Votka sadece insanları daha hoş görmenize değil aynı zamanda onların güzelleşmelerine de yardımcı olur. İşte tarifi: bir ölçek votkayı 350 gr.lık şampuan şişesinin içine boşaltın. haklısın arkadaşımmm bi sitede buldum bunu :) valla yeni şeyler öğrenmek güzell..kokusundan rahatsız oluosan sende sadece şampuanın içine karıştır..şampuanın içinde çok rahatsız etmez heralde..
yok ben votkayı biliyordum ama arkadaşın saçlarını görünce işe yaradığına emin oldum üstelikde çok yumuşacıklardı.ben yapı itibariyle öyle cılız saçlara sahip sanıyordum biliyorsunuz çünkü bi çok rus bayanın saçları çok ince telli ve açık renk .gözlerimle görünce işe yaradığını çok sevinmiştim fakat kokusu sanki hamileymişim gibi beni öyle bi rahatsız ettiki afedersiniz kusmamak için kendimi zor tuttum.inşallah kokuya arkadaşlardan biri işe yarar bi cevap verir.sizn dediğinizde çok mantıklı şampuanın hoş kokusu onu kapatır karışımıda arkadaşa hazırlattırırm fakat direk sürsem daha iyi etkili olurdu
güzellik için her şeye değer hannah :) artık burnuna mandal takıp yapıcann bi şekilde !!! bende denemek istedim vallaa...
ben olsam votkayı alır içerdimsonuçta saç içten beslenmeli dimi ama
ben olsam votkayı alır içerdimsonuçta saç içten beslenmeli dimi ama
İçten beslenmesi konusunda sonuna kadar hak veriyorumçok enteresanmış deneyebilirim :)[/QUOTE
ben inanıyorum çünkü saç kirlenince daha çok dökülürmüş saçda bi bakteri ürüyormuş buda gözenekleri tıkadığından saç dökülüyormuş belki votka daki alkol yada bileşimi neyse söküp atıyor yada bakteriyi öldürüyor. içme sakın sür kız !!
kızlar şampuanın içine katıldığınıda mı hiç duymamıştınız?
kızlar ben başladım kokusuna da alıştım 3-4 ay sonra sonuçları yazarım
bekliyoruuuuuuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?