Rusça öğrenmeye çalışanlar buraya :)

Makedonca, Slav dili yani, Kiril alfabesini kullanıyoruz. Anlıyorum yani Rusça konuşmalarını yalnız yazmalarını tam anlamıyorum çünkü birkaç farklı harfleri var.simdi onların grameri nasıl bilmiyorum :) neyse belki de Rus dili ve edebiyatı bölümüne misafir öğrenci olarak katılırım öyle düşündüm :)

Ben senin yerinde olsam kesinlikle rusçaya başlardım çünkü dilin çok benzer ve rusça ilerisi için sana artı olur, kesinlikle zorlanmayacağını düşünüyorum. The-Vergina-Sun

Всем привет и поздравляю на 8 марта , сегодня международный женский день!

@ yesilgri
Как дела ? Как происходит жизнь?

yesilgri , Ты где? Вчера я написала наверно не видела. Я жду, давай начинаем !

Ben senin yerinde olsam kesinlikle rusçaya başlardım çünkü dilin çok benzer ve rusça ilerisi için sana artı olur, kesinlikle zorlanmayacağını düşünüyorum. The-Vergina-Sun
Tesekkurler! Sadece bu donem ve sinavlarimin bitmesini bekliyorum acikcasi cunku bundan sonra en azindan sinavlarim olmayacak. Zamanim olur ve muhtemelen misafir ogrenci olarak rus dilin dersleri ne giderim. Her sey planladigim gibi giderse yazarim topiginize! :) Dosvidaniya :)

Всем привет, как дела?
Всем привет, как дела?

Привет дорогая! Хорошо, а ты как? Сегодня погода очень хорошая, здесь идет дождь ,свежий воздух.
Знаешь у меня есть ляля и она не спит и мне очень сложно бывает.
Ты что делаешь? Занимаешься русским языком?

Здравствуйте дорогая
Кто ляля? Ты дочка? Моя тоже есть дочка. Её имея мехлика. Она нормально спат и сейчас спит.
Чуть чуть я занимаются.
Ты что делаешь?

Ляля ,rusların bebekler için kullandığı bir kelime bende yeni öğrendim :)
Её зовут Эда , она тоже спит нормально но сейчас на 6 месяцев и болит зубы поэтому беспокоится, а сколько месяцев мехлика ?
Это ночью мы спали хорошо.

Понял.
Моя дочка 14 месяцев.
Сколько зубы?У Мехлика 10 зубы.
Ты работаешь?

Rusça nasıl söyleyeceğimi bulamadım o yüzden Türkçe yazıyorum dış ağrısı çoksa minigin karanfil yağı kullanabilirsin bizde çok işe yaradı. Bı tatlı kaşığı zeytinyağı na 6 7 damla karanfil yağı damlatip şiş dişlerinin üzerine surebilirsin ağrısını alıyor çok rahatladı benim kızım o sekilde. İki yada 3 defa yapabilirsin günde

Понял.
Моя дочка 14 месяцев.
Сколько зубы?У Мехлика 10 зубы.
Ты работаешь?

Поняла.
Большое спасибо за совета, попробую, еще нет зубов.
Я не работаю , дома. А ты работаешь?

Не работаю .

Что делаешь дома?
Правила Спасибо :) часто не помню

Дома Очень цветы есть они Смотрю
Я и моя дочка играем и читаю книгу или Смотрю фильм...

А ты что делаешь

У меня есть помощница поэтому я не уборку но еще нет времени:)) С дочкой гуляем на улицу , играем . Иногда поедем в кафе с подругой и пьем кофе, а сейчас с мужем и с детьми в ресторане.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…