• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Rus bayanların inanılmaz saç bakımı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
canım benim dökülmem çok şükür durdu. ama votkadanmı içtiğim ilacı kesincemi durdu bilmiyorum.aslında ilaç değildi vitamin hapıydı. taradığımda ve banyoda nerdeyse elime hiç saç gelmiyor .çok mutluyum olley olley.darısı başınıza .

ilerledikçe sonuçları bekliyoruz canım. bir de kaç zaman oldu kullanalı? ve tam olarak nasıl uyguluyorsun?

Valla açıkçası votkayı bulsam ben de dayanamaz içerdim heralde :24: :27: çok pahalı bir bakım umarım işe yarar gerçi miktar olarak az konuluyosa kıyabilirim bak :9:

Bir de uzamasında bir fark oluyomu diye de gözlemlermisin lütfen? Çok sevinirim

Ben 1 ay önce Acıbadem Bakırköyde görevli Dermatolog bayana gittim saçlarım için. Bana aynı zamanda erkeklerinde kullandığı serum yazdı ayrıca iki ayrı saç için olan hap verdi.
Saçlarımın hem dökülmesi durdu ve gözle görülür bir uzama oldu. Ama ben bu arada kendim yine Loraelin kapsül olan saç dökülmesine karşı olan ürününü haftada iki kere kullanıyorum ve ayrıca yine Lorealin saç dökülmesine karşı olan şampuanı ile yıkıyorum.
Bu arada haftada birde saç terapisi denilen iki ayrı ürün var termal maske diye onu uyguluyorum. Saçlarımı yıkadıktan sonrada keratin kapsülleri sürüyorum.
Yani inanılmaz bir dökülme olmuştu ama çok şükür bu kadar bakımın karşılığını alıyorum.. Ama voktada alkol var biraz tedbirli olmak lazım bu konuda.

benm saçlarım çok seyrek çok döküldüler tepe kızmı beni çok rahatsız ediyor çok korkuyoırum bişilerdenemeye kel kalcam diye

8 gün oldu dökülmem durdu 4 kez uyguladım. ama dökülmem a vitamini içiyordum a vitamininden dolayımı yoksa votkadanmı durdu bilmiyorum . a vitamini vücutta fazlaysa saçı döküyormuş.ben bırakalı 12 gün oldu şimdi dökülmüyor saçlarım. fakat votkaya devam edicem çünkü rus arkadaşımın saçı bence dökülmekten dolayı öyle az değildi .yani bi dökülmüş de saçı az gibi olur birde kendiliğinden zaten saç yapısı azdır belli olur .onun öyleydi yani saç derisi görünmüyordu ama saçları çok azdı topladığında.o yüzden bende saç sayımı artırana kadar devam edicem.aslında şuan saçlarım 18 yaşında nasıl gürse öyle fakat daha gür olsalar fena olmaz :))

Ben 1 ay önce Acıbadem Bakırköyde görevli Dermatolog bayana gittim saçlarım için. Bana aynı zamanda erkeklerinde kullandığı serum yazdı ayrıca iki ayrı saç için olan hap verdi.
Saçlarımın hem dökülmesi durdu ve gözle görülür bir uzama oldu. Ama ben bu arada kendim yine Loraelin kapsül olan saç dökülmesine karşı olan ürününü haftada iki kere kullanıyorum ve ayrıca yine Lorealin saç dökülmesine karşı olan şampuanı ile yıkıyorum.
Bu arada haftada birde saç terapisi denilen iki ayrı ürün var termal maske diye onu uyguluyorum. Saçlarımı yıkadıktan sonrada keratin kapsülleri sürüyorum.
Yani inanılmaz bir dökülme olmuştu ama çok şükür bu kadar bakımın karşılığını alıyorum.. Ama voktada alkol var biraz tedbirli olmak lazım bu konuda.

mrb arkdsımkeratin kapsülü dediğin hangi marka ve nasıl uyguluosu benmde dökülüolar hala merak ettim ayrıca su bayan erkek ayrı dediğin ürünler hagisi aslında hangi ürünleri kullandın yazabilirmisin :(((

Son düzenleme:
mrb arkdsımkeratin kapsülü dediğin hangi marka ve nasıl uyguluosu benmde dökülüolar hala merak ettim ayrıca su bayan erkek ayrı dediğin ürünler hagisi aslında hangi ürünleri kullandın yazabilirmisin :(((

Aynı zamanda erkeklerinde kullandığı dediğim "Hair Forte Sprey Bayan %2 Procapil" bunu saç diplerine en az iki ay boyunca sabah ve akşam olmak üzere kullan dedi. Sürdükten sonra saçta kalıyor yıkamıyorsun.

Hap olanıda "Telovium Kapsül 60 Kapsül" bu hapıda sabah akşam içiyorum. Ayrıca başka bir hap daha var o evdeki çantamda onuda yazarım ayrıca.

Haftada iki kere saçlarımı yıkadıktan sonra saç diplerine masaj yaparak "Saç Dökülmesine Karşı Loreal Aminexil Advanced" serum uyguluyorum buda en az 8 hafta kullanılmalı.

Loreal Serie Expert Density Advanced saç dökülmesine karşı şampuan, buda Loealin serumu ile beraber kullanılması tavsiye edilen bir ürün saçlarımıda bununla yıkıyorum.

Ayrıca 10 günde bir OTACI'nın ARGAN yağlı saç bakım yağı var onuda kullanıyorum. Bu arada keratin kapsüllerde kullanıyorum uçlarına.

Şimdilik bu kadar :46:

Aynı zamanda erkeklerinde kullandığı dediğim "Hair Forte Sprey Bayan %2 Procapil" bunu saç diplerine en az iki ay boyunca sabah ve akşam olmak üzere kullan dedi. Sürdükten sonra saçta kalıyor yıkamıyorsun.

Hap olanıda "Telovium Kapsül 60 Kapsül" bu hapıda sabah akşam içiyorum. Ayrıca başka bir hap daha var o evdeki çantamda onuda yazarım ayrıca.

Haftada iki kere saçlarımı yıkadıktan sonra saç diplerine masaj yaparak "Saç Dökülmesine Karşı Loreal Aminexil Advanced" serum uyguluyorum buda en az 8 hafta kullanılmalı.

Loreal Serie Expert Density Advanced saç dökülmesine karşı şampuan, buda Loealin serumu ile beraber kullanılması tavsiye edilen bir ürün saçlarımıda bununla yıkıyorum.

Ayrıca 10 günde bir OTACI'nın ARGAN yağlı saç bakım yağı var onuda kullanıyorum. Bu arada keratin kapsüllerde kullanıyorum uçlarına.

Şimdilik bu kadar :46:

keratin kapsülü markası nedir?

keratin kapsülü markası nedir?

Oda evde şu an yanımda değil akşam eve gidince yazarım.

Bu arada dermotoloğün verdiği bir diğer ilaç isminide buldum ; "PanPlus 90 Saç Dökülmesini Önlemeye Ve Saçı Canlandırmaya yardımcı Tablet."

Tabi herşeyde olduğu gibi süreklilik şart kullanılan ürünlerde. Ama ben kararlıyım saçlarımı yaz sonuna kadar bel hizamda yapmaya ve dökülmeyi en aza indirmeye.. Baş koydum bu yola.. :37:

Arkadaşlar peki her vodka olurmu ya. Böyle kafamıza göre almayalım iyi bi vodka alalım saç bu :2:

kızlar abimin sekreteri rus ona sordum. votka rusyada çok bilinen bir yöntemmiş.özellikle votka ve mayonez maskesi çok yapıyorlar. mayanezi önceleri bende yapardım gerçekten çok etkili yumuşacık ,ipeksi ve ışıl ışıl yapıyor ,fakat saçımdan çıkarırken işe sürekli geç kalıyorum malum çalışıyorum. gece banyo etmekde huyum değil.

Arkadaşlar peki her vodka olurmu ya. Böyle kafamıza göre almayalım iyi bi vodka alalım saç bu :2:

canım okadarını sormadım bizim evde bir tane vardı varil gibi bi cam şişede heralde bana 10 sene gider

kızlar abimin sekreteri rus ona sordum. votka rusyada çok bilinen bir yöntemmiş.özellikle votka ve mayonez maskesi çok yapıyorlar. mayanezi önceleri bende yapardım gerçekten çok etkili yumuşacık ,ipeksi ve ışıl ışıl yapıyor ,fakat saçımdan çıkarırken işe sürekli geç kalıyorum malum çalışıyorum. gece banyo etmekde huyum değil.

Votka kesin işe yarıyor yani diymii :40:

Dinen bi sakıncası varmı acaba ya bende onu merak ettim çok enteresan benim saçlarım gür ama bi kapalı arkadaşm var bildiğin saçı aşırı seyrek ona tavsiye ederm ayrıca zaman belki bigün ihtiyacım olur aklımda bulunsun bak sen şu ruslara:1:

evet işe yarıyor cidden.ben memnunum .inşallah hiç aksatmadan yapabilrim sürekli.biraz tembelimde :(

Dinen bi sakıncası varmı acaba ya bende onu merak ettim çok enteresan benim saçlarım gür ama bi kapalı arkadaşm var bildiğin saçı aşırı seyrek ona tavsiye ederm ayrıca zaman belki bigün ihtiyacım olur aklımda bulunsun bak sen şu ruslara:1:

bende saç dökülmesinden müzdaribim ve kapalıyım. dinen sakıncası vardır o yüzden kullanamıcam maalesef:(( derimiz gözeneklerimizden üzerine sürülen herşeyi emiyor ve saç derisine nüfus eden alkolde ağızdan alınmış gibi olur. bende yöntem arıyorum bakalım umarım bulurum :(((

mayonez maskeside var demiş konu sahibi arkadaş o nedir biraz açarmısın nasıl uyguladın? ve neye iyi geliyor dökülemeyemi? çoğaltıyormu yoksa olan saçı besleyeip yumuşatıyormu ??? bilgi verirsen sevinirm

bende saç dökülmesinden müzdaribim ve kapalıyım. dinen sakıncası vardır o yüzden kullanamıcam maalesef:(( derimiz gözeneklerimizden üzerine sürülen herşeyi emiyor ve saç derisine nüfus eden alkolde ağızdan alınmış gibi olur. bende yöntem arıyorum bakalım umarım bulurum :(((

mayonez maskeside var demiş konu sahibi arkadaş o nedir biraz açarmısın nasıl uyguladın? ve neye iyi geliyor dökülemeyemi? çoğaltıyormu yoksa olan saçı besleyeip yumuşatıyormu ??? bilgi verirsen sevinirm

mayonez saçı şıl ışıl yapıyor fakat dökülmeye iyi gelirmi bilmiyorum.bence krem etkisi gösterir adını hatırlamıyorum bitkisel bir krem almıştım yüzüme sürdüm 2 ayın sonunda yanaklarımdaki gözeneklerden bildiğin siyah kıl çıkmıştı şok oldum bir daha sürmedim . daha çıkmadı. yani mayonezin dökülmeyi durdurucağını sanmıyorum sadece e vitamini yerine geçebilir kremdeki etki gibi. votka meselesine gelince haklı olabilirsin ama niyet de önemli ne niyetle sürüceğin. sonuçta bu psikolojini bozuyor.

Back