rüya ve bunalım

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
ben 28 yaşında evli bi çocuk annesiyim bundan bi kaç ay önce tuhaf bi rüya gördüm rüyam da halamın kızının delirdiğini gördüm ama oysa deliren benmişim yani rüyamda hem şuanki halimi hemde delirmiş olan halimi gördüm ilk 2 3 gün uyuyamadım aynada o halimi gördüm kendimle konuşmaya başladım sanki rüyamdaki halim karsımda gibiydi biraz önce yine oldu ben yakınımdaki kişilerin öleceginide görebiliyordum barış akarsuyu daha tanımazken öldüğünü gördüm kemal sunal in de bi kaç yıldır öylerüyalar görmüyorum hep buhran ve sıkıntılıyım hayat beni hep zorluyor hep kaybetmek korkuyorum eşimi seviyorum ama kıymet bilmiyor hep etrafımdakileri mutlu etmeye çalıştım şimdilerde çok çabuk sinirleniyorum haklı olduğumu biliyorum ama nedeni bilmediğim bi sebebten susuyorum konusamıyorum neden bilmiyorum ne yapacam bilmiyorum sürekli kalbim şıkışıyor

geçmiş olsun canım ama anlayamadım delirdiğini mi düşünüyorsun yani şimdi sen

hayır sadece korkuyorum bi rüyanın etkisinin bu kadar uzun sürmesi korkuttu

Rüyalar insanı aldatır. Bir rahmani rüya vardır birde şeytani. Ruyalara takilmayin.zaten hayrida veren allah şerrinde.buna engel olmaya bizim gücümüz yetmez.tevekkullu olun.allah selamet vesin inşallah

Rüyalar insanı aldatır. Bir rahmani rüya vardır birde şeytani. Ruyalara takilmayin.zaten hayrida veren allah şerrinde.buna engel olmaya bizim gücümüz yetmez.tevekkullu olun.allah selamet vesin inşallah
amin tatlım çok fazla ailevi sıkıntım var ondan heralde

O sıkıntılarida veren allah. Bilemeyiz neden veriyor.size düşen sabr ve dua.allah sizin evladiniza merhametinizden daha merhametli.lutfen allaha inanip ona sığınin.o kırık kalplerin içinde bunu unutmayin

O sıkıntılarida veren allah. Bilemeyiz neden veriyor.size düşen sabr ve dua.allah sizin evladiniza merhametinizden daha merhametli.lutfen allaha inanip ona sığınin.o kırık kalplerin içinde bunu unutmayin
hep Allah a sığınıyorum hep dua ediyorum kv dem le aram hep bozuk şimdide aynı apt da oturalım diyor eşime olmaz dedim kırıldı

Direk olmaz dediyseniz kırılır.cunku onun istediği şeye direk rest cekmissiniz.yine görsün annesini saygida kusur etmesin sizde etmeyin.ama uzak olmaniz yada ayni apartmanda oturmaniz arasında ne fark olacak bunu düşünün. Allahtan hayirlisini isteyin

zaten şu anda uzak oturuyoruz ama neredeyse haftanın 3 günü görüşüyoruz benim anlamadığım kv de beni hiç sevmez ben üstüme düşeni yapar ses etmem ama genelde kv de yüzünden eşimle aram bozulur ailemse kv demlerle küs beni 2 aylık evliyken kovdu diye onlarda yakın oturmamızı istemiyor

niye hala yakın oturalım diye ısrar ediyor anlamıyorum kv dem de eşimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…