Kolay gelsinn :)
İlgilenmiyorum ama çok isterdim ingilisce ve rusca öğrenmeyi :)) Rusça bizde sık kullanılır aslında bildiğim sözler de var ama yazı falann hiç yokk :)) okuyabiliyorum ama :)Çok teşekkür ederim,большое спасибо:)
Rusçayla ilgileniyormusunuz yoksa başka bir dillemi?
İlgilenmiyorum ama çok isterdim ingilisce ve rusca öğrenmeyi :)) Rusça bizde sık kullanılır aslında bildiğim sözler de var ama yazı falann hiç yokk :)) okuyabiliyorum ama :)
Bizde derken merak ettim nerelisiniz?bildiğiniz sözleri türkçe karakterlerlede yazarsınız anlayabilirim sanırım:)
Bizde derken merak ettim nerelisiniz?bildiğiniz sözleri türkçe karakterlerlede yazarsınız anlayabilirim sanırım:)
Sen nasıl öğreniyorsunn?? yani kendi kendine mi ?
Benimde azerbaycanlı ama rus kökenli bir arkadaşım var onunla çalışmaya başladım ,haftada bir defa pratik,2 defada 1 saatlik gramer çalışıyoruz ,çalıştığı için bu kadar zaman ayırabiliyor, bende çalışıyorum ama rusçaya fena sardım zor bir dil gerçekten,konuşuyorum ama çok düşünerek inşallah yakında daha akıcı konuşabileceğim:)
Ara sıra uğra buraya istersen:)
Ne güzell :) uğrarım tabii, fırsat bulursam ben de başlarım belki :)
Bende rus dili ve edebiyatı okuyorum :)
Merhabalar , bende Rusça öğrenmeye başladım . Aslında üniversitede 2 dil olarak aldım ama bu sefer YDS ye Rusça olarak giricem ve hedefim en az 60 . O yüzden tam 1 yılım var , 28 adımda Rusça kitabı ile başladım. Önerilerin var ise , benimle de paylaşabilir misin ? Teşekkür ederim şimdiden.