• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ruşur taşı kullananlar

Tost tost

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
595
603
103
31
Kızlar bu aralar çok görüyorum trendyol falan insta da falan cild lekesi icin falan kullanan var mı acaba...?

Bana estetisyen bir tanıdık hediye etti bir tane. Duşun içine koydum. Sadece burnuma yapıyorum çok iyi geliyor tüm burun kenarları pütürlerini vs alıyor beğendim ben. Biraz çeneme de uyguluyorum orda da hafif pütürler olabiliyor. Ama başka bölgelere uygulamadım çünkü diğer tarafları kuru cildimin.

Ben yıllardır kullanıyorum. Teyzemin arkadaşı İran'dan getirmişti. Banyoda keseye sürüp vücudumu keseleyerek kullanıyorum. Kirleri, ölü derileri vs hemencecik çıkarıyor. Çok bilinmiyor sanıyordum, alışveriş sitelerinde görünce şaşırdım. Sadece keseye sürerek kullandım onun dışında kullanım amaçlarını bilmiyordum 😀

Ben yıllardır kullanıyorum. Teyzemin arkadaşı İran'dan getirmişti. Banyoda keseye sürüp vücudumu keseleyerek kullanıyorum. Kirleri, ölü derileri vs hemencecik çıkarıyor. Çok bilinmiyor sanıyordum, alışveriş sitelerinde görünce şaşırdım. Sadece keseye sürerek kullandım onun dışında kullanım amaçlarını bilmiyordum 😀
Teşekkür ederim

Back
X