BenIpek en sevdiğim.... Kayıtlı Üye 21 Aralık 2009 33.534 18.227 14 Ocak 2016 Konu Sahibi ema1 #21 Arkadaşlar ciddi bir soru soruyorum. Ölmeyecek kadar yemek için ne yemek lazım?
themis1990 canım oğlum mertim Kayıtlı Üye 19 Haziran 2012 30.176 38.361 34 14 Ocak 2016 Konu Sahibi ema1 #22 antibiyotikli tavukları yine yemek biz türk halkına düştü yani her zamanki gibi çürük mallar ürünler iç pazara en üst zamlarla kakalanıyor
antibiyotikli tavukları yine yemek biz türk halkına düştü yani her zamanki gibi çürük mallar ürünler iç pazara en üst zamlarla kakalanıyor
-Mavi Güzel kalın..Birde trombosit bağışı yapın Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Aralık 2015 5.790 11.603 36 14 Ocak 2016 Konu Sahibi ema1 #23 BenIpek .!.: Arkadaşlar ciddi bir soru soruyorum. Ölmeyecek kadar yemek için ne yemek lazım? Genişletmek için tıkla... Annenin yazlıkta ekip biçtiği sebzelerde yaptığı konserveler yazın kuruttuğu meyveler vs Dışardan hiçbirşey yiyemediğimden organik bulduğum kadar yiyorum Oda aç kalmayacak kadar oluyo malum organik yiyecek bulmak çok zorr
BenIpek .!.: Arkadaşlar ciddi bir soru soruyorum. Ölmeyecek kadar yemek için ne yemek lazım? Genişletmek için tıkla... Annenin yazlıkta ekip biçtiği sebzelerde yaptığı konserveler yazın kuruttuğu meyveler vs Dışardan hiçbirşey yiyemediğimden organik bulduğum kadar yiyorum Oda aç kalmayacak kadar oluyo malum organik yiyecek bulmak çok zorr