kesinlikle işe yarıyor
Merak ettim bende deneyeyim bu vodka olayını ama bi marka vs varmı acaba yoksa her vodkayı kullansak olurmu acaba. Eve giderken alayım bi küçük vodka madem
Eşim yurtdışından gelirken shoptan koca bi şişe absolut votka getirmişti daha açmadı özel bi gün için saklıyor :))))
Gerçekten bu kadar faydalı ise açar kullanırım vallaha srekli kullanan arkadaş bi yorum yazıver ne durumdasın :)))))
Kızlar benim rus bi bayan arkadaşım vardı 3 sene öncesinde saçlarını at kuyruğu yaptığında toplamdaki saçı benim serçe parmağımın kalınlığındaydı hatta çok üzülüyordum haline.Kendide fare kuyruğu derdi . Evet saç rengi çok hoştu fakat çok az saçları vardı. 3 sene sonra evlenmiş tesadüfen yolda gördüm inanamıycaksınız ama saçları ( atkuyruğu yapmıştı ogünde ) bileğimden bile daha kalındı . hayretler içerisindeydim. ne yaptın diye sordum . sırrı vodkaymış.vodkayla haftada 3 kez buhar banyosu sonrasında vodkayla masaj yapmış.banyoda ise bolca saç kremi kullanmış .saç kremini sorduğumda marketlerde satılan loreal in saç kremi olduğunu söyledi.bende yapmak istiyorum çünkü birden dökülmem oldu.bir kere denediğimde kokusu miğdemi bulandırdı kokusunu nasıl önleyebilirm yardımcı olurmusunuz kızlar.benim en şaşırdığım şeyse kızın saçlarında çok fazla dökülme yok diye biliyordum yani olmayan yerden mi saç çıkardıda bu kadar gürleşti hayretler içindeyim.bu arada daha önceden vodka nın birazını şampuanların içine kattıklarını okumuştum.inşallah hepimiz böyle sonuçlar elde ederiz.
Kızlar benim rus bi bayan arkadaşım vardı 3 sene öncesinde saçlarını at kuyruğu yaptığında toplamdaki saçı benim serçe parmağımın kalınlığındaydı hatta çok üzülüyordum haline.Kendide fare kuyruğu derdi . Evet saç rengi çok hoştu fakat çok az saçları vardı. 3 sene sonra evlenmiş tesadüfen yolda gördüm inanamıycaksınız ama saçları ( atkuyruğu yapmıştı ogünde ) bileğimden bile daha kalındı . hayretler içerisindeydim. ne yaptın diye sordum . sırrı vodkaymış.vodkayla haftada 3 kez buhar banyosu sonrasında vodkayla masaj yapmış.banyoda ise bolca saç kremi kullanmış .saç kremini sorduğumda marketlerde satılan loreal in saç kremi olduğunu söyledi.bende yapmak istiyorum çünkü birden dökülmem oldu.bir kere denediğimde kokusu miğdemi bulandırdı kokusunu nasıl önleyebilirm yardımcı olurmusunuz kızlar.benim en şaşırdığım şeyse kızın saçlarında çok fazla dökülme yok diye biliyordum yani olmayan yerden mi saç çıkardıda bu kadar gürleşti hayretler içindeyim.bu arada daha önceden vodka nın birazını şampuanların içine kattıklarını okumuştum.inşallah hepimiz böyle sonuçlar elde ederiz.
votka bakımını 1 hafta önce yaptırdım 3 kez ve saçım gürleşti diceksiniz 1 haftada olurmu oldu işte heralde saçı hacim veriyo bu votka ileri zamanlarda dahada gürleşşir heralde votka bakımına devam edicem yalnız ben banyodan sonra masaj yapıyorum yarım saat bekletiyorum duruluyorum ahanda sen nasıl yapıyorsun
benimde 28 gün oldu canım bir ay dolmadan buraya yazmayayım dedim evet vodkada ne varsa içeriğindekilerden hangisi saça iyi geliyorsa yada birlikte etkileşimlerimi artıyorsa bilmiyorum küçük kılları artık görebiliyorum onlar uzarsa bir altı ay bir sene sonra saçlarım cidden dahada gürleşicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?