- 2 Temmuz 2023
- 202
- 149
-
- Konu Sahibi papatya00000
Hiç rüya yorumlayabilen yok muDün geceli rüyam birden aklıma geldi bir sorayım dedim , bir ağaçta iki tane şeftali vardı uzanıp aldıktan sonra bir tane de elma olduğunu fark ettim şaşırdım , onu da alırken arkasında da nar olduğunu gördüm sonra rüya bu ya 2 tane de muz vardı dalda manav gibi ağaç mübarek. Bir ağaçta çeşit çeşit meyve görmek ne anlama gelir sizce ?
AminBence yiyecek görmek kısmettir, öyle yorumlarız biz. Hele çeşit çeşit dalında meyve görmek bol berekete delalettir. Hayra çıksın.
YaaBen hiç yorumlayamam ama bana bile çok kismetli geldiniz:) hayir olsun ins
Evet evet hepsi olgunlaşmış dalında taze meyvelerdi hatta şeftaliyi yiyordumMeyveler taze ve güzelse iyiye berekete işaret bence.
Ben kötü rüya anlatılmaz diye biliyordum, iyi olanı da mı anlatmamak gerekiyormevsiminde meyve gormek hayir ve berekettir diye okumustum. birde önerim olacak iyi hissettiginiz ruyalari anlatmayin
Evet evet hepsi olgunlaşmış dalında taze meyvelerdi hatta şeftaliyi yiyordum
Ay sağolun hepiniz valla içim açıldı yorumlarınızdan sonra , güzel görüşleriniz için teşekkürlerMevsimi olduğu için sans bereket ve ferahlık işareti hadi inşallah
“Rüya, anlatılmadığı müddetçe bir kuşun ayağında takılı vaziyette durur. Anlatılacak olursa hemen düşer." soyle ki ruyayi yorumlayan kisiyle daha alakali diyebiliriz. evet kotusu de anlatilmaz. burda takili vaziyette durur demesinin manasi kim nasil yorumlarsa o sekilde olur. haset oldugunu bilmedigin birine anlatmak vs vs. uzun konu bu :)Ben kötü rüya anlatılmaz diye biliyordum, iyi olanı da mı anlatmamak gerekiyor
O halde iyileri de anlatmamak lazım doğru diyorsunuz“Rüya, anlatılmadığı müddetçe bir kuşun ayağında takılı vaziyette durur. Anlatılacak olursa hemen düşer." soyle ki ruyayi yorumlayan kisiyle daha alakali diyebiliriz. evet kotusu de anlatilmaz. burda takili vaziyette durur demesinin manasi kim nasil yorumlarsa o sekilde olur. haset oldugunu bilmedigin birine anlatmak vs vs. uzun konu bu :)
Canın meyve çekmiş işte.Ruya tabiri ile iş olmaz.Dün geceli rüyam birden aklıma geldi bir sorayım dedim , bir ağaçta iki tane şeftali vardı uzanıp aldıktan sonra bir tane de elma olduğunu fark ettim şaşırdım , onu da alırken arkasında da nar olduğunu gördüm sonra rüya bu ya 2 tane de muz vardı dalda manav gibi ağaç mübarek. Bir ağaçta çeşit çeşit meyve görmek ne anlama gelir sizce ?
Rüya tabiri ile iş olmaz??Canın meyve çekmiş işte.Ruya tabiri ile iş olmaz.