Afiyet olsun.ben bugün denedim ve çok beğendim
görünümü de tadı da nefis oldu bayıldım annemler de çok beğendi
çok teşekkürler..
kaydirigubbakcemile3yaaa sizi gördükçe özeniyorum ; yapamadıkça kendime sinir oluyorum...
size sinir olmaya karar verdim ben yaaa...bi de güzel güzel fotoları koyuyorsunuz off yaaa...-tatlicadiarzu-
opuyorumnanaktanellerine sağlık patatesin her türlüsünü yerim enteresan görünüyo denicem mutlaka :lepi:
Evetellerinize sağlık da resim size mi ait?
salatayı denedim çok güzel oldu tarif için teşekkürler opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanaman allahim bir sanat eseri yapmisiniz..harika görünüyor ellerinize saglik... ilk misafirimde yapicam opuyorumnanaktan
Libyanacigim sonunda tutturabildim canim senin tarifinikaydirigubbakcemile2
ama ben patatesleri önce normal hasladim öyle yaptim bu sekilde kivamini daha iyi tutturabildimkaydirigubbakcemile2
hepimizde bayildik nefisti tat olarak görsel olarakta misafirler icin güzel bir sunumkaydirigubbakcemile5
tarif icin cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
ayy kıskandım bende yapıcammm
aynısını yapmıycam ama malzemelerle oynayıp değişik birkaç çeşit çıkarıcam. rulo fikrini çok beğendim.
bunu beşamel sosla fırında rulo patatese çevirmeyi deniycem ilk fırsatta. biraz beşamel sosla püreyi hazırlayıp yine böyle serip üstüne garnitürü döküp rulo sarıp en üstüne de beşamel sosu sürüp mis gibi kızartıcam. tepside yapıyordum ama böylesi daha şık olacakolumunekankayizsmile