• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Bugün hiç uyuyamadım belki de ondan.
2 gündür annemdeyim kizimi uyuttum saat 1.30 da uyandım. Yarım saatlik bi uykuda oyle bi rüya gördüm ki uzun zamandır görmemiştim çok etkiledi uyumaya korktum tekrar. Rüyamda eski evimizdeyiz annem var ben varım bebeğim uyuyor sanirim. Bişey oluyor kapı açık anneme gitme diyorum. Dur kızım gelicem deyip apartmandan cikiyo ve benim içim sıkılıyo. Kapı dışarı bakarken bişey sıkıyo beni kalkamıyorum. Kafamı çevirdiğimde biraz uzağımda siyah duman gibi bişey gördüm. Zorladım kendimi uyandım sonra. Bi kaç gündür sinir var üzerimde ve fark ettim ki hem sınır hem uykusuzluk böyle yapıyor.

Uyuyamayanlar burda mı ?

Sinir ve uykusuzluktan beyin error veriyor geçmiş olsunn:)) benim de moralim bozuk olsun, gece gormedigim rüya kalmaz.

Sinir ve uykusuzluktan beyin error veriyor geçmiş olsunn:)) benim de moralim bozuk olsun, gece gormedigim rüya kalmaz.
Ya valla daha beterlerni de gördüm özellikle lohusuyken ama bayadir olmuyodu kendimi güzel şeyler düşünüp oyle hazirliyodum şimdi yine oldu. Bi de annemin ikincievliligi 2 gündür kızımla onlarda kalıyoruz bize kendi yataklarını verdiler o rüyadan sonrada adam bağıra bağıra kendi kendine konuşmaz mi aklım çıktı

Ya valla daha beterlerni de gördüm özellikle lohusuyken ama bayadir olmuyodu kendimi güzel şeyler düşünüp oyle hazirliyodum şimdi yine oldu. Bi de annemin ikincievliligi 2 gündür kızımla onlarda kalıyoruz bize kendi yataklarını verdiler o rüyadan sonrada adam bağıra bağıra kendi kendine konuşmaz mi aklım çıktı
Ne kadar kendinizi iyi hissediyor gibi gorunseniz de ruh çöküntü yaşıyor. Bana da cok olur. Sinir stres başımızdan eksik olmuyor ki :/

Back
X