• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ruya yorumluyorum

nesrin77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2008
631
4
116
İzmir
arkadaslar ruya yorumlamaya calisiyorum , ruya dinlemek yorumlamaya calismak cok keyifli geliyor bana, ruyalariniz varsa yorumlamaya calisirim, paylasirsaniz sevinirim

Ne kadar yanlış anlatıldı rüyalar şimdiye kadar, onlarca kitap basıldı rüya tabirleri başlığı altında, her sembolün tek bir anlamı varmış gibi, yılan düşman demek, köpek dost demek, kedi sinsilik demek, yeryüzünde yaşayan milyonlarca insanın rüyalarının anlamı da aynı demek... Ne kadar basite alındı rüyalar, hayatımızda ki tıkanıklıkları keşfetmemize yarayan güzelim rüyalar, tanrının mesajları rüyalar...Evet tanrının mesajları rüyalar, çoğumuza olmuştur bazı rüyaları tekrar tekrar görürüz, o mesajı almamız için tanrı tarafından sürekliuyarılırız, mesajı alalım ve alalım ki neyi yapmıyoruz ya da neyi yaparsak hayatımızda değişikliklere, gelişime yer açmış oluyoruz. Gözümüzü açmak için, farkındalığımızı arttırmak için tekrarlandı rüyalar. Rüya görmek, rüyayı hatırlamak ve rüyayı yorumlamak ama en önemlisi yorumlanan rüyayı hayata geçirmek. Yorumlanmış ve hayata geçirilmemiş bir rüyanın hiçbir anlamı yoktur, anlamlarını hayata geçirdikce ruhsal olarak iyileşme yaşarız, hayatımızdaki tıkanıklıkları açarız. Her insan bir amaç için gelir dünyaya, eğer yaptığımız işte mutsuzsak ya da ne yapacağımızı bilmiyorsak niyet edebiliiriz rüyalar aracılığıyla "Hayat amacım için ne yapmam lazım? " sormalıyız rüyaların geldiği kaynağa yani tanrıya... İnanın cevap alıyoruz herkes alıyor ama sadece doğru yorumlayamıyoruz ya da inanmamayı seçiyoruz.Aslında yaşamımızda ki, gün içindeki tüm olumsuz yanlarımızı söylüyorlar bize, sadece gündüz kullandığımız dilden farklı bir dille... Ölüm görürdüm anlardım yeni başlangıçları, mutfak görürdüm geceler gecelerce mutfak anladım ki yaratıcılık sıkışmış biryerlerde bardak dolmuş ve hayat bana birşeyler yap diyor ve buluyorum hayat amacımı ve yorumluyorum rüyaları, yetmiyor yine yetmiyor herkese yardım etmek istiyorum ve herkese kucak açıyorum ve söz veriyorum mesajın kaynağına "Benden yardım isteyenin yanındayım". Bisiklet görüyorum anlıyorum hayatı

Bisiklet görüyorum anlıyorum hayatı keyifle yaşadığımı ve yolumun doöru olduğunu. Yorumluyorum rüyaları SEVGILER

meraba
ben sevdiğim kişiyi sevgilisiyle gördüm onlar daha önceden çıkıyolardı ama şimdi ayrıldılar sürekli onu düşünüyorm ama henüz ona onu sevdiğimi söylemedim söylemeyi de düşünmüyorum rüyam biz dersanedeydik ben dersaneye giriyodum bana ikiside gelip senle bişiy konuşmak istiyorus bi gelir misin dediler sevgilisi bana dedi ki sevgilmden uzak dur dedi çok üzüldüm ogün ya sabah müthiş bi moral bozukluğuyla uyandım sonra bütün günüm kötü geçti öğlen telefonum çalındı falan ne anlama geliyo bu söyler misiniz şimdiden teşekkür ederim =))))

benim bir kizim var ve bir iki gün önce rüyamda birde oglumun oldugunu gördüm annemle araba yolculugu yapiyoruz ve kizimla oglum arkada baglilar biri araba koltugu digeri maksikozide birden bi araba carpiyo ve hem kizimi hem oglumu kaybediyorum(allahim korusun)
yorumlarini bekliyorum canim

selam arkadaşım

rüyamda evimize hırsız girmiş daha sonra yakalıyoz falan fazla uzatmıyım bana iki tane anahtar uzatıyo ben ikisini de almak istiyom bi tanesini veriyo.daha sonra anneme anahtarı gösteriyorum ve diğerini vermediğini söylüyorum.annem de bana boşver zaten o istanbuldaki evin anahtarıydı sana verdiği izmirin anahtarı diyo

(bu arada nişanlıyım ve nerde oturacağımız kesin değil istanbul veya izmirde oturma ihtimalimiz var kafam iyice karıştı şimdiden teşekkürler)

rüya tabirlerine baktım anahtar hapse gireceğinize işarettir diyo delikafaduldenkafamçokkarıştı

Mrb arkadasım ben gecen gunlerde bır ruya gormustum ve cok da etkılenmıstım..Yorumlarsan sevinirim simdiden cok sağol...
Peygamber efendımızın mezarının yanındaymısım,bı ev gıbı bır yer fakat abdestım yokmus ve onun ıcın ıcerıye gıremıyorum sadece kapıdan bakıyorum peygamberımız(s.a.v.)ın mezarını gruyorum yanındada baska mmezarlar var sahabelerının mezarları oldugunu dusunuyorum tam karsısındada bır suru bebk pusetlerı var pembelı mavılı bunlarda ölü bebekler olmalı dıye gecırıyorum aklımdan bır tane kız bebek yattıgı yerden dogrıuluyo..ellerını uzatıyo bana kucagıma gelmek ıstıyo, cırpınıyo bana gelmek ıcın ama ben sadece elerını sevıyorum guluyorum konusuyorum onlan ama kucagıma almıyorum cok ıstedıgı ıcın uzuluyorum ama korkuyorum ölü dıye...

ben kendimde rüya yorumlarım ama,kendi rüyamı yorumlamak konusunda biraz zorlanıyorum galiba,

iki rüyam olacak yorumunu duymak istediğim,

1. cisi ,eşimle yüzüyoruz bu benim çok hoşuma gidiyor (normalde yüzme bilmem)su çok tuzluymuş hep bizi kaldırıyor,okadar zevk alıyorumki uyandığımda hala mutluydum.

2.cisi bulunduğum yerdeki bir mağazada indirim var,çok çok ucuz herşey,ben hiç bir şey almadım,en son ayakkabı ve terlik reyonunu inceledim ama birşey beğenmedim.

şimdiden teşekkürler.

sevdiginle ilgili daha ogrenmen gereken seyler var, ruyanda sana henuz konusmaman gerektigi ve zamana birakman gerektigi soyleniyor...

korkacak hicbir sey yok, hayatinda yeni baslangiclarin arifesindesin, hayati biraz annenle yasiyor olabilirsin bu illa ki yanyana olmak anlamina gelmiyor, altduzeyde annene bagimlilik sozkonusu, bunlari asman gerekiyor, fakat yeni baslangic hatta baslangiclar sozkonusu, sevgiler

merak etme hapise girmeyeceksin :-) fakat hayatindan birseylerin yitip gitmesinden korkuyorsun, kendin zaten ruya yorurmunun farkindasin izmir mi istanbul mu diye kararsiz oldugunu yazmissin. kararlarina guven ve bu birseyleri kaybetme korkusundan kurtul, eger bunu basarirsan verecegin karar inan en dogrusu olacak, sevgiler

hayatinda birseyleri gelistirmeyi, ilerlemeyi durdurmususnuz, o kadar ki yeni baslangiclar kapiniza geliyor fakat siz endiseleriniz yuzunden geri ceviriyorsunuz, bu sevgiyle ilgili bir gelisme olabilir, lutfen degisimlere endisesiz kucak acin, birde kendinizi ifade etmekte icinizden gecenleri soyliyememe gibi bir durum olabilir, lutfen kendinizi ifade etmekten cekinmeyin, guzel degisimlere hazir olun

Merhaba rüyada hemcinsimizden bir bayanı yakınımızı çıplak görmek neye yorumlanır aceba?

Ben tanıdığım bir bayanı çıplak gördüm ve etkisinden kurtulamadım,halen aklıma geldikçe yüzüm kızarıyor.

Teşekkürlera.s.

Merhaba Nesrin , teşekkür ederim böyle bir konu açtığın için öncelikle.
Benim rüyam şöyle ;
Kahverengi bir ata biniyorum eğersiz , tututanacak bir eğer ipi de yok ve at dört nala koşuyor ben sırtındayım ama sarsılmıyorum sadece ellerimi aın sırtına koyuyorum destek almak için ve atı ellerimde hissediyorum , koşarken hareket ettiği sırt kaslarını , yumuşacık tüylerini , inanılmaz hoşuma gidiyor , hayatımda hiç ata binmedim ama rüyamda sanki gerçekten bindim.
Yorumlarsan sevinirim a.s.

Bende cok hissederek yorum yapiyorum fakat nedense kendime ve esime yaparken zorlaniyorum, sende bana yaparsin artik:-) yorumlarina gelince ilk ruyanda , esinle birlikte omuz omuza vermis ve birbirinizden guc almissiniz, birlikteyken bilmediginiz bir gelecek bile sizi urkutmesin.
ikinci ruyaniz ise hayatinizda sanirim sadece verici durumundasiniz, sizden bisey istendiginde kosturan ama sizin yardima ihtiyaciniz oldugunda soylemekten cekinen birisiniz, bunu asmaniz lazim, hayatinizda ki alis ve veris dengesini iyi kurarsaniz inan daha cok mutlulugu yakalarsiniz, sevgiler

bende ruyamda bu gece sevdıklerımle bır yerdeyız tam olarak bılmıyorum...

yerde bı poset bulduk içinde elbombası var..

babama dıyoum kı camdan fırlat ama etrafta insanlar var ve ılerde denız..

ama bomba bızde kalıyor..

ruyalarda tek bir sembolun hicbir anlami yoktur , ruyanin butunu, hissedilen duyguler, renkler, yonler yani sag ve sol olmasi hepsi cok onmelidir, sizinde ruyaniza gelince ya kendiniz ya da bir baskasini oldugu gibi kabul etmeme durumu var, eger oldugum gibi olursam beni sevmezler ya da baska endiseler tasiyor olabilirsiniz, baskasinin adimlarina ayak uydurmak sizi yoruyor. ruyanizda utanilacak birsey yok :-) sevgiler

Merhaba..
Ben gecen gün rüyamda ayran ictigimi gördüm, bir bardak ayran vardi elimde
bi yerdeydim odada, evdemi bi akrabada mi bilmiyorum, ayrani yudumluyorum
ama tat alamiyorum pek, bi daha yudumluyorum ama tat alamiyorum
ama o an sevinmistim ayran ictigimde, ictigimdede tat almiyordum yani tuzsuz gibiydi..
ben normalde cok ayran seven bir insanim zaten..
yorumlarsaniz sevinirim,
simdiden tesekkürelr a.s.

cok guzel bir amacinin pesinden hizla gidiyorsun tanri seninle, ama bazen bu yolda yalniz oldugunu dusunebilirsin, yalniz olmadigini ve istedigin zaman senin yaninda birilerinin oldugunu hisset lutfen, sevgiler

Ben aylardır sürekli neredeyse her iki günde bir osmanlı mezarları görüyorum, çok korkuyorum mezarlıktan kaçmak gitmek istiyorum......Birde geçen gün eşim denizin dibinden nazar boncuğu çıkartıyordu...çok teşekkür ederim...

hayatinizda oncelikli olarak kendinizi dusunmelisiniz, pencerenin disinda ki hayatlara bazen daha cok onem veriyorsunuz, biraz daha kendinize yonelik yasamaniz gerekiyor, kendinize yonelmeniz gerekiyor, o zaman rahatladiginizi hissedeceksiniz, sevgiler

Back