- 30 Eylül 2024
- 12
- 3
- 31
- Konu Sahibi helenistikkkkkkkkkkk
Kızlar rüyamda eşim bana süslü taşlı bir bileklik alıyormuş. Sizce cinsiyeti nasıl yorumlamalıyım internette kız da diyor erkekte sizler gördünüz mü böyle rüyalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne alakası var Allah aşkına rüya bu ayrıca istedigim zaman alabilecek güce sahibim size de kalmadıBu rüyayı eşinizin size süslü bi bileklik almasını istediğinize yormalısınız, bebeğin cinsiyetine değil
Onu diyorum işte, rüya bu. Bebeğin cinsiyetiyle alakası yok. Güçle de konunun bi alakası yok ama solunuzdan kalktınız zaarNe alakası var Allah aşkına rüya bu ayrıca istedigim zaman alabilecek güce sahibim size de kalmadı
Rüya tabirlerine baktığımda hep oraya yorulduğu için yazmak istedim insan Merak da ediyor ister istemezOnu diyorum işte, rüya bu. Bebeğin cinsiyetiyle alakası yok. Güçle de konunun bi alakası yok ama solunuzdan kalktınız
Rüya tabirlerine baktığımda hep oraya yorulduğu için yazmak istedim insan Merak da ediyor ister istemez
Attım henüz yeni dahaUltrason görüntünüz varsa çok severim yorumlamayı
Erkek benceAttım henüz yeni daha
Kaç haftalık bebişiniz
Fotoğraf da 5+2 sanırım şu an 6+4Kaç haftalık bebişiniz
Öyle mi hissettiniz genelde yuvarlak kız diye okuyorum yanlış mı biliyorumErkek bence
Benimki de aynı böyleydi erkek çıktı, hep kendiminkine göre yorumluyorum o yüzdenÖyle mi hissettiniz genelde yuvarlak kız diye okuyorum yanlış mı biliyorum
Çok hareketli ama aşırı yani çoktan fazla bir oğlum var dünya tatlısı sakin bir kız olma ihtimalinde hayaller var yıktınız şu anBenimki de aynı böyleydi erkek çıktı, hep kendiminkine göre yorumluyorum o yüzden
Allah bağışlasın benimde oğlum var bu inşallah kız olur diyorum sağlıkla hayırlısıyla öncelikle tabikibana da ultrasondan erkek gibi geldi. ben direkt erkek bebek görmüstüm rüyamda kp de rüyasında silahla havaya sıktığını görmüstü. kesin erkek olacak demisti. o zamanla ne alakaaağğ yaa falan demistim ama cidden erkek çıktı
Çok şükür gönlüme göre bi yorum sağlıkla büyütünHamile olduğum dönem hep altin görürdüm. Altın bilezik, altın küpe sonrasında bir kızım oldu.