Anket rüşvet verirmisiniz?

rüşvet verirmisiniz?

• Diğer..

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    27

anne-10

eşim ve oğullarıma aşığım
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
1.049
4
116
39
Kayseri
rüşvet verirmisiniz?işiniz olsun diye o kişiye rüşvet verirmisiniz?

hayir vermedim ama bir keresinde komik bir olay oldu en azindan rüsvet alan rezil oldu vergi karti cikartmak icin gittigimde benden bir karton sigara istediler bendeKötü Kazen herkesin ortasinda cikarip verdim bunu almadan is yapmazmissiniz deyince hem rüsvet alamadi hem isimi 5 dakika da halletti :roflol::roflol::roflol:

Almak ta vermek te suç olduğuna göre!
Şimdi ben buraya veriyorum desem bişi olur mu acaba?:1rolleyes:
Vermek zorundayım iş icabı.Yoksa bin tane dere gösteriyorlar,o dereleri atlamak için de vaktim olmuyor

alırım emme virmem tatlicadiarzu

Senin alış tarzı nedir?
Benim bağlantıda olduğum insanlardan bir tanesine bütün para veremiyorum korkudan.Çünkü üstünü vermiyor.Ben de hep bozdurup gidiyorum parayı:roflol:

Hayır aslaaa.....klava:
Alanlarıda verenleride şiddetle ve esefle kınıyorum....çok ayıp bişi canım....jeyyar​

rüşvet almamı gerektirecek bi durum olmadı..
vermem gereken bi durum olur karşımdaki de bunu açık açık belli ederse sanırım veririm..

bir keresinde eşimle çıkarken polise vermiştik hemde ne rüşvet adi para bırakmadı(ailem bilmiyodu karakolla tehdit ettiler yaşım küçüktü :)ama mecburduk yoksa asla vermem o polisi bi yakalasam telefonlarımızıda çalmıştı arabadan böyleleride var para verdğimiz yetmiyor gibi arama bahnesiyle arabadan indirdiler o zamnın parasıyla ikizmizin 1.250 YTL lik cep tlf lerimiz gitmişti........klava: çok çok gerekirse düşünürüm acilse yani

balayına giderken verdik..
izmire gidiyorduk ankarayı geçtikten sonra emirdağ yolunu bilenler bilir..ovadır.
eşimde orda gaz bastı güzelce..
ilerde polis durdur bizi..
yeni evlendiğimizi duyunca bir güzellik yaparız size dediler..
eşimde ne kadar abi dedi..
2 kişi için 50 ytl aldılar..benneyaptımki

Ben vermicem desem de adam istiyor yani, ağzını açmış karşında bekliyor yani..
Bi keresinde bi memur benle konuşuyor ama uzun uzun yani...
Meğersem para bekliyormuş, ben ne bileyim...mecburen veriyorsun yani...yokse çokkk gç yapılıyor...
Ama bende vermeyenlerden tarafım aslında,

Ya bu arada bir tek ben demişim veririm diye...
Ama napıcaksın, istanbul çok zor mecbur veriyorsun...

ben de alanı da vereni de kınıyorum
büyük konuşmaktan korkarım ama ölünce de hesabını veremeyeceğim şeyi yapmam inşallah

bazen öyle bir an geliyor ki mecburen yapmak zorunda kalıyorsun.asla vermem demeyin gerçekten siz unutsanız bu sözü Allah unutmuyor ve karşınıza böyle bir durum ortaya çıkarıyor.tek kişiye mahkum olyorsunuz ve o tek kişi de sizden rüşvet almadan işinizi görmeyeceğini üstü kapalı belli ediyor.mecburen rüşvet veriyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…