Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu da süpermiş...
canım revlon türkiyede olsa çok güzel renkleri var ama maalesef yok.Bu aralar kırmızı ve tonlarına taktım kafayı :)
Bu da süpermiş...
Ben de kalem rujlardan rimmel markasından bir tane aldım.
Müthiş rengi var.
Bir de seninle konuştuğumuz rimmel 112 var oky'im ama makyajsız iken denedim çok belli olmadı dediler gene de aldım.
Nasıl bir makyaj ile kullansam acaba...
Sarı şeker sende kesin güzel durmuştur rengine oldukça uyumlu ama ben genelde kırmızı tonlarını eyeliner ile kullanmayı sevmiyorum. Gerçi 112 biraz daha kiremit rengi olduğu için eyeliner ile deneyebilirim.canım revlon türkiyede olsa çok güzel renkleri var ama maalesef yok.
benim dudaklar açık, beyaz rengi. o yüzden rujlar bende direkt kendi renklerini veriyor. bu yüzden 112 bende bayağı koyu durdu. ama sendede güzel olmuştur kesin. bende koyu olduğu iiçin nude farlar ve eyeliner sürüyorum.
evet 112 kahvemsi kırmızı. biraz marsala rengi. gibi.Sarı şeker sende kesin güzel durmuştur rengine oldukça uyumlu ama ben genelde kırmızı tonlarını eyeliner ile kullanmayı sevmiyorum. Gerçi 112 biraz daha kiremit rengi olduğu için eyeliner ile deneyebilirim.
Revlon Türkiye'ye gelirse haber et bana, hoş biliyorum söylemeden de duramazsın :)