Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok fazla bilgisayar oyunu oyanadığımda bunu daha yoğun yaşıyormuşum.. annem ve eşim dedi bugün.
sizde pc oyunları oynar mısınız?
Çok geçmiş olsun. Hakikaten nefertity80'in de dediği gibi rüya ile gerçeği karıştırma durumu olabilir o yüzden dikkatli olmak lazım. Bana da olmuştu birkaç kez sanırım ama tam olarak sizin anlattığınız gibi değil, kabus gördüğümü farkedip kendime daha da korkunç şeyler gördürmüştüm uyanabilmek için. Kuzenim de sizin yaşadığınız durumu bilinçli olarak kendine yaşatmak için uğraşıyordu. Psikolojik yardım almanız en doğrusu gibi görünüyor.
banada olur çoğu kez rüyada olduğumu bilirim.mesela bikeresinde rüyadan çıkamıyodum karabasan gibi bişi rüyamdaki annem babam ne olur yardım edin diye yalvarmıştım onlara.bazen rüyada olduğumu bilip uçarım.çoğu kez rüyalarımın kontrolunu alırım ama çok sıklıkta değil tabi..eğer zararı yoksa çok hoş bişi hatta normalde yapamadığın şeyleri rüyanda yapabilmek.
hayir istedigim seyi goremiyorm
ben de rüyamda yüzük gördüm fakat erkek takıyordu bu yüzüğü...2 ci rüyamda ise spor ayakkabılarıı camii önünde çıkardım...
kızlar bende rüyamda bi oğlum olmuş ama ne hikmetse kız olmasını istiyormuşumda oğlumu hep kızım diye seviyordum yorumlarsanız sevinirim arkadaşlar teşekkürler bu arada çocuğum yok
lütfen bi yorum getirin..
dün akşam dayımın şehit olduğunu gördüm..
b, önceki akşamda erkek arkadaşımın namaz kıldığını gördüm..
bu ara zaten aramız limonii...senağlama