini yaşatmasın.
Her rüyayı gerçek sanırsak psikolojimiz allak bullak olur :43:

bilinçaltına işlemiş demek ki bakma sen onlara ya eşine güveniyosan senin için olay bitmiştir. aldatmayan erkek yoktur yalanına ancak aldatılan kadınlar inanır.

gebesin zaten daha ilk aylarında neden böyle mutlu geçireceğin günlerini kendine zehir ediyosun

Adı üstünde rüya hem Aldatmayan erkek vardır canım hamilelikte bu tarz duygu patlamaları normal :) Bebiiiiş için güzel düşün güzel şeyler olsun.
Hamilelik döneminde duygusal dizileri bile izlememek lazım insan çok hassas oluyor hep pozitif şeylerle haşır neşir olmak lazım hatta bi süre bdv bile okumasan daha sağlıklı arkadaşta demişya Allah gerçeğini yaşatmasın.

Bu durumu birebir yaşayan biri olarak konuyu okurken icim acıdı,hamilelikten dolayı değişen ruhsal durumla birlikte böyle şeyler düşünmeniz normal,erkeklerin hepsi aldatır diye bişey yok eşininizin karakteri sağlam kendini bilen biriyse içinize boş yere böyle şüpheler sokmayın,,aldatmak erkek olmakla değil insanlıkla alakalı bir durum,

Hamileliğin en zor tarafı .
Hormonlar..
Ah nasıl da yerle bir ediyor anneciğin duygularını.
Nasıl da kimyasını bozuyor..

Canım belki bu söylediğime inanmayacaksın bana söylendiğinde bende inanmamıştım ama zamanla doğruluğunu yaşadım bu rüyanın anlamı eşinin seni çok seviyor olması! ben bir ara o kadar çok böyle rüya görüyordum ki üstelik eşimde iş için başka yerdeydi sabah arayıp kavga ettiğimi bilirim beni aldatıyorsun orda sen diye:) adam neye uğradığını ne Diceni şaşırırdı (tabii içten içe de hoşlarına gidiyor böyle kıskanılmak bunu da bilesin) uzun lafın kısası canım eşin seni çok seviyor sakın bu hamile halinle kendini ve bebişinizi bu şekilde üzme:)

hamileyken benim açtığım konu da vardı böyle. allahım ruya görmekten uyuyamazdım. ne seneryolar ne seneryolar.
bebek doğduktan sonra uyuyamıyosun ki rüya göresin :9::9: aldırma boşveeeeeeeer :27::27:

aldatmayan erkek yoktur cümlesini kullanan kadınlar
aldatılmış ve bu cümleyle kendini kandırmaya çalışan aciz insanlar bence
neden her erkek aldatsınki
eşini seven erkekler değil aldatmak başkasına yan gözle bile bakmaz aldatmak karakter meselesi daha doğrusu karaktersizlik meslesi
hamileliğinzden dolayı ve arkadaşlarınzn saçma düşünceleri yüzünden bilinçaltınız karışmış buyüzden böyle saçma rüyalar görüyorsunz bende burdan okuduğm bir yazıdan etkilenp rüyamda eşimn beni aldattığını gördüm nasıl acı çekiyordum allhım gerçeğinden korusun tamammen bilinç altı geçenlerde evimn önünde 6 yaşında bir çocuğa araba çarptı ve çocuk feci birşekilde öldü beyni falan dağlmış allhtan ben görmedim üzerini örtmşlerdi annesinn çığlıkları hala kulağımda balkondan onları izlerken allhım dedim kimseyi böyle bir acıyla sınama diye ağladım ve kendi yakınlarımı kaybetmekten korktum biran ve 1 haftadır sırayla ailemde herkesi kaybettiğimi gördüm rüyamda uykularım kaçar oldu dediğim gibi bilincinizi bulandırmayın hamileliğinz keyfini sürün keşke şuan benimde karnımda canımn parçası olsaydı tadını çıkar herkese nasip olmuyor malesef

aldatmayan erkek yok dediğinde sen de sorsaydın ya
sen de beni aldatıyosun o zaman deseydin bakalım napıcaktı

sen bu sözlerden etkilenmişsin bilinç altına işlemiş heralde

aldatmayan erkek yoktur cümlesini kullanan kadınlar
aldatılmış ve bu cümleyle kendini kandırmaya çalışan aciz insanlar bence
neden her erkek aldatsınki
eşini seven erkekler değil aldatmak başkasına yan gözle bile bakmaz aldatmak karakter meselesi daha doğrusu karaktersizlik meslesi

Hnmefendi lafi agzimdan aldiniz, ayni cumleleri kuracaktim... Bu cumleyi kuranlar aldatilmis, bir sekilde affermis veya affetmek zorunda kalmis, nasilsa her erkek aldatiyor diye kendini kandiran insanlardir... Asik bir erkek asla aldatamaz, aldatmayi aklindan dahi gecirmez.

ben "rusya'da aldatılmak" olarak okudum:9:

bilinçaltıdır önem verme

Aynen bende öle okudum ilk anda :) Rüya da görülenin tersi çıkar inşallah. Eşiniz sadık sadakatli olur. Bence öle zihninizi aldatılma gibi şeylerle doldurup bulandırmayın psikolojide kendini gerçekleştiren kehanet diye birşey var. Çok düşüne düşüne olay gerçekleşir mazallah. Ya da atalarımızın dediği eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürürsün filan. Hiç gerek yok bence.

Belliki,sen birkac kez "hamileyim,beni aldatirmi" gibi dusunmussun, o da ruyana girmis. Merak etme,sadece ruya.ruyada gorduklerin gercek olucak diye bir sey yok,aksine kafana taktiklarin,bazende hic takmayip da bir kez dusunduklerin ruyana gire biliyor.

Dün gece ruyamda eşimi başka bir kadınla yakaladım, o dakika ÖLDÜĞÜMÜ hissettim, hıçkıra hıçkıra ağlıyorum inanasım gelmiyor ya , neden diyorum.. NEDEN YAPTIN , ama Sen hamilesin dedi bana.. bir kere daha yıkıldım. neyseki uyandığımda kan ter içinde kalmışım , gözyaşlarımla ıslanmış yastığım.. bir baktım eşim yok yatakta . salonda tv izliyormuş! ağlama seslerime geldi neyin var aşkım dedi , AŞKIM demesi bile tiksindirdi beni o dakika .. bağırdım çağırdım gerçekten aldatılmışım gibi :( alttan aldı sakinleştirdi beni bi şekilde ama ÇOK KIRILDI.. eşime güveniyorum ama kız arkadaşlarla toplandığımız zaman Konu erkeklere gelince , aldatmayan erkek yoktur deyip kafamı bulandırıyorlar , birde hamile olunca iyice kafaya takmaya başladım , kendimi tanıyamıyorum :(

Merhaba canim..
Ayni sorun bende de var. Erkek arkadasimi iki kere ruyamda beni aldatirken gordum. Ikisinde de ayni kisiyleydi ustelik! (benim is yerinden bi kiz arkadasim) ikisinde de ondan nefret ederek uyandim. Ve gunun geri kalaninda onunla kavga cikardim :D Insan ister iostemez etkileniyor. Ben erkek arkadasim ve o Is yerinden kiz arkadasimla ara ara 3 umuz beraber gorusuruz. Bilinc altimda boyle bi durum ihtimali bile beni korkutmus anlasilan. Cok asabimi bozdu bu durum. Ona da soyledim ruyami, keske soylemeseydim.. Walla ilk tamam neyse de, ikinci ruyadan sonra artik ucumuz gorusmek dahi istemiyorum.. Ama ruya bu takilmamak lazim.. Korkularimizin ve guvensizliklerimizin su yuzune ciktigi hayali durum iste..

Eşim kk ya girmemi istemiyor çok etkileniyor muşum.
Paranoya yapıyor muşum..
Adam haklı mı ne :)

Konu başlığını "RUSYADA ALDATILMAK" diye okudum:1: rüya tabirlerine baksak; bekarlar icin evliliğe evliler icin iyi bir yasama delalettir yazar :1:

Canım belki bu söylediğime inanmayacaksın bana söylendiğinde bende inanmamıştım ama zamanla doğruluğunu yaşadım bu rüyanın anlamı eşinin seni çok seviyor olması! ben bir ara o kadar çok böyle rüya görüyordum ki üstelik eşimde iş için başka yerdeydi sabah arayıp kavga ettiğimi bilirim beni aldatıyorsun orda sen diye:) adam neye uğradığını ne Diceni şaşırırdı (tabii içten içe de hoşlarına gidiyor böyle kıskanılmak bunu da bilesin) uzun lafın kısası canım eşin seni çok seviyor sakın bu hamile halinle kendini ve bebişinizi bu şekilde üzme:)

Canım bende çök görüyom bu rüyaları hep kıskanç hep merak edıyorum ve üzüntülü oluyorum. Sorguya hıç çekmedım aramız bozulmasın dıye ama bunalıma gırıyom :(

aldatılan kadınları duyuyor ve gördüğünüzde etkileniyorsunuzdur.bilinç altıda rüyanızda görüyorsunuz.

Son düzenleme:
bence mümkünse bu konuları konuşan ınsanlardan da uzak dur gerekıosa yalnız kal kıtap oku bbegıne muzık dınlet herseyı bırak dua et. dua etmek muthıs bır sey hm de hamıleykn. amannn ne boş konular onlar snın de bebegının de kafasını bulandırmasınlar benı oraya getırtmesınlr. :) uzme kndını. hm esın aşkım dmıs sana n guzl.anların tadını cıkarç her rüyayı grck sanacaksak ohooooo. anladın sn onu. benım hamılelgımd de cok konuşuldu erkeklr hamıleyken eslerınden uzaklaşır gozu dışarı kayar falan standrt laflar. Allahıma bınlrce kez sukur cok guzl hamıllık gcırdım. hmde esım ıst. bn doğudaydım görev geegı. ama drçızın vrdıkca 7.aya kadar cınsllıgımızı de yasadık. bende dıodum bu adamın gozu dısarı kayar mı su mu bu mu ? çok bulandırılaor ınsanın kafasını grek yok. bu tur ınsanlardan v ortamlardan kaç derım. kımsye kulak asma.optumm

Back
X