Rusya'da Okumak İstiyorum!

fairytale

Müzisyen♪♫
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
273
0
Ben müzik öğrencisiyim ve üniversiteyi Polonya ya da Rusya'da okumak istiyorum.Piyano üzerine okumayı düşünüyorum şu anda.Öğretmenim bu konuda yardımcı olmaya çalışıyor kendisi Polonya'da 2 yıl görev yapmış.Rusya senin için daha iyi olur,Rusça daha bilinen bir dil ayrıca öğrenmiş olursun dedi.

Ama ordaki üniversiteler hakkında bilgim yok konsolosluğu filan aramayı denedim ama henüz tam birşey yapamadım.Rusya'da üniversite okumak iyi midir 18 yaşında bir kız için? Sınavlara nasıl girebilirim hiç fikrim yok.senağlama

niye guzelim Turkiyem dururken oralara gidiyonki,,bizdede en ala universiteler,dil okullari var,,

yanlis anlama olurmu,basarilar dilerim ogrencilik hayatinda,,,a.s.

Evet haklısınız ama Türkiye'de maalesef sanat okuyan kişilere yer yok..
Ben burda da pekala okuyabilirim ama üniversiteyi bitirdikten sonra iş bulma şansım çok az.Zar zor müzik öğretmeni olsam da Türkiye şartlarını düşünürsek...:nazar:

Hem ben Dünya'yı görmek istiyorumdelikafadulden

tamam canim ,iyisallah senin icin hayirlisi olur,fakat dikkatli ol,iyi insanlar oldugu kadar kotu niyetlilerde var,herkese guvenme,bi abla tavsiyesi,,,yerimseniben

burda okuyacaksan yabancı oldugun icin paralı okuyacaksın..okul icin ayrıcagın bütceyi belirtirsen,sana okul ismi onerebilirim.

X