suzme sart yanı ozman guller dıyarım hm bılmem ıyı oldu bende mısafırım gelıcegı zaman burdan baka r yaparım
lıbyana elıne yuregıne saglım cnmm
yarin misafirim gelecek bunu yapmak istiyorum....libyanacim ama maalesef dereotum yok.ne yapmaliyim?? koymasam olur mu? bi de yarin günlerden pazar acik yerde bulamam...komsuda yok isteyecek napim? maydanozumda kalmamis......napsam?????
:kedi:libyanacim seey bisey diyecem ben bunu yaptim:kedi:
ama süzme yogurt yoktu birde patatese suyunu fazla kacirmisim resmini cektim ama yogurt akti rulo yayildi görsen gülersin:kedi:
yani utandim ekleyemedim ama söz yenisini yapacam azmin elinden hicbirsey kurtulmazmislmaz:
ozaman resmiyle birlikte ekliycem insallahyerimsenibenopuyorumnanaktan
suzme sart yanı ozman guller dıyarım hm bılmem ıyı oldu bende mısafırım gelıcegı zaman burdan baka r yaparım
lıbyana elıne yuregıne saglım cnmm
yengosum sen yapamadiysan ben hic heveslenmiim bari
cünkü ümitsiz vakkayim malumkaydirigubbakcemile3
yengosum sen yapamadiysan ben hic heveslenmiim bari
cünkü ümitsiz vakkayim malumkaydirigubbakcemile3
libyanam ve yengosum tskler size
benim demem o ki ben pratiklerin gacisiyimzemuszemuskaydirigubbakcemile3
mesakatlilere gelemiyom
kanimca sen libyanamin tzarifi olan gül kurabiyemin hüsran halini görmedin yengosumkaydirigubbakcemile3
Ahh güller diyarım benim..
O resimde gördüğün pastayı ben süzme yoğurtla değil normal yoğurtla yapmıştım
aslı süzme tabi ki;öyle çok daha güzel olur..
Pastanın yayılmaması için yoğurdun kesinlikle susuz ve kaymak kıvamında olması gerekiyor..
Lakin evde o an süzme yoksa;normal yoğurdun suyunu iyice süzdürüp hatta tülbent gibi birşey koyup ; kaymak kıvamına gelene kadar bekletip kullanabilirsiniz...
Buzdolabında durduğu vakit zaten o güzelleşiyor;şekli sabitleniyor.. ;*
Ama dediğim gibi susuz olacak..Suyu alınmış yoğurt..
Ellerine sağlık canısı her halükarda..
Ayrıca;şunu da belirtelim patatesin de suyu olmamalı ..
Aslında inanılmaz basit bir pasta..BEN tarifi bile eklemeyecekim yemin ediyorum basit diye..
Sen zorların hatunu olduğun için;kolaya gelince nazar değmiştirkaydirigubbakcemile3
ay bilmemki niye büyle oldu neys artikin ikinciyi deniyecem insallah libyanamkaydirigubbakcemile5
aslinda tadi güzeldi ama görüntü 0di
senin yaptiginin görüntüsü cok güzel ve $Ik canim ellerine emciklerne saglikopuyorumnanaktan
:ecrin_bebek:libyanam ve yengosum tskler size
benim demem o ki ben pratiklerin gacisiyimzemuszemuskaydirigubbakcemile3
mesakatlilere gelemiyom
kanimca sen libyanamin tzarifi olan gül kurabiyemin hüsran halini görmedin yengosumkaydirigubbakcemile3
Afiyet olsunbende yapıyorum tıpkısını aynısını süper bişey ellerine sağlık
valla imreniyorum size becerikli hatunlar
opuyorumnanaktanGerçekten çok güzel bir lezzet arkadaşlar patates sevenlere şiddetle tavsiye ediyorum.Dün yaptım misafirlerimde bayıldı.Yine resim çekmeyi unuttum önümüzdeki hafta tekrar yapmayı düşünüyorum o zaman resim ekleyeceğim söz
Ahh güller diyarım benim..
O resimde gördüğün pastayı ben süzme yoğurtla değil normal yoğurtla yapmıştım
aslı süzme tabi ki;öyle çok daha güzel olur..
Pastanın yayılmaması için yoğurdun kesinlikle susuz ve kaymak kıvamında olması gerekiyor..
Lakin evde o an süzme yoksa;normal yoğurdun suyunu iyice süzdürüp hatta tülbent gibi birşey koyup ; kaymak kıvamına gelene kadar bekletip kullanabilirsiniz...
Buzdolabında durduğu vakit zaten o güzelleşiyor;şekli sabitleniyor.. ;*
Ama dediğim gibi susuz olacak..Suyu alınmış yoğurt..
Ellerine sağlık canısı her halükarda..
Ayrıca;şunu da belirtelim patatesin de suyu olmamalı ..
Aslında inanılmaz basit bir pasta..BEN tarifi bile eklemeyecekim yemin ediyorum basit diye..
Sen zorların hatunu olduğun için;kolaya gelince nazar değmiştirkaydirigubbakcemile3
ay bilmemki niye büyle oldu neys artikin ikinciyi deniyecem insallah libyanamkaydirigubbakcemile5
aslinda tadi güzeldi ama görüntü 0di
senin yaptiginin görüntüsü cok güzel ve $Ik canim ellerine emciklerne saglikopuyorumnanaktan
İnşallah...
tadı güzeldir patates olan herşey güzel değil mi:)
umuyorum bir daha kine daha iyi tutar şekli..
Sevgiler
tek kelimeyle muhteşemmm hmmm cokacimcoook hemen deneniyor :) ayrıca süsleme çok hoş.. a.s.