- 25 Aralık 2013
- 120
- 6
- 34
- Konu Sahibi sudeketenci
Merhaba ben sabaha karşı rüyamda elimde beyaz bir kase ile çarşıda dolaşıyordum kasenin içindeki tatlıda beyazdı dondurma gibi bişeydi.Daha sonra kuzenimle ve kocasıyla karşılaşıyorum onlarada ikram ediyorum onlarda yiyor.onların elindede bir tepsi midye var yarısını yemişler boşu yarısıda dolu.Canım çekiyor ama isteyemıyorum çekiniyorum.sonra aniden arkamdan biri koşturmaya başlıyor 8-9 yaşlarında erkek bir çocuk üzerinde mavi atlet ve mavi şort vardı.o koşturuyor ben kaçıyorum ve yorulup duruyorum. neden beni kovalıyorsun dediğimde sen benim taşlarımı çaldın diyor ve elimi açtığımda avucumun içinde bi sürü mavi küçük taşlar vardı ben onları sevgilime hediye edicektim diyor bende gel sana başka bişey bakalım diyorum ve hem yüzük hem bilezik olabilen bi bijuteri gösteriyorum ona gösterirkende kendime takıyorum.(buarada 30 yaşında ve evliyim)Sitelerde parça parça yazdığı için bitürlü anlamını anlayamadım yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Merhaba canım :)
Rüyanı toparlayıp yorumlayacak olursak mavi renk ve tatlı söz konusu. Aşkınıza( kocanıza :) ) sadık olacağınıza ve sıkıntılarınızdan kısa bir süre sonra kutulacağınız ile ilgili bir rüya.