• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Rus bayanların inanılmaz saç bakımı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

hannah

Önce bebeğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
1.968
46
358
Kızlar benim rus bi bayan arkadaşım vardı 3 sene öncesinde saçlarını at kuyruğu yaptığında toplamdaki saçı benim serçe parmağımın kalınlığındaydı hatta çok üzülüyordum haline.Kendide fare kuyruğu derdi . Evet saç rengi çok hoştu fakat çok az saçları vardı. 3 sene sonra evlenmiş tesadüfen yolda gördüm inanamıycaksınız ama saçları ( atkuyruğu yapmıştı ogünde ) bileğimden bile daha kalındı . hayretler içerisindeydim. ne yaptın diye sordum . sırrı vodkaymış.vodkayla haftada 3 kez buhar banyosu sonrasında vodkayla masaj yapmış.banyoda ise bolca saç kremi kullanmış .saç kremini sorduğumda marketlerde satılan loreal in saç kremi olduğunu söyledi.bende yapmak istiyorum çünkü birden dökülmem oldu.bir kere denediğimde kokusu miğdemi bulandırdı kokusunu nasıl önleyebilirm yardımcı olurmusunuz kızlar.benim en şaşırdığım şeyse kızın saçlarında çok fazla dökülme yok diye biliyordum yani olmayan yerden mi saç çıkardıda bu kadar gürleşti hayretler içindeyim.bu arada daha önceden vodka nın birazını şampuanların içine kattıklarını okumuştum.inşallah hepimiz böyle sonuçlar elde ederiz.

Son düzenleme:
saç ile ilgili her şeyi okuduğumu bildiğimi zannediodum..ilk defa votkayıı duydumm...emin olmak lazım ama içinde alkol var saça daha çok zarar vermesin..

Votka sadece insanları daha hoş görmenize değil aynı zamanda onların güzelleşmelerine de yardımcı olur. İşte tarifi: bir ölçek votkayı 350 gr.lık şampuan şişesinin içine boşaltın. haklısın arkadaşımmm bi sitede buldum bunu :) valla yeni şeyler öğrenmek güzell..kokusundan rahatsız oluosan sende sadece şampuanın içine karıştır..şampuanın içinde çok rahatsız etmez heralde..

Votka sadece insanları daha hoş görmenize değil aynı zamanda onların güzelleşmelerine de yardımcı olur. İşte tarifi: bir ölçek votkayı 350 gr.lık şampuan şişesinin içine boşaltın. haklısın arkadaşımmm bi sitede buldum bunu :) valla yeni şeyler öğrenmek güzell..kokusundan rahatsız oluosan sende sadece şampuanın içine karıştır..şampuanın içinde çok rahatsız etmez heralde..

yok ben votkayı biliyordum ama arkadaşın saçlarını görünce işe yaradığına emin oldum üstelikde çok yumuşacıklardı.ben yapı itibariyle öyle cılız saçlara sahip sanıyordum biliyorsunuz çünkü bi çok rus bayanın saçları çok ince telli ve açık renk .gözlerimle görünce işe yaradığını çok sevinmiştim fakat kokusu sanki hamileymişim gibi beni öyle bi rahatsız ettiki afedersiniz kusmamak için kendimi zor tuttum.inşallah kokuya arkadaşlardan biri işe yarar bi cevap verir.sizn dediğinizde çok mantıklı şampuanın hoş kokusu onu kapatır karışımıda arkadaşa hazırlattırırm fakat direk sürsem daha iyi etkili olurdu

Son düzenleme:
yok ben votkayı biliyordum ama arkadaşın saçlarını görünce işe yaradığına emin oldum üstelikde çok yumuşacıklardı.ben yapı itibariyle öyle cılız saçlara sahip sanıyordum biliyorsunuz çünkü bi çok rus bayanın saçları çok ince telli ve açık renk .gözlerimle görünce işe yaradığını çok sevinmiştim fakat kokusu sanki hamileymişim gibi beni öyle bi rahatsız ettiki afedersiniz kusmamak için kendimi zor tuttum.inşallah kokuya arkadaşlardan biri işe yarar bi cevap verir.sizn dediğinizde çok mantıklı şampuanın hoş kokusu onu kapatır karışımıda arkadaşa hazırlattırırm fakat direk sürsem daha iyi etkili olurdu

güzellik için her şeye değer hannah :) artık burnuna mandal takıp yapıcann bi şekilde !!! bende denemek istedim vallaa...

güzellik için her şeye değer hannah :) artık burnuna mandal takıp yapıcann bi şekilde !!! bende denemek istedim vallaa...

mandal valla düşünmedim değil kızın saçları halen gözümün önünde tabi eve gidene kadar nazardan dökülmediyse :D .gerçi benim nazarım olmaz ama ne yalan söyliyim çok şaşırdım.Bende bulacam bi yolunu artık olmadı tampon takıcam burnuma

İçten beslenmesi konusunda sonuna kadar hak veriyorum :16: çok enteresanmış deneyebilirim :)[/QUOTE

ben inanıyorum çünkü saç kirlenince daha çok dökülürmüş saçda bi bakteri ürüyormuş buda gözenekleri tıkadığından saç dökülüyormuş belki votka daki alkol yada bileşimi neyse söküp atıyor yada bakteriyi öldürüyor. içme sakın sür kız !!

kızlar şampuanın içine katıldığınıda mı hiç duymamıştınız?

kızlar ben başladım kokusuna da alıştım 3-4 ay sonra sonuçları yazarım

sasirici valla cünkü alkol sac derisine hic iyi gelmedigi biliniyor ki buyüzdende sac kremini sac derisine dokanmama kaydiyla kullaniyoruz bol alkol bulundugu icin alkol gözenekleri tikiyormus ve bu yüzden sac uzamiyormus buyüzden alkol icermeyen sampuan kullanmaliyiz diye uzmanlar konusurdu neyse onda yaramis demek ama ben pek bundan dolayi böye olduguna inanamadim

canım benim dökülmem çok şükür durdu. ama votkadanmı içtiğim ilacı kesincemi durdu bilmiyorum.aslında ilaç değildi vitamin hapıydı. taradığımda ve banyoda nerdeyse elime hiç saç gelmiyor .çok mutluyum olley olley.darısı başınıza .

Back