RUJUMDAKİ KURŞUN ZEHİRİNİ TEST ETTİM SONUÇ KORKUNÇ

didooooo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2010
477
45
73
Diğer
ARKADAŞLAR ÇOK ÖNEMLİ BİR YAZI OKUDUM VE HEMEN TEST ETTİM SONUÇ KORKUNÇ.
RUJLARIN ÇOĞUNDA KİMYASAL OLAN VE VÜCUTTAN ATILAMAYAN KURŞUN OLDUĞUNU VE KESİNLİKLE KANSEROJEN OLDUĞUNU ÖĞRENDİM .
SİZİNDE RUJUNUZDA BU AĞIR KİMYASALIN OLUP OLMADIĞINI ÖĞRENMENİZ ÇOK KOLAY
ELİNİZİN ÜSTÜNE BİRAZ RUJ SÜRÜN BOZUK PARA YA DA PARMAĞINIZ DA Kİ ALTIN YÜZÜĞÜ RUJA BİRAZ SÜRÜN EĞER Kİ KARARMAYA BAŞLAMIŞSA İÇİNDE AĞIR METAL OLAN KURŞUN VAR DEMEKTİR BİR AN ÖNCE YEMEKLERLE YEDİĞİMİZ BU RUJLARI HAYATIMIZDAN ÇIKARTALIM. BEN 3 RUJUMA YAPTIM 2 Sİ KARARDI BİRİ DEĞİL.

BİŞEY DEĞİL ANCAK AMACIM KURU BİR PAYLAŞIM YAPMAK DEĞİL LÜTFEN DENEYİN TEST EDİN . HALA ELİMDEKİ SİYAHLIĞI SİLMEKLE MEŞGULÜM

AYNI ŞEKİLDE BENDE DE 3 RUJ DENEDİM 2 Sİ ÜNLÜ BİR MARKANIN 19 LİRA 2 Sİ DE KARARDI AMA BİM DEN ALDIĞIM 3.5 LİRALIK RUJ KARARMADI. İÇİNDEKİ ZEHİR ORANINA GÖRE KARARMA ORANI OLUYOR DEMEKKİ ŞANSLISIN . BEN DİĞERLERİNİ ATICAM MECBUR

hanımlar denediğimiz rujların markasını yazalım da ona göre fikir olsun bize. yarın ben de denicem

Arkadaşlar merak ettim kararan rujlarınızın markaları ne?Ben bütün rujlarımı denedim hiçbiri kararmadı.Rujlarım maybelline,avon,golden rose ve flormar.

marka yazabilirmisin
ama yarin kesinlikle deneyip sonucu ve markayi yazarim

Bilgi icin gercekten tesekkurler. Sabah hemen deniycem..

zaten rujda bildigniz bebek plesentası kullanılırmış rengi güzel bi kırmızı oldugu için dudaklrımızda kimin kanını tasıyoz uleyyn

Arkadaşlar merak ettim kararan rujlarınızın markaları ne?Ben bütün rujlarımı denedim hiçbiri kararmadı.Rujlarım maybelline,avon,golden rose ve flormar.

Bendekilerde de olmadı ayni markalardan bendede var

Teşekkürler çok faydalı bir bilgi paylaşımı bende deniycem ama marka bazında birbirimizi bilgilendirelim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…