• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Rusça, Matematik , Fen Bilimleri

slmbalm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
717
468
158
Merhaba hanımlar :) Bursada Ertuğrulkentte oturuyorum. Kendi evimde veya yakın bölgede olursa sizin evinizde ilköğretim öğrencilerinize özel Rusça , Matematik , Fen Bilimleri dersleri verilir. 2 yıllık deneyimim mevcuttur :) Biyoloji ve Veteriner sağlık bölümlerini aynı anda okuyorum bitirmeme bir dönem kaldı.

Çalışma yöntemim öğrenciye özeldir. İlk dersim ücretsiz olup öğrencimizin eksik olduğu konuları beraber belirleme ve toplantıya yöneliktir.
Daha sonra öğrencinin eksik olduğu konular belirlenip öğrenciye özel bir çalışma yöntemi ve program hazırlanır.
Yeni sınav sistemine öğrencilerin alışması için yapacağım deneme sınavı ve diğer sınavlarda optik form kullanılır.
Her hafta öğrenci ve öğrenci velisiyle ders sonu değerlendirme yapılır.

Ders Ücretleri sizin isteğinize göre belirlenir .
Paket halinde ders alımında hediye ve indirim bulunur :)

Amacım ders öğretmek veya ezbercilik değil ders çalışmayı sevdirmektir :)
Gelin kuzucuklarınıza beraber ders çalışmanın zor olmadığını gösterelim :)

Merhaba! Ben Kety.
Anadilim Rusça'dır. Her seviyede Rusça ders verebilmekteyim. Daha once farklı ülkelerden öğrencilerle ders tecrubem bulunmaktadır.

Ders programımı kişisel ihtiyaclara göre belirleyip gerekli öğretim metodlarını kullanarak kişiye göre oluşturuyorum.
kety-lord@yandex.ru

Back