Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Rus bayanların inanılmaz saç bakımı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Kızlar kk de ne buldum bakın,

Saçlarınız ışıl ışıl nasıl parlar?

Güzellikleri için çalışan birçok danışanları olduğundan bu sorunun cevabını ünlülerden daha iyi kimse veremez herhalde…

İşte Ünlü yıldızlardan bazılarının saç bakım sırrı:

Jennifer Lopez
Sırrı: Bira

Jennifer Lopez, parlak saçlarının sırrını itiraf etti: Bira. Lopez, birayı saçlarını durularken ya da saç maskesi olarak kullanıyor. Koyu renkli bira, saçlara daha iyi geliyormuş.

Eğer saçlarınız çok kuru ise, biraya birkaç damla zeytinyağı ekleyin ve elde edilen karışımı saçınıza maske gibi uygulayın.

Son düzenleme:
kızlar buda ,
Catherine Zeta-Jones
Sırrı: Bira ve bal karışımı

Parlak saçlar elde etmek için Catherine Zeta-Jones’un bakım yöntemi de ilginç. Jones, bira ve balı eşit oranda karıştırıp saçlarına sürdükten sonra 30 dakika bekletip, duruluyormuş.

tuhafmış aklımın bi köşesine yazdım bunuda denicem en sonunda
neyse olmadı bi yandan da içeriz

Tek bildiğim Watsons'daki biralı saç maskesi.
Vodkayı da duymuştum.
Biralı maskeden alasım geldi şimdi.
Yarın bi bakayım. Öbür türlü uğraşamam sanırım.

Tek bildiğim Watsons'daki biralı saç maskesi.
Vodkayı da duymuştum.
Biralı maskeden alasım geldi şimdi.
Yarın bi bakayım. Öbür türlü uğraşamam sanırım.

biralı saç maskesimi varmış ? bu markaya hiç rastlamadım. banada uğraşmak çok zor geliyor bulursam kesin alıcam ,dökülmem yok ama merak ettim

ilginc bir yöntemmiş ben prp ye gittim bir kez ama grip olunca bırakmıstım birde ozon enjekte ediyorlardı ama cok acılı bişey olunca onu 2 seanstan sonra bıraktım

hannah canım nasıl uygulanacak vodka? çok değişik bi yöntemmiş merak ettim aşama aşama anlatırsan nasıl yaptığını çok sevinirim:):) ... bu arada benim kuzenim şampuanının içine çam terebenti koyuyordu bir miktar ve saçların dökülmesini durdurup parlak güçlü olmasını sağlıyormuş kırılmasını önlüyormuş, geçen yıl denedim çok iyi geldi dökülmem durdu hemde çok hoş kokuyordu..ama bitince tekrarlamadım en kısa zamanda yeniden alıcam denemek isteyenlere tavsiye ederim çok güzeldi...

tatlım ben çam terebentini kullanamadım saçı kurutup kırıyor gibi hissediyorum.köklere faydalı olabilir ama saça kesinlikle iyi gelmiyor

nasıl uygulanıyo bu yaa :44:
direk bööle bi ürün var mı alıp kullanabileceğimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…